Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

154 MEIOΔΟΤΕΣ ΕΓΕΙΡΑΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ 5.500 ΑΜΟΙΒΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΚΑΣΤΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ 35.5% ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ “ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ”

tsipras-naftis1

Με την ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου που ουσιαστικά γέρνει την ταφόπλακα στην κοινωνία και προδιαθέτει τους δανειστές για ακόμα μεγαλύτερες θυσίες εις βάρος του Ελληνικού λαού, εγκρίθηκαν τα προαπαιτούμενα που θα «ξεκλειδώσουν» τα 2 δισ. ευρώ στη βάση της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης. Για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με τους βαρβάρους.
Μετά από αιτήματα που υπέβαλαν κόμματα της αντιπολίτευσης διεξήχθη κοινή ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και επί οκτώ άρθρων (1, 2, 5, 10, 13, 14, 17, 21), του νομοσχεδίου.
Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πλην του Ν.Νικολόπουλου ο οποίος διαφοροποιήθηκε ψηφίζοντας «ναι» επί της αρχής, αλλά καταψήφισε τα άρθρα 1, 2, 5, 10, 13 και 21.
Κατά, ψήφισαν 140 βουλευτές της αντιπολίτευσης. Από την ψηφοφορία έλειπαν οι Άδωνις Γεωργιάδη, Άννα Καραμανλή, Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Μανιάτης και Κατερίνα Μάρκου.
Και εις ανώτερα κύρίες και κύριοι…http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου