Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΕΛΕΟΣ Σοκάρει η απόφαση που πάρθηκε στην Βρετανία Τα αγόρια μπορούν να φορούν φούστες στο σχολείο!

Απόφαση βόμβα: Τα αγόρια μπορούν να φορούν φούστες στο σχολείο!Σοκάρει η απόφαση που πάρθηκε στην Βρετανία, σύμφωνα με την οποία θα μπορούν οι μαθητές 80 δημοσίων σχολείων να φορούν φούστες, στα πλαίσια της νέας πολιτικής για την ταυτότητα φύλου, η οποία πρόκειται να εφαρμοστεί στη χώρα.
Μάλιστα οι κανόνες θα εφαρμοστούν και σε 40 δημοτικά. Μαθητές ευαίσθητων ηλικιών θα βλέπουν καθημερινά άλλους συνομηλίκους τους να φορούν γυναικεία ρούχα, προγραμματίζοντας κι εκείνοι με τη σειρά το νου τους.
Οι άνθρωποι πίσω από την καμπάνια υποστηρίζουν πως θέλουν να μειώσυν τον ρατσισμό, δίχως όμως κάτι τέτοιο να είναι σίγουρο, αφού ακόμη κι έτσι οι μαθητές ενδέχεται να υποστούν bullying.
«Κανένα τρανς άτομο δεν πρέπει να υποχρεώνεται να παρουσιάζεται κατά τρόπο που θα το κάνει να αισθάνεται άβολα. Κάτι τέτοιο, μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμιο, ιδιαίτερα για τους νέους»δήλωσε εκρόσωπος του Stonewall.
Αλήθεια κύριοι, πώς μπορεί ένα παιδάκι 5 έτων να κρίνει αν ανήκει στην τρανς κοινότητα και να επιλέξει μόνο του ρούχα που δεν αρμόζουν στην ηλικία και το φύλο του;
Σημάδια των καιρών…http:/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου