Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

“ΠΟΛΕΜΙΚΑ” ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΩΠΙ-OΔΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΑΤ-ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ-ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι αγρότες λεβεντες της κρητης τραγουδούν το “Ποτέ θα κάνει ξάστεριά” και τον Εθνικό Ύμνο (φωτο & βίντεο)

AGROTESKRHTIKOI (17)Ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί, μετά το “ντου” των αγροτών που… έσπασαν το μπλόκο των αστυνομικών. Κλειστός ο δρόμος για αεροδρόμιο, κλειστή και η Βάρης – Κορωπίου σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις από το ρεπορτάζ.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ: ΧΑΜΟΣ! ΔΕΙΤΕ 4 ΒΙΝΤΕΟ από τα ΠΟΛΕΜΙΚΑ επεισόδια στο ΧΑΪΔΑΡΙ (βίντεο)Στήνουν σκηνές και κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα αυτή την ώρα οι αγρότες!
SFDFDFDF SFSDFDF57608341 SKINES
Ξύλο και χημικά στους αγρότες από τα ΜΑΤ και μάλιστα ενώ δίπλα βρίσκονται αυτοκίνητα που περνούν από το σημείο. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα σοβαρά επεισόδια στο Χαϊδάρι μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αγροτών από την Πελοπόννησο που προσπαθούν να φτάσουν Αθήνα.

ImageHandler
Η αστυνομία δεν επιτρέπει στους αγρότες να περάσουν με τα αγροτικά αυτοκίνητα και τα για τρακτέρ να μπουν στην Αθήνα. Οι αγρότες από την πλευρά τους επέμεινε και τότε άρχισαν επεισόδια.ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕLEIO.GR ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗ
ASFFFFF ASSSFFF FFDFDD SFASD
ypoyrgeio xamosfgjdfff xamosfdfdf xamosfdfddd xamos3424 sdfgguntitledMSTFGFFFGgdkfalhsd GFGFGFGdfdfdfd FFFASDFDFGGGGGGMATGDFMATDFFFFFMATDFDFDMAT221MAFDSGTGGG
Τραγουδούν όλοι μαζί….”ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ” κρατώντας την γαλανόλευκη!
AGROTESKRHTIKOI (4)AGROTESKRHTIKOI (5)AGROTESKRHTIKOI (6)AGROTESKRHTIKOI (7)AGROTESKRHTIKOI (8)AGROTESKRHTIKOI (9)AGROTESKRHTIKOI (11)AGROTESKRHTIKOI (12)AGROTESKRHTIKOI (13)AGROTESKRHTIKOI (14)AGROTESKRHTIKOI (16)AGROTESKRHTIKOI (17)AGROTESKRHTIKOI (19)
Μέσα από την κάμερα του Makeleio.gr και τη δημοσιογράφο Μαρίλια Κούζου δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο από τη τρομερή κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας και στους γύρω δρόμους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σταματήστε να μας χτυπάτε…. λένε οι αγρότες!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ…. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΜΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου