Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΚΕ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΓΚΡΑΝΤ

rwsia-tromokratiko-xtyphma-2

Είναι παρατηρημένο, πως όσο πέφτει ένα κόμμα, τόσο πιο γραφικό γίνεται. Από κει και πέρα, το ΚΚΕ απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα –όχι προς την ρωσσική κυβέρνηση, την οποία θεωρεί… ιμπεριαλιστική- αλλά προς τοΚομμουνιστικό Κόμμα Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ) και το Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας (ΚΕΚΡ), για τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων από τις βομβιστικές επιθέσεις στο Βόλγογκραντ (πρώην Στάλινγκραντ…).
Πρόκειται βεβαίως για ένα τυπικό μήνυμα.
Πολλοί είδαν τον τίτλο, αλλά λίγοι μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν.Το διάβασα και σας το μεταφέρω ολόκληρο:
«Βεβαίως, όχι μόνον ο χρόνος, αλλά και το μέρος που εκδηλώθηκαν αυτές τις επιθέσεις δεν είναι τυχαίο, μιας και σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα είναι γνωστή η συμβολή αυτής της πόλης, του Στάλινγκραντ και της μάχης του, στην εξέλιξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στην ήττα του φασισμού. Οι στοχεύσεις των δυνάμεων (εσωτερικών κι εξωτερικών) που κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις, στοχεύουν μακρύτερα από την αναζωπύρωση του διεθνικού μίσους και θα φανούν στην πορεία. Σε κάθε όμως περίπτωση, οι επιθέσεις αυτές αποτελούν ένα κομμάτι του παζλ της βαρβαρότητας του καπιταλισμού, με την οποία έρχονται αντιμέτωποι οι πολίτες της Ρωσίας τα τελευταία 22 χρόνια, μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανατροπής του σοσιαλισμού. Έτσι, την ημέρα της 91ης επετείου από την ίδρυση της ΕΣΣΔ, ο λαός της Ρωσίας με τραγικό τρόπο βιώνει πως η ασφάλεια, όπως άλλωστε κι η κοινωνική δικαιοσύνη, η κοινωνική ευημερία, η πρόοδος, η ειρήνη, είναι συνώνυμα του σοσιαλιστικού δρόμου ανάπτυξης».
Κάνει λάθος, λοιπόν, η ρωσική κυβέρνηση που έσπευσε να ρίξει την ευθύνη για τις βομβιστικές επιθέσεις στις «μαύρες χήρες» της Τσετσενίας, δίνοντας και στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους! Διότι, όπως αποκαλύπτουν εδώ οι… Πουαρώ του ΚΚΕ, οι επιθέσεις δεν είχαν καμία σχέση με τους Τσετσένους. Την διέπραξαν… νεοναζί, διότι είχαν… άχτι την πόλη από τότε που λεγόταν Στάλινγκραντ και από την «ηρωική αντίσταση» του Κόκκινου Στρατού στους φασίστες προγόνους τους. Επίσης, όπως αποκαλύπτουν οι κουκουέδες, η επίθεση έγινε ανήμερα της επετείου ίδρυσης της ΕΣΣΔ (31 Ιανουαρίου 1922), για να… αποπροσανατολίσουν τους Ρώσους νοσταλγούς του «σοβιετικού παραδείσου» να εορτάσουν τη… μεγάλη επέτειο κι από τους υπόλοιπους Ρώσσους να αναλογιστούν τι είχαν και τι… έχασαν! Τέλος, τα ξεφτέρια του ΚΚΕ, συμπεραίνουν ότι για όλα φταίει ο… καπιταλισμός που επανήλθε στην Ρωσσία, διότι αν δεν είχε καταρρεύσει η ΕΣΣΔ και υπήρχε ο «υπαρκτός σοσιαλισμός», δε θα γίνονταν οι βομβιστικές επιθέσεις, γιατί τότε υπήρχε… ασφάλεια.
Μήπως, με τον ερχομό του νέου χρόνου, πρέπει να πάνε μερικοί… τρελογιατροί στον Περισσό και να εξετάσουν τα ραμολιμέντα που έχουν απομείνει εκεί;
Γιατί αν κρίνουμε από την παραπάνω ανακοίνωση –και όχι μόνον απ’ αυτήν-, κάποιοι χρειάζονται επειγόντως… ψυχιατρείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου