Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών θα είναι αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα.

11393Είναι δυνατόν; Κι όμως αυτή η πληροφορία έφτασε στα γραφεία του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline και οφείλουμε να την μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει το βάπτισμα των νηπίων!
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία δημοσίευσε η ιταλική ιστοσελίδα ilgiomale.it, από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών θα είναι αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα.
Τα κίνητρα για αυτή την σκανδαλώδη απόφαση είναι τα εξής:
Ο νηπιοβαπτισμός παραβιάζει το άρθρο 16 της Σύμβασης σε συνδυασμό με το άρθρο 22, το οποίο αναφέρει ότι τα βρέφη, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να ενεργούν σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αποδεχθούν μια συγκεκριμένη πίστη. Το βάπτισμα θα πρέπει να είναι μια πράξη συνειδητή αντί να επιβάλλεται από θρησκευτικές οργανώσεις. Η εκτέλεση αυτού του Ιερού Μυστηρίου θέτει σε κίνδυνο τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992. Το δικαίωμα αυτό εγγυάται την προσωπική ελευθερία.ekklisiaonline.grhttp://archangelosmichail

29 σχόλια:

  1. Την περιτομὴ των νηπίων δεν την απαγόρευσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι τους βολευει απαγορευουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kapou ehoun dikaio. Eksallou kapou stin Agia grafi ola ta paradeigmata olwn two Agiwn kai Apostolwn grafi..afou prwta pistepsan..tote vaftistikan..Ara,Dini epilogi se kapiwn noimona,wrimo se ilikia anthrwpo na epileksi tin thriskia pou theli na akolouthisi kai ohi otan einai vrefos akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και γραφεις σε greeklish τα οποια δεν ειναι γλωσσα (χωρις να θελω να σε προσβαλλω)κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου!!

      Διαγραφή
    2. ρε φίλε έχουμε την ποιό ωραία γλώσσα . σε ποιά γλώσσα είναι αυτά που γράφεις ???? καλά κάνου οι ευρωκανίβαλοι και δεν υπολογίζουν την χώρα σου.. αφού εσύ προσπαθέις να την απαρνηθείς..

      Διαγραφή
  4. τελικα τοση ανωμαλια που σας πειραζει και ο νηπιοβαπτισμος???????ας αποφασισουν οι γονεις αν θα βαπτισουν τα παιδια τους.Ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλεος σε αυτο τον τόπο που κυριαρχεί ο "ωχ αδερφισμος" και η έλλειψη γνώσης των Γραφών...

      Διαγραφή
  5. Σκοταδισμος.... αυτο μονο.... καπου θελουν να καταληξουν με ολο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ...προσωπική ελευθερία ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΕΡΠΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΗΜΟΥ ...ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ !! ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιους εδώ μέσα δεν μπορώ να σας καταλάβω.. πραγματικά μακάρι οι γονείς μου να μην με είχαν βαφτίσει και οταν πραγματικά ήμυον ώριμος να αποφάσιζα μόνος μου το που θα πιστέψω χωρίς να μου το επιβάλλουν έστω και έμμεσα. Οι γονείς δεν θα πρέπει να επιβάλλουν οποιαδήποτε πιστή στο παιδί τους χωρις αυτο να καταλαβαίνει κάποια πράγματα και να έχει την κρίση να σκεφτεί αν πραγματικά αξίζει να το πιστέψει και αν είναι ίδιο με τα δικά του πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sosta ta les file mou.oso gia ta greeklish o ka8enas ta grafei opos 8elei den exoume tin tampela tou ellinara oloi mas

      Διαγραφή
  8. Δεν ειναι μοναχα θεμα θρησκειας και πιστης αλλα κυριως θεμα παραδοσης. Το οτι βαπτιστηκες κ οτι οι γονεις σου ενδεχομενως ειναι πιστοι κ ασχολουντσι με την εκκλησια δεν σημαινει οτι χανεις και το δικαιωμα στην ελευθερη βουληση(!) μεγαλωνοντας. Στο 2016 ζουμε. Παιρνεις αυτο που σου δινει η οικογενεια κ η χωρα σου και μεγαλωνοντας κρατας οσα θες εσυ. Να ασχοληθει καλυτερα με σοβαροτερα πραγματα το Ευρωπαικο Δικαστηριο οπως πχ τις γερμανικες αποζημιωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H alitheia einai pos kai na baptiseis ena pedi to opoio den katalabenei ti einai i amartia, i metanoia, i sunxoresei ton amartion kai ti dilonei i baptisei kai se poion pisteuei den allazei kati stin zoh tou paidiou,den sozetai etsi i psuxi tou.Sugnomi gia ta greeklish alla den exo ellinika sto pc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό που συνεχώς βλέπω είναι να λέει ο καθένας την άποψή του και να βρίζει τους πάντες!! Ελπίζω κάποια στιγμή να βάλουμε μυαλό -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε σαν έθνος! Πρέπει να σταματήσουμε την κριτική και τις θεωρίες, και να αρχίσουμε την δουλειά και πράξεις. Ας σταματήσει αυτός ο μεσσιανισμός επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν κάποιος νιώθει πραγματικά ότι δεν πιστεύει κάπου δεν νομίζω να τον ενοχλεί αν βρέφος βαπτίστηκε η όχι και να παίζει κάποιο ρόλο για την ζωή του ,όπως και το άν τελικά αποφάσισε να πιστεύει σε οποιανδήποτε άλλη θρησκεία είναι ελεύθερος να την ακολουθήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα χαλαρώστε όλοι εδώ μεσα, το πράγμα κανει μπαμ απο μακρυά οτι είναι hoax , ψεύτικη είδηση. ούτε η ιστοσελίδα αυτή ειναι εγκυρη( είναι σαν το ελληνικο βατράχι) κι ούτε τα αρθρα που αναφερονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. HOAX διαβαστε-μεταφραστε δειτε πηγες καιι συνδέσμους αλλοπροσαλα αρθρα που παραπεμπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να δείτε που θα έχουμε πάλι ιστορίες! Είναι ορθο να συνεχιστεί η παράδοση αιώνων και αν θέλει το νηπιο μόλις γίνει νοημονας άνθρωπος ας αλλάξει θρησκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να δείτε που θα έχουμε πάλι ιστορίες! Είναι ορθο να συνεχιστεί η παράδοση αιώνων και αν θέλει το νηπιο μόλις γίνει νοημονας άνθρωπος ας αλλάξει θρησκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού λοιπόν το θέτουν έτσι οι ανεγκέφαλοι της ΕΕ , τότε , αν ένα παιδί από την ώρα που θα γεννηθεί μας αρρωστήσει , δεν θα το πάμε στον γιατρό...θα περιμένουμε να ενηλικιωθεί, να κατανοήσει τι είναι Ιατρική και να επιλέξει μόνο του γιατρό και φαρμακευτική αγωγή...Τόσο απλά....Η Ορθόδοξη Θρησκεία τους ενοχλεί και όχι η ηλικία του παιδιού....και αυτό το άρθρο το κατέθεσαν οι Παιδαραστές του Βατικανού ...οι ακόλουθοι του Πάπα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα.... τα πάντα έχουν να κάνουν με το εάν θα ακολουθήσει τον Χριστό, αυτό σημαίνει και μια πορεία χριστιανική κόντρα στο ρεύμα τις ζωής αυτής και πιστέψτε με... η ζωή εν Χριστό είναι ζωή αγάπης Ειρήνης ηρεμίας, μα πάνω απ όλα αιώνια σωτηρία ψυχής.
    Μην βιαστείτε να μου ανταπαντησετε.... Απλά σκεφτείτε την λέει ο ΝΟΜΟΣ (Αγία γραφή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα.... τα πάντα έχουν να κάνουν με το εάν θα ακολουθήσει τον Χριστό, αυτό σημαίνει και μια πορεία χριστιανική κόντρα στο ρεύμα τις ζωής αυτής και πιστέψτε με... η ζωή εν Χριστό είναι ζωή αγάπης Ειρήνης ηρεμίας, μα πάνω απ όλα αιώνια σωτηρία ψυχής.
    Μην βιαστείτε να μου ανταπαντησετε.... Απλά σκεφτείτε την λέει ο ΝΟΜΟΣ (Αγία γραφή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝΒ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΟΙΓΟΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Θανατος πολλες φορες δεν περιμενει καποιον να ενηλικιωθει. Αφου ειναι Ιερο Μυστηριο τοτε πιστευουμε σε αυτο. Μιλαει η εκκλησια μας για οσους φυγουν αβαπτιστοι. Εξαλου η θρησκεια μας αφηνει ελευθερο τον ανθρωπο να κανει οτι θελει. Ας απαρνηθει τι βαπτισμα του μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΠΗΔΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ .
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειναι τραγικο να χαθει τοσο αδοξα η ορθοδοξια.Οσοι γνωριζουν θα πληροφορηθηκαν για την παγκοσμια κυβερνηση που θα μας αναγκασουν να υποκλιθουμε τον εναν κ μοναδικο κυβερνητη τον σατανα μακρια απο μας. Ο μονος του εχθρος ειναι η χριστιανοσυνη ο σταυρος κ το μυρο. Αν χαθουν αυτα ειναι σαν να βρισκεται αναμεσα μας το παγκοσμιο σκοτος χωρις οξυγονο κ ηλιο. Ας καταργησουν την περιτομη κ την αιρεση του χιλιασμου γιατι εκει σε βαζουν κ ποδοπατας τισ εικονες της Παναγιας της μητερας ολων μας. Ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειναι τραγικο να χαθει τοσο αδοξα η ορθοδοξια.Οσοι γνωριζουν θα πληροφορηθηκαν για την παγκοσμια κυβερνηση που θα μας αναγκασουν να υποκλιθουμε τον εναν κ μοναδικο κυβερνητη τον σατανα μακρια απο μας. Ο μονος του εχθρος ειναι η χριστιανοσυνη ο σταυρος κ το μυρο. Αν χαθουν αυτα ειναι σαν να βρισκεται αναμεσα μας το παγκοσμιο σκοτος χωρις οξυγονο κ ηλιο. Ας καταργησουν την περιτομη κ την αιρεση του χιλιασμου γιατι εκει σε βαζουν κ ποδοπατας τισ εικονες της Παναγιας της μητερας ολων μας. Ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα παιδια ειναι αγαθα τη βαπτισμα να χρειαζονται εφοσον δεν καταλαβαινουν τι τουσ κανουν οι αλλοι. Η Γαφη μας το ξεκαθαριζει Ρωμαίους..κεφ ς(6) και εδάφια 3 Η ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΒΑΠΤΙΣΘΗΜΕΝ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΒΑΠΤΙΣΘΗΜΕΝ 4 ΣΥΝΕΤΑΦΗΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΙΝΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΟΥΤΩ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΩΜΕΝ ΕΙΣ ΝΕΑΝ ΖΩΗΝ=η βάπτιση έχει την έννοια ότι θάβει τον παλιό αμαρτωλό άνθρωπο και όταν βγάινει απο το νερό=είναι ένας νέος άνθρωπος που θέλει να περπατήσει σύμφωνα με τα αυτά που κήρυξε ό Χριστός στον ευαγγέλιο του...και εάν αμαρτήσει απερίσκεπτα η άθελα του εξ αδυναμίας και όχι εκούσια και συνειδητά τότε εξομολογήτε και ο Θεός τον συγχωρεί και πάλι διότι κατάλαβε το λάθος του όπως ο Άσωτος υιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα παιδια ειναι αγαθα τη βαπτισμα να χρειαζονται εφοσον δεν καταλαβαινουν τι τουσ κανουν οι αλλοι. Η Γαφη μας το ξεκαθαριζει Ρωμαίους..κεφ ς(6) και εδάφια 3 Η ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΒΑΠΤΙΣΘΗΜΕΝ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΒΑΠΤΙΣΘΗΜΕΝ 4 ΣΥΝΕΤΑΦΗΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΙΝΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΟΥΤΩ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΩΜΕΝ ΕΙΣ ΝΕΑΝ ΖΩΗΝ=η βάπτιση έχει την έννοια ότι θάβει τον παλιό αμαρτωλό άνθρωπο και όταν βγάινει απο το νερό=είναι ένας νέος άνθρωπος που θέλει να περπατήσει σύμφωνα με τα αυτά που κήρυξε ό Χριστός στον ευαγγέλιο του...και εάν αμαρτήσει απερίσκεπτα η άθελα του εξ αδυναμίας και όχι εκούσια και συνειδητά τότε εξομολογήτε και ο Θεός τον συγχωρεί και πάλι διότι κατάλαβε το λάθος του όπως ο Άσωτος υιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή