Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«ΑΣΤΑΚΟΣ» Η ΒΟΥΛΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΛΑΓΟΥ, ΠΑΠΠΑ – ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Δείτε LIVE την άσρη ασυλίας στη Βουλή]

xirsi-augi7

Απόφαση για την άρση ασυλίας του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παπά, θα λάβει σήμερα η ολομέλεια της Βουλής.
Έχουν κριθεί, επίσης, προσωρινά κρατούμενοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Η μεταγωγή των προφυλακισθέντων στη Βουλή, προκειμένου να συμμετέχουν στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους, θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΧΑ με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή στις 8.30 το πρωί, στο Σύνταγμα.
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από τη Βουλή
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να φτάσουν στη Βουλή από τις φυλακές Κορυδαλλού, οι προφυλακισμένοι της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, όπου θα συζητηθεί η άρση ασυλίας τους.
Στις 11:30 αναμένεται να φτάσουν και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια από την ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει καταρτίσει η ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με την Ασφάλεια της Βουλής, οι τρεις προφυλακισμένοι θα μεταχθούν σιδεροδέσμιοι και θα παραδοθούν στον φρούραρχο της Βουλής.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ο Χρηστός Παππάς κατηγορείται για την κατοχή παράνομου σχεδίου, κατηγορίες που είναι συμπληρωματικές της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Όπως συνέβη και στην περίπτωση της μεταγωγής Μπούκουρα και Γερμενή, τα μέτρα θα είναι αυστηρά τόσο εκτός, όσο και εντός του κτιρίου, και βέβαιο είναι πως και αυτή τη φορά θα απαγορευτεί η είσοδος επισκεπτών στα θεωρεία της αίθουσας της Ολομέλειας.
xirsi-augi7 xirsi-augi4 xirsi-augi1 xirsi-augi3 xirsi-augi
Δείτε LIVE την άσρη ασυλίας στη Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου