Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ-ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

 maxairia111
Πέπλο φόβου στις γειτονιές της Ρόδου!
Mια μικρή 13 χρονών σύμφωνα με όσα καταγγέλουν συγγενικά της πρόσωπα, τους αποκάλυψε πως δέχτηκε μαχαιριά από αλλοδαπό επειδή δεν του είπε πως την λένε. Τα περιστατικά αυτά συμβαίνουν στην μικρή κοινωνία της Ρόδου σε καθημερινή βάση σύμφωνα με http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr. 
Αυτά τα θέματα όμως αποκρύπτονται από την κοινή γνώμη του νησιού, επειδή οι διεθνιστες του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων πολιτικών παρασίτων, τους χαλάει η κρέμα όταν αναφέρονται περιστατικά βίας εκφοβισμού και κακοποιήσης από τους κακόμοιρους αλλοδαπούς τους !
Κάποιοι δηλαδή κάνουν γαργάρες σε περιστατικά βίας από μετανάστες στα παιδιά μας.!!!
Η 13χρονη αποκάλυψε επίσης πως στο Ροδίνι έχουν ξανα μαχαιρώσει και άλλη κοπέλα για τον Α η Β λόγο, ιστορίες κακοποίησης και ρατσισμού από ομάδες αλλοδαπών στα παιδιά μας !!!!!
Το κορίτσι δέχτηκε την μαχαιριά ενός παράσιτου αλλοδαπού η λαθρομετανάστη γιατί αρνήθηκε να του πεί το όνομα της ?? Πάμε καλά συνελληνες ?πως κατάντησε η πατρίδα μας έτσι? Πως αφήσαμε να ξεφύγει η κατάσταση σε τέτοιο βαθμό?
Η αστυνομία τι κάνει;
Το κορίτσι δήλωσε το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα πόλεως Ρόδου και θέλησε να κάνει μήνυση κατα αγνώστου  αλλά της ζήτησαν 100 ευρώ  με αποτέλεσμα η οικογένεια της άτυχης ανήλικης να μην κάνει μήνυση λόγο ότι στερούνταν τα χρήματα!!!
Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2013 ,αυτή είναι η κατάντια του νομικού πλαισίου !!!! Από την στιγμή που μαχαιρώθηκε Έλλην πολίτης καλείτε να πληρώσει και 100 ευρώ για την μήνυση ,,,,ΑΙΣΧΟΣ..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου