Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Σύνταγμα τώρα – Πέφτουν βροχή τα συνθήματα κατά της Κυβέρνησης από τους Κρητικούς – «Sold out» αναχωρούν τα λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη [βιντεο+φ]

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ελληνική, φασίστες προδότες πολιτικοί» 

Πέφτουν βροχή τα πρώτα συνθήματα..
Αναχώρησαν για τον Πειραιά οι Κρητικοί που θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, το οποίο θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας flashnews, αναχώρησαν με το καράβι για να φθάσουν το πρωί της Κυριακής στον Πειραιά και από εκεί θα μεταβούν στην Αθήνα.
Φωτογραφίες: Intimenews

Συλλαλητήριο: Η μεγάλη κάθοδος του κόσμου από την Μακεδονία 
Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας ταξίδεψαν όλη τη νύχτα για να βρεθούν το πρωί στην Αθήνα και να δώσουν το παρών στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Αργά το βράδυ του Σαββάτου αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη τα πρώτα τουριστικά λεωφορεία με προορισμό την πρωτεύουσα. Οι αναχωρήσεις λεωφορείων συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Λίγο μετά τις 5 το πρωί αναχώρησαν από το άγαλμα του Βενιζέλου εννέα λεωφορεία του τουριστικού γραφείου «Ζορπίδης». Μεγάλος αριθμός λεωφορείων αναχώρησε από τους Αμπελόκηπους και το Ωραιόκαστρο. Μέχρι τις 6 είχαν περάσει από τα διόδια των Μαλγάρων περισσότερα από 80 λεωφορεία.
Οι περισσότερες οργανωμένες εκδρομές από Θεσσαλονίκη θα ξεκινούσαν το ταξίδι τους για την Αθήνα στις 6 και θα περνούσαν τα διόδια λίγο πριν τις 7.
Κλιμάκια της Αστυνομίας παραμένουν επί ποδός για τη διευκόλυνση της κίνησης των λεωφορείων, αναφέρει το thestival.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου