Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟΣ είναι ο 23χρονος Αλβανός που καταζητεί η ΕΛ.ΑΣ για την αρπαγή της 13χρονης από τα Σπάτα


Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 23χρονου ο οποίος καταζητείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα.
Πρόκειται για τον Marjon Αjaji από την Αλβανία ο οποίος διέμενε  προσωρινά στα Λουτρά Ελευθερούπολης.
ALODAPOS3.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίχνη της ανήλικης εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή του Παγγαίου όπου μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκεί εθεάθη με έναν άνδρα κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της.
Ειδικοί σκύλοι, αστυνομικοί κι ελικόπτερο της αστυνομίας κάνουν εντατικές έρευνες προκειμένου να ερευνήσουν την ευρύτερη περιοχή του δήμου Παγγαίου ώστε να εντοπιστεί η ανήλικη.
ALODAPOS1.jpg
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το στίγμα του καρτοκινητού που έχει στην κατοχή της η 13χρονη.
Σε βάρος του νεαρού από την Αλβανία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η καταγγελία για την αρπαγή έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, από τη γιαγιά της ανήλικης.Οπως είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Σπάτων, η 13χρονη εγγονή της αποχώρησε από την οικία, όπου διέμεναν μαζί.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω facebook.
Κατά την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε, επίσης, ότι  μία ημέρα μετά την αρπαγή, η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.
ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου