Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ

Αρχίσαμε να ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού ως κοινωνία. Όλα αυτά τα χρόνια, οι δεκαετίες που πέρασαν, είχαν ένα μόνο στόχο: να εξαθλιώσουν τους Έλληνες πνευματικά, υλικά και σωματικά. Τα δικαιώματα και τα κεκτημένα των Ελλήνων παραδόθηκαν σε ξένους. Ο ελληνικός λαός πεινά, μεταναστεύει, πεθαίνει. Ήδη οι γεννήσεις από το 2012 είναι λιγότερες των θανάτων, ενώ η εισροή μεταναστών έχει γιγαντωθεί.
Με κόλπα, τεχνάσματα και ψέματα όλοι αυτοί στηριζόμενοι στην καλή πίστη των Ελλήνων έδωσα φρούδες ελπίδες που δεν τήρησαν, σκηνοθέτησαν το χρέος, έκλεψαν με μίζες, σχεδόν μηδένισαν την άμυνα της χώρας σε οπλικά συστήματα, ενώ συγχρόνως προστάτεψαν τους εαυτούς τους από διώξεις με διάφορους βολικούς νόμους. Είναι γνωστό πια ότι παραβιάστηκε το σύνταγμα της Ελλάδος, ο ποινικός κώδικας, και κάθε νόμος της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Όλοι στο ίδιο τραπέζι για τα λεφτά και για τον άνθρωπο κανείς τους δεν νοιάζεται. Βγάζουν δίσκο στην Εκκλησία και μαζεύουν ακόμα και ό,τι ψιλό απέμεινε, ενώ θα έπρεπε να βγαίνουν να μοιράζουν χρήματα… που στο φινάλε δικά μας είναι και όχι δικά τους. Η Εκκλησία του «να μην έχεις δεύτερο μανδύα» κατάντησε πόρνη του χρήματος. Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί που είναι οι ανώτεροι εξουσιάρχες δεν μπορούν να σώσουν την Ελλάδα, την ώρα που οι Νόμοι της Ορθοδοξίας όχι απλά την σώζουν, αλλά όλοι μπορούμε να ζούμε πλουσιοπάροχα… κρύβουν την αλήθεια από τον λαό όλοι τους!
Όσο κι αν φωνάζει ο ελληνικός λαός, δεν πτοούνται. Δεν εισακούγεται η φωνή του λαού. Τα κάνουν πια φανερά όλα μπροστά στα μάτια μας. Τόλμησαν και κτύπησαν γέρους ανθρώπους που φώναξαν για τους κόπους τους! Κτύπησαν τους γονείς μας… και κανείς δεν ξεσηκώθηκε ούτε για αυτό. Τόσο τελειωμένους μας έχουν. Μόνος πια ο ελληνικός λαός. Χωρίς συμμάχους, χωρίς δικαιώματα, χωρίς μέλλον. Ό,τι είπαν οι Πατέρες μας βγήκαν με κάθε λεπτομέρεια. Ο καθένας έχει τα δικά του συμφέροντα, για εμάς κανείς τους. Σκέψου εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, ποιος πραγματικά είναι μαζί μας. Τις τελευταίες μέρες διαβάζεις τα διάφορα άρθρα σχετικά με την ελληνοτουρκική κρίση και τα κοιτάσματα. Ελπίζω να κατάλαβες ότι οι ξένοι δεν θα μας στηρίξουν. Κι από εκεί μόνοι είμαστε.
Στις 20 Ιανουαρίου του 1828 ο Ιωάννης Καποδίστριας συντάσσει την Προκήρυξη προς όλους τους Έλληνες, στην οποία διατυπώνει σε μία μόλις φράση, ολάκερο τον χαρακτήρα του και δεικνύει επίσης  στους Έλληνες που πρέπει να στραφούν για τη σωτηρία του Έθνους. Εκεί που ο ίδιος γνωρίζει από παιδί ακόμη, ότι οφείλονται τα πάντα. Λέει:
“Εάν ο Θεός μεθ’ ημών, τις καθ’ ημών;”



 https://                     
https://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου