Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ - 31 ΜΑΐΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΐΟΥ 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ:
Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να πούμε όλοι μαζί ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και σε ένδειξη διαμαρτυρίας ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ από τη Βουλή στις 31 Μαϊου με αφορμή την επέτειο των πλατειών αλλά και της μεγάλης συγκέντρωσης που έγινε στα Προπύλαια τον Μάιο του 2011 και να ενωθούμε με τον ελληνικό λαό, προκειμένου ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Μετά την αποχώρησή μας από τη Βουλή και δεδομένου ότι δεν παραιτούμαστε από την ιδιότητα του Βουλευτή, θα πρέπει για λόγους ηθικής τάξεως να αποποιηθούμε τη βουλευτική μας αποζημίωση και τις λοιπές οικονομικές παροχές που προβλέπονται για τους βουλευτές, διατηρώντας ταυτόχρονα τα συνταγματικά, πολιτικά και λοιπά θεσμικά δικαιώματα που απορρέουν από την βουλευτική μας ιδιότητα (ελεύθερη κυκλοφορία στη χώρα κτλ.), τα οποία να ασκούμε όπου και όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Επισημαίνεται ότι η αποχώρησή μας από τη Βουλή δεν συνεπάγεται και αποχώρηση από τις Κοινοβουλευτικές μας Ομάδες, οι οποίες ως προς την αριθμητική τους δύναμη θα παραμείνουν ως έχουν.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, στο βαθμό που συμφωνείτε με την πρότασή μου αυτή, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας.

Μόνο έτσι θα υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία μας.

Μόνο έτσι θα κλείσουμε το δρόμο στην Τρόικα, η οποία έχει φαλκιδώσει τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας στην πατρίδα μας.

Μόνο έτσι θα στείλουμε μήνυμα αντίστασης και αγώνα στον ελληνικό λαό.

Μόνο έτσι θα ανοίξουμε το δρόμο για την άμεση δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου