Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

CIA και Ίδρυμα Σόρος οργάνωσαν «αντιρατσιστικές» διαδηλώσεις: ΑΥΤΕΣ οι διαδηλώσεις ήταν ΠΡΟΒΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ;;;; (φωτο-βίντεο)

proba_ekesegersis__article

fsa_thesniki_(2)
Τι ακριβώς συμβαίνει; Υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό; «Αντιρατσιστικές» συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έγιναν με συνθήματα για την «αλληλεγγύη», το «άνοιγμα των συνόρων», κ.τ.λ., στα πλαίσια του «αντιρατσιστικού τετραημέρου 18-21 Μαρτίου», που οργανώνει η CIA και το Ίδρυμα Σόρος σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.
Οι συγκεντρώσεις αυτές διοργανώθηκαν από την ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA) και οι περισσότεροι που συμμετείχαν σ’ αυτές ήταν λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, με «σκιστά» μάτια. Αλλά όχι από ολόκληρο το Αφγανιστάν, παρά μόνον από τη βόρεια πλευρά του. Ποιοι κατοικούν εκεί; Οι καθοδηγούμενοι από τους αδερφούς τους Τούρκους, Τουρκομάνοι, οι οποίοι την εποχή της αμερικανικής επιδρομής στην χώρα είχαν συστήσει την «Βόρεια Συμμαχία», για να ανοίξουν την «πόρτα» της χώρας στους επιδρομείς.
Την ίδια ώρα, συχνότατες έχουν γίνει οι συμπλοκές για ασήμαντες αφορμές, στην Ειδομένη και στον Πειραιά, πάντα μεταξύ Αφγανών και Σύριων, ενώ ακόμα και η καθεστωτική «Καθημερινή» προειδοποιούσε από το κύριο άρθρο της για «επικίνδυνες, εκτός ορίων, συμπεριφορές», δηλαδή για τον κίνδυνο γενικευμένης εξέγερσης, με απρόβλεπτες συνέπειες.
fsa_thesniki_(1)Μήπως, λοιπόν, αυτού του είδους οι συγκεντρώσεις είναι οι πρόβες μιας εξέγερσης;
Εθνικισμός.netΣτην Θεσσαλονίκη μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι «πρόσφυγες» από την Συρία είχαν μαζί τους σημαίες και διακριτικά του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (Free Syrian Army – FSA) δηλαδή της ένοπλης πτέρυγας της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης, που αυτοαποκαλείται ως “συριακή αντιπολίτευση” και μάχεται την νόμιμη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ.
Βίντεο από Θεσσαλονίκη
Βίντεο από Αθήνα
www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου