Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΤΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ! [VID+F]

iban1Αίσχος και ντροπή είναι οι 2 μόνες λέξεις που αρμόζουν . Η κίνηση προς το όπλο δεν γίνεται να παραβλεφθεί. Ήδη οι Ευρωπαικές εφημερίδες σχολιάζουν με ντροπιαστικές φράσεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο
savvidis12
Φουσκωτοί, πιστόλια, απειλές, εκβιασμοί και ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που έχει τραβήξει τα πάνδεινα, να κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, την χρονιά μάλιστα της… εξυγίανσης!Ένα ντέρμπι που εν πολλοίς θα έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή, ναι μεν ξεκίνησε, όμως δεν έμελε να τελειώσει ποτέ, τουλάχιστον στον αγωνιστικό χώρο.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να διεκδικήσουν την πρώτη θέση που κατά πάσα πιθανότητα θα καθόριζε και το ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα μετά τις μεταμεσονύκτιες δικαστικές αποφάσεις που αθώωναν τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό, αλλά παράλληλα τον αθώωναν!
Το γκολ με κεφαλιά του Βαρέλα στο 90′ ήταν η αφορμή για να γίνει ο αγωνιστικός χώρος Άγρια Δύση. Η ακύρωση του γκολ εξαιτίας του Μαουρίτσιο που ήταν σε θέση οφσάιντ και ο διαιτητής Κομίνης έκρινε ότι επηρέαζε τη φάση, προκάλεσε την έκρηξη του Ιβάν Σαββίδη που μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και οι παίκτες της ΑΕΚ να φύγουν για τα αποδυτήρια, όπως έκαναν και οι διαιτητές. Οι εικόνες του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μπαίνει στο γήπεδο με το όπλο έκαναν, μάλιστα, τον γύρο του κόσμου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η φωτογραφία προέρχεται από το φωτογραφικό πρακτορείο, Intime.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου