Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Η Ανθρωπότητα Εν Όψει Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου ΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ & ΓΙΑΤΙ τον ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ?[vid]

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ
Η Ανθρωπότητα Εν Όψει Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου ΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ & ΓΙΑΤΙ θα τον Προκαλέσουν. 

Στο ΦΩΣ όλα τα ΜΥΣΤΙΚΑ τους ΣΧΕΔΙΑ.

ΔΟΞΑΣΜΈΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΊΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε πολλούς από τους προφητικούς λόγους των Αγίων της Ορθοδοξίας μας, να παίρνουν σάρκα και οστά, ο ένας μετά τον άλλο.
Όλοι αυτοί οι προφητικοί λόγοι που επαληθεύονται, είναι κρίκοι μιας αλυσίδας γεγονότων, η οποία, μέρα με την μέρα, χρόνο με το χρόνο, αρχίζει να ολοκληρώνεται. 
Λίγα κομμάτια έχουν απομείνει πλέον για να συναντηθούν και να ενωθούν η δύο άκρες της.
Κομμάτια όμως που θα είναι τα πιο συνταρακτικά και κοσμογονικά, τα οποία δεν θα αποφύγει να βιώσει η ανθρωπότητα.
Μπορεί η κατάληξη των γεγονότων να είναι υπέρ των Ορθοδόξων, οι ΄΄ εξετάσεις ΄΄ όμως που θα δώσουμε, θα είναι δύσκολες και αυτό γιατί η αποστασία και τα πνευματικά μας κενά, έχουν πάρει τρομαχτικές διαστάσεις. 
Σίγουρα έρχονται περίοδοι αγωνίας, πολέμων, φόβου και πείνας, αλλά εάν έχουμε στραμμένο το βλέμμα μας στο Θεό και βαδίζουμε στην ίδια συχνότητα με εκείνον, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως και δεν υπάρχει λόγος απελπισίας από τα γεγονότα που καταφθάνουν.
Ο Θεός ήταν, είναι και θα είναι δίπλα μας, έτοιμος πάντα να βοηθήσει και να επέμβει οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειαστεί με τον τρόπο του, αρκεί να του το ζητήσουμε.
Έχουμε το ισχυρότερο όπλο για να αμυνθούμε απέναντι στον ανθρώπινο όλεθρο!
ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου