Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Νέο αλβανικό παραλήρημα: Αλβανοί Μέγας Αλέξανδρος και Κολοκοτρώνης![βιντεο]

Νέο αλβανικό παραλήρημα: Αλβανοί Μέγας Αλέξανδρος και Κολοκοτρώνης! Ρεσιτάλ» αλυτρωτισμού και προκλητικότητας σε αλβανικό ντοκιμαντέρ που δεν σέβεται καν την ελληνική Ιστορία.
Δεν αρκεί μόνο ο ορισμός «διαστρέβλωση» για να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι στο ντοκιμαντέρ που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αλβανία, μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, όσο και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, εμφανίζονται ως Αλβανοί ήρωες και δεν είναι οι μόνοι.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που προέβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το τραγικό και προκλητικό ντοκιμαντέρ φέρει τίτλο «1821-
Οι Αλβανοί που έφτιαξαν την Ελλάδα» και μόνο από αυτό αρκεί κανείς για να καταλάβει τον αλυτρωτισμό των Αλβανών που θέλουν να παρουσιαστούν ως οι σωτήρες των Βαλκανίων, σε σημείο του να αναφέρουν ότι αυτοί μας λύτρωσαν από τους Τούρκους!
Αίσθηση, μάλιστα, προκαλεί ένα απόσπασμα του ντοκιμαντέρ που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι 90 από του 100 “Έλληνες” ήρωες ήταν Αλβανοί. Αλβανοί “μετανάστες” o Μάρκος Μπότσαρης, ο Κίτσος Τζαβέλας, ο Κολοκοτρώνης, η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, ο Καραϊσκάκης, ο Μιαούλης, ήταν μόνο κάποιοι από τους ηγέτες της Ελληνικής Επανάστασης, Αλβανοί που είχαν έρθει στην Ελλάδα πριν από αιώνες».
Δείτε το βίντεο της ντροπής :
https://www.             https://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου