Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Έλληνες πολίτες κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα


Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ζήτησε την άμεση απελευθέρωση των τριών Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα, με την κατηγορία ότι εισήλθαν άνευ αδείας στην ουδέτερη ζώνη στην Κύπρο.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, από σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, η ελληνική πλευρά έχει επιβεβαιώσει, μέσω της Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, ότι τρεις Έλληνες πολίτες κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα, με την κατηγορία ότι εισήλθαν άνευ αδείας στην ουδέτερη ζώνη στην Κύπρο.
Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, η Πρεσβεία της Ελλάδος στη Λευκωσία ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο με τη σειρά του επικοινώνησε με την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών.
Ο πρέσβης της Ελλάδας στη Λευκωσία, κ. Β. Παπαϊωάννου επικοινώνησε επίσης με την επικεφαλής της Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών, κυρία Lisa Buttenheim, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης.ΠΗΓΗhttp://www.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου