Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Μουσταφά Ντεστιτζί Τουρκικό παραλήρημα: «Πρώτα ο Αλλάχ θα κυματίσει ξανά η τουρκική σημαία στον ουρανό της Αθήνας»!

«Η σημαία μας θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα»Ξεσαλώνουν τα ανθελληνικά στοιχεία στην Τουρκία, υπό τις οδηγίες της ισλαμικής κυβέρνησης στην Άγκυρα.
Ο Γενικός Πρόεδρος του ΒΒΡ Μουσταφά Ντεστιτζί αναφερόμενος στο κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Αθήνα από μέλη της Χρυσής Αυγής, δήλωσε: «Πρώτα ο Αλλάχ, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν την θέση τους»
Και συνέχισε το παραλήρημά του κατά κάθε “άπιστου Έλληνα”:
«Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες που προέβησαν σε αυτή την φρικτή πράξη και προς την ελληνική κυβέρνηση είναι το εξής. Να μην ξεχνάνε πως όχι πριν από πολύ καιρό εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο, κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους.
Επιθυμώ να εκφράσω την προσδοκία μου η ελληνική κυβέρνηση το συντομότερο να ασκήσει τις νομικές διαδικασίες σε βάρος αυτών που προκάλεσαν αυτά τα επεισόδια και να μην τα επιτρέψει ξανά».
Νωρίτερα το ίδιο το Τουρκικό ΥΠΕΞ είχε…επιπλήξει την Αθήνα σχετικά με το κάψιμο της τουρκικής σημαίας από μέλη της Χρυσής Αυγής, με ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.  el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου