Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΑ LIDL: “ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΪΣΕΤΕ ΑΡΝΙΑ ΜΕ ΑΦΘΩΔΗ ΠΥΡΕΤΟ”; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ

arni-lidl

3.500 αμνιερίφια στην ελκυστική τιμή των 3.99 ευρώ που προσφέρει το LIDL θα καταλήξουν στο πασχαλινό τραπέζι των Ελλήνων. Θα απαντήσουν οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του αν θα μας ταΐσουν τα ζώα που έχουν πληγεί από αφθώδη πυρετό και από την ευλογιά στην Κομοτηνή και βρίσκονται σε παράνομο σφαγείο στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας; Και βέβαια το ΜΑΚΕΛΕΙΟ επειδή θεωρεί μείζονος σημασίας το θέμα δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση σε νόμιμες και γνωστές επιχειρήσεις που λειτουργούν επί πολλά χρόνια στην περιοχή αλλά σε παράνομους εκδοροσφαγείς που δημιουργούν προβλήματα  σε επαγγελματίες που κάνουν αυτή τη δουλειά.
Επειδή το θέμα έχει δημιουργήσει ανησυχία στους κατοίκους,
Θέτουμε σοβαρά ερωτήματα στους Γερμανούς του LIDL το οποίο παρανομεί αφού πουλάει νωπό και κατεψυγμένο κρέας χωρίς να διαθέτει καν άδεια κρεοπωλείου: Ο Αλί από την Κομοτηνή που μετέφερε τα άρρωστα ζώα μήπως έχει σχέσεις με κομματικό στέλεχος της Κορινθίας; Σύμφωνα με καταγγελίες, τα 3.500 αμνοερίφια βρίσκονται σε συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή . Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες το παράνομο σφαγείο  στο πρόσφατο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγειονομικής φύσης. Κατά τις ίδιες καταγγελίες, μεσάζοντες και διεκπεραιωτές στην σφαγή και πώληση των πασχαλινών φθηνών αρνιών φέρονται κομματικά στελέχη της ΝΔ αλλά και το κομματικό στέλεχος της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας. 
Αυτά κατηγγέλθησαν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και σε τέτοιες καταγγελίες δεν μπορούμε να μάνουμε απαθείς. Ειδικά όταν αφορούν το αγαθό της δημόσιας υγείας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι φαινόμενα παρανομιών που θέτουν σε κίνδυνο της ζωή μας δεν παρατηρούνται μόνον στην Πελοπόννησο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Ας προσέξουν λοιπόν αυτή την περίοδο οι αρμόδιες αρχές κι ας επαγρυπνούν.
Μετά την διάχυση ανάλογων πληροφοριών στην κοινή γνώμη και καταγγελιών που έχουν φθάσει από νωρίς το πρωί στα αυτιά μας, θα πρέπει να υπάρξει ευθύτατη εισαγγελική παρέμβαση. Εκτός κι αν οι εισαγγελείς έχουν φόρτο εργασίας αυτές τις μέρες και δεν τους νοιάζει τι τρώμε.

2 σχόλια:

  1. Μπορώ να μάθω ποιες είναι οι πηγές αυτής της δημοσίευσης? Τέτοια θέματα είναι πολύ σοβαρά και έχω την εντύπωση πως δεν είναι αληθινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i megaliteri koroidia eine omos pou Kathe katastima exei mono 5 temaxia ana imera me apotelezma na trexi o kozmos zaba gia na Paris Arni kai sto telos kataligi na psonizi asxeta APO To magazi aftoi i methodo xrisimopoi To lidl agapoiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή