Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Ο κόσμος τόσον θα πτωχεύσει, που θα ζώνεται με κληματσίδες»!...

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

          Ιαχές πολέμου, ακούγονται παντού γύρω μας! Στην Ουκρανία, με τη φοβερή διαμάχη των δυτικόφιλων Καθολικών με τους ρωσόφωνους Ορθοδόξους... Στη Συρία, με τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται εκεί να κοντεύει πια να συμπληρώσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια... Στο Ισραήλ, με τα κατά καιρούς «σφυροκοπήματα» των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων κατά των ισλαμοναζιστών της «Χεζμπολάχ»... Στη Λιβύη, όπου το καθεστώς Καντάφι διαδέχθηκε μία ισλαμιστική αναρχία... Στην Αίγυπτο, όπου τρία χρόνια μετά την πτώση του Μουμπάρακ η κατάσταση παραμένει τεταμένη και τα πνεύματα οξυμένα... Στην Τουρκία, με τους Κούρδους να είναι έτοιμοι να ανακηρύξουν το δικό τους κράτος, διασπώντας έτσι τη χώρα αυτή... Και σε τόσες άλλες περιοχές γύρω μας: εστίες πολέμου παντού!
          Πρέπει να είναι τυφλός πλέον κάποιος για να μην βλέπει την πραγματικότητα. Ότι η ειρήνη στην περιοχή μας έχει πια παραβιαστεί για τα καλά! Ότι ζούμε μέσα σε έναν πόλεμο, που απλώς δεν έχει ακόμη εξαπλωθεί και μέχρι τη δική μας πατρίδα, την Ελλάδα... Είναι άραγε θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο; Μάλλον, ναι! Και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι θα σήμαινε κάτι τέτοιο για τον ελληνισμό Ελλάδας και Κύπρου, υπό συνθήκες έντονης οικονομικής κρίσης και ύφεσης... Ελλάδα και Κύπρος, σύμπας ο ελληνισμός, δέχτηκαν οικονομικό πόλεμο από τις άδηλες δυνάμεις των διεθνών τοκογλύφων (ορθώς λένε ότι ο χειρότερος εχθρός είναι αυτός που δεν φαίνεται). Θαρρείς για να αδυνατίσουν οι αντιστάσεις του ελληνισμού στη μητροπολιτική Ελλάδα και στη μαρτυρική Μεγαλόνησο. Και ύστερα... να δεχθούν την ΕΠΙΘΕΣΗ, θερμή και στρατιωτική αυτή τη φορά, και να μην μπορούν να αντιδράσουν!
          Ουκ ολίγοι θυμούνται, έχοντας και σαν παρηγοριά αυτές τις δύσκολες ώρες, τις προορατικές ρήσεις της Ελληνορθοδοξίας. Φράσεις θεόπνευστες χαρισματικών Αγίων της πίστης μας, που χάνονται μες στους αιώνες, αλλά παραμένουν τόσο μα τόσο επίκαιρες... Όταν κάποτε είχαμε κάνει το «τόλμημα» να πρωτοβγάλουμε (μόνοι και πρώτοι) όλα αυτά τα εκπληκτικά για τα μελλούμενα να συμβούν δραματικά γεγονότα από τις στήλες της «Ε.Ω.» ελάχιστοι ήταν εκείνοι που μας πίστεψαν. Οι περισσότεροι (τότε) θεώρησαν τις σαφέστατες προειδοποιήσεις μας, ένα βήμα προ του ολέθρου, ως «κινδυνολογία» και «υπερβολές». Βλέπετε, δεν είχαν ακόμη ξεσπάσει όλες αυτές οι φοβερές εστίες ανωμαλίας στην ευρύτερη περιοχή μας, για τις οποίες κάνουμε λόγο ως άνω. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον «καλομαθημένο» Νεοέλληνα να αντιληφθεί τις ώρες εκείνες το νόημα των κειμένων μας.
          Σήμερα όλοι αυτοί έχουν πια πειστεί! Είδαν, συνεχίζουν να βλέπουν τι συμβαίνει και δεν αμφιβάλλουν πλέον ότι όλα εκείνα τα «τρελά» που είχαμε εμείς δημοσιεύσει στην «Ε.Ω.» προ μερικών μόλις ετών ήταν πέρα για πέρα αληθινά και έτυχαν πλήρους επαληθεύσεως!... Άλλωστε η συνεχής ανοδική πορεία, και σε πωλήσεις, αυτής εδώ της εφημερίδας, αποδεικνύει ότι όλο και περισσότερος κόσμος μας εμπιστεύεται και γυρίζει την πλάτη οριστικά στους ψευδολόγους (δήθεν) «δημοσιογράφους», οι οποίοι τόσες δεκαετίες τον κοροϊδεύουν συστηματικά! Εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς τους προδότες: αυτοί υπερασπίζονται ένα άθλιο και ξεπερασμένο καθεστώς, εμείς ΜΟΝΟ Ελλάδα-Ορθοδοξία!...
          Αξίζει λοιπόν, τώρα που ο θείος Λόγος δικαιώνεται απολύτως, να θυμηθούμε εδώ τι έλεγε κάποτε, πριν από 250 περίπου χρόνια, ένας γίγαντας της Ελληνορθοδοξίας, ο Άγιος Μάρτυρας Κοσμάς ο Αιτωλός, αυτός που (κατόπιν προδοσίας των τοκογλύφων) πότισε με το ιερό του αίμα την αρχέγονη ελληνική γη της Αλβανίας... Όλα αυτά που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, πρέπει να σημειώσουμε, είναι επίσημα καταγεγραμμένα σε «κώδικες» (στην ελληνική και την αλβανική γλώσσα) και επίσημα αποδεκτά από την Εκκλησία της Ελλάδος. Υπάρχουν επίσης οι περίφημες άγνωστες ή ανέκδοτες προφητείες του Πατροκοσμά, πολύ μικρό μέρος των οποίων έχουμε ήδη βγάλει στο φως της δημοσιότητας από τις σελίδες της «Ε.Ω.». Βεβαίως στη διάθεσή μας έχουμε... ΟΛΕΣ αυτές τις λιγότερο (ή και καθόλου) γνωστές προφητείες, που τις εξασφαλίσαμε και που επιβεβαιώνονται από τα σημερινά γεγονότα, και θα τις παρουσιάσουμε στο καλύτερα ενημερωμένο κοινό στη χώρα μας, δηλ. αυτό της «Ε.Ω.»!
          Είπε ο Άγιος Κοσμάς: «Η αιτία του γενικού πολέμου θα ’ρθει από τη Δαλματία. Πρώτα θα διαμελισθεί η Αυστρία και έπειτα η Τουρκία». Ερμηνεία: Πράγματι, ο Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε (κατά τον καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη) το 1999 με τη βάρβαρη επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον της Σερβίας! Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο πόλεμος αυτός θα διαρκέσει 27 έτη (μέχρι το έτος 2026), άρα τώρα βρισκόμαστε περίπου στο μέσον του πλανητικού πολέμου. Δαλματία ασφαλώς είναι η ακτή της Κροατίας (στην Αδριατική θάλασσα) στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Διαμελισμός της Αυστρίας είναι μια μελλοντική διάσπαση της Γερμανίας εκ νέου σε κρατίδια (όπως παλιά) ή και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης... Για την Τουρκία δεν χρειάζεται να κάνουμε ειδική αναφορά: αυτή ΗΔΗ βρίσκεται προ της διάσπασής της!
          Είπε ακόμη ο Άγιος: «Ο κόσμος τόσον θα πτωχεύσει, που θα ζώνεται με κληματσίδες»! Ερμηνεία: «Κληματσίδες» είναι οι κληματόβεργες. Όσο για το νόημα της προφητείας... ποιος άραγε θα πίστευε πριν από 6-7 χρόνια μόλις ότι η Ελλάδα και ο κόσμος θα βρίσκονταν και πάλι στα πρόθυρα μιας γενικευμένης φτωχοποίησης; Ποιος θα περίμενε στην Ελλάδα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ να οργανώνονται συσσίτια για τους Έλληνες; (!) Ποιος θα πίστευε ότι η ανεργία θα... τριπλασιάζονταν και θα έφτανε στο 70% στους νέους; Ποιος θα πίστευε ότι θα ζούσαμε ένα νέο κύμα εξωτερικής μετανάστευσης, όπως τις δεκαετίες του 1950 και 1960, με πάνω από 200.000 νέα Ελληνόπουλα να έχουν φύγει από τη χώρα μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια (2010-2014);... Ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί ότι θα κοντεύαμε... τις 10.000 αυτοκτονίες Ελλήνων μέσα σε μόλις μία πενταετία; (!) Και, τέλος, ποιος θα μπορούσε έστω και σε εφιάλτη να ονειρευτεί καν ότι οι Ελληνίδες θα έφταναν να κάνουν μόλις από μισό παιδί (0,5 παιδιά ανά γυναίκα!) και οι Μουσουλμάνοι Ασιάτες θα άγγιζαν στη χώρα αυτή τα 3 εκατομμύρια;...
          Είπε επίσης ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Στην Πόλη θα χυθεί τόσο αίμα, που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλεύσει»!!! Ερμηνεία: Ώστε στην Κωνσταντινούπολη θα λάβει χώρα η τελική φάση του πλανητικού (γενικού) πολέμου! Κάτι που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με τις δικές μας πληροφορίες, όπως εξάλλου τις έχουμε πολλάκις παραθέσει στην «Ε.Ω.» και αναλύσει ενδελεχώς... Θα είναι ο αιματηρότερος πόλεμος στην ιστορία: η σύγκρουση των συγκρούσεων! Εμείς, όπως και ο Πατροκοσμάς, προειδοποιούμε έντονα τον ελληνισμό: Έλληνες, γρηγορείτε! Συνέλθετε και αφυπνισθείτε, διότι (όπως φωνάζουν οι προφήτες του παρελθόντος) «κοντά είναι»!... 
http://www.volcanotimes.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου