Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΑΙΣΧΟΣ!!!Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί διώχνουν τα Ελληνόπουλα και παίρνουν παιδιά ΛΑΘΡΟ!

PAIDIKO_STATHMOSΜπορεί η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να είναι εντελώς ασυνεπής στις προεκλογικές της υποσχέσεις προς τους Έλληνες,είναι όμως συνεπέστατη στις υποσχέσεις της προς τους… λαθρομετανάστες! Αυτούς τους οποίους βαφτίζει «πρόσφυγες», αν και δεν προέρχονται από χώρες που έχουν πόλεμο, ούτε και υπάγονται σε κανένα δίκαιο που να τους χαρακτηρίζει σαν τέτοιους…
Παρ’ όλα αυτά, όχι μόνο γίνονται δεκτοί με «ανοιχτές αγκάλες» στην Ελλάδα από τους Συριζαίους λαθρολάγνους, αλλά έχουν και περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες!!!
Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα είναι η κατάσταση που επικρατεί με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Όπου τα «προσφυγόπουλα» έχουν απεριόριστα περισσότερα δικαιώματα (και ευκαιρίες) από τα ίδια τα Ελληνόπουλα! Μες στην Ελλάδα, κατά τα άλλα, ε; Έτσι, αιτήσεις εγγραφής για τη νέα σχολική χρονιά, γραμμένες μάλιστα στα… αραβικά (!!!), παρέλαβαν τις τελευταίες ημέρες δεκάδες βρεφονηπιακοί σταθμοί σε ολόκληρη τη χώρα καθώς το υπουργείο Παιδείας του ανεκδιήγητου Φίλη θέτει άμεσα σε εφαρμογή το πρόγραμμα ένταξης των παιδιών των «προσφύγων» στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα!
Τρελαθήκατε με τα παραπάνω; Περιμένετε, έχει ακόμα… Τα φυλλάδια αυτά λοιπόν συνοδεύονται από εγχειρίδιο επικοινωνίας με τους αλλοδαπούς γονείς, καθώς και από ένα λεξικό με βασικούς όρους της αραβικής γλώσσας! Η δε σχετική οδηγία προλογίζεται με το «καλωσορίσατε» προς τους γονείς των υποψηφίων μαθητών!!! Όλα τα «κομφόρ» οι λαθρομετανάστες, ενώ για τους Έλληνες που υποφέρουν από την κρίση που προκάλεσαν οι σιωνιστές τοκογλύφοι… ΤΙΠΟΤΑ!!!
Όπως καταλαβαίνετε από όλα αυτά τα παραπάνω, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς δεν χωράνε όλοι! Οπότε, αφού δεν έχει χώρο για όλους, θα προτιμούνται τα «προσφυγόπουλα», επειδή -λέει- έχουν πιο «άμεση ανάγκη», κι αν στο τέλος περισσέψει και καμιά θέση… θα γίνονται δεκτά και -ελάχιστα- Ελληνόπουλα!!! Υπάρχει όμως εδώ το ερώτημα: Τι θα γίνουν τα υπόλοιπα; Η απάντηση των ψευτοπροοδευτικών θολοκουλτουριάρηδων: Ας κόψουν το λαιμό τους οι Έλληνες γονείς τους, να βρουν λεφτά να τα στείλουν σε ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς!!!     http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου