Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΦΓΑΝΟΙ -ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ! ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ!ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

metanastes-peiraias


Άγριες συμπλοκές για δέκα εφιαλτικά λεπτά στο λιμάνι του Πειραιά. Η περιοχή μετατράπηκε ξανά σε πεδίο μάχης – Τις δύο πλευρές χώρισαν οι ψυχραιμότεροι χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση των Αρχών… Ένταση επικράτησε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα στο λιμάνι του Πειραιά, όταν στην πύλη Ε2 συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο Σύροι και Αφγανοί. Ενώ πρόσφυγες και μετανάστες διασκέδαζαν άλλοι παίζοντας κρουστά και άλλοι χορεύοντας, ξαφνικά κάποιοι εξ αυτών πιάστηκαν στα χέρια.οι συμπλοκές διήρκεσαν περί τα δέκα λεπτά της ώρας. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι συμπλεκόμενοι έπεφταν πάνω σε σκηνές τις οποίες αναποδογύρισαν, ενώ κάποιοι μέσα σε αυτή την αναταραχή μετέφεραν τις σκηνές τους σε άλλο σημείο υπό το φόβο γενίκευσης της συμπλοκής, σύμφωνα με ρεπορτάζ ειδησιογραφικού πόρταλ όπως διαβάσαμε.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Άνδρες του λιμενικού καθ’ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων βρίσκονταν στην πύλη Ε2, όμως, δεν επενέβησαν, καθώς Σύροι και Αφγανοί προσπάθησαν και τα κατάφεραν να χωρίσουν τους συμπλεκομένους, με αποτέλεσμα να επανέλθει η ηρεμία στο λιμάνι.
metanastes
16 προσαγωγές χθες και σύλληψη ενός Γερμανού αλληλέγγυου….για οπλοκατοχή αφού άντρες της αστυνομίας βρήκαν κάνω του ένα μαχαίρι.
Οι ύποπτοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεσηκώσουν τους μετανάστες… για να προκληθεί μάχη και άγρια επεισόδια.
Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι Έλληνες και ξένοι φερόμενοι “Αλληλέγγυοι” και ύποπτοι για την παραπληροφόρηση των προσφύγων και των μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στην Ειδομένη και τους οποίους έχουν ουκ ολίγες φορές, εξωθήσει σε εφόδους προς τον φράχτη που έχουν στήσει στα σύνορα οι Σκοπιανοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεγάλου ειδησιογραφικού πόρταλ.
Η προσαγωγή ενός Γερμανού μετετράπη σε σύλληψη καθώς βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ένα μαχαίρι.Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται στη γέφυρα της Αξιούπολης στους επιβάτες αυτοκινήτων που προσπαθούν να προσεγγίσουν τον καταυλισμό της Ειδομένης μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα παραπληροφόρησης των προσφύγων από φερόμενους αλληλέγγυους.
Η ενέργεια αυτή έλαβε χώρα από τις Αρχές μετά την πληροφορία, ότι οι “Αλληλέγγυοι” ετοιμάζουν νέα επεισόδια στην περιοχή και μάλιστα αυτή την φορά με βόμβες μολότοφ με τις οποίες φέρονται, ότι θα προμηθεύσουν τους πρόσφυγες.
Στο πλαίσιο αυτό, προσήχθη και ένας άντρας που μετέφερε με το αυτοκίνητό του άδεια μπουκάλια, τα οποία όπως προέκυψε όμως, προέρχονταν από την καντίνα που βρίσκεται στο σημείο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον γενικότερο σχεδιασμό που έχει εκπονήσει η Αστυνομία, δεν προβλέπεται η βίαια καταστολή τυχόν νέων επιδρομών προσφύγων προς τον φράχτη, αλλά η προληπτική αστυνόμευση κυρίως μέσω προσαγωγών όπως αυτές που γίνονται και μέσω εκκλήσεων και ήπιων μέτρων έναντι των προσφύγων.
Όπως μεταδίδει αυτή την ώρα τηλεοπτικός σταθμός.. η αστυνομία άρχισε σιγά σιγά να παίρνει θέση και να αντιδρά στα όσα γίνονται στα σύνορα.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Αργήσατε βέβαια λίγο ρε παιδιά….http://www

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου