Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

«Θερμό επεισόδιο» σε ελληνικό έδαφος: H MIT προσπάθησε να εξουδετερώσει τον Τούρκο συγκυβερνήτη του Black Hawk!

Τρομερά πράγματα φέρονται να έλαβαν χώρα στην ελληνική πρωτεύουσα τις προηγούμενες ημέρες σε σχέση με τον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη πριν ένα χρόνο.Σύμφωνα με την έντυπη μορφή της κυριακάτικης εφημερίδας «Το Θέμα», το σκηνικό έλαβε χώρα στους δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας και αφορούσε κανονική επιχείρηση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών .
Συγκεκριμένα στα γραφεία των ελληνικών αρχών ασφαλείας έφτασε η πληροφορία ότι κλιμάκιο της ΜΙΤ είναι στην Αθήνα με σκοπό τον εντοπισμό και την απαγωγή του Suleyman Azkaynakci, συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου και η υπόθεση έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Στις 10 ημέρες που ακολούθησαν την απόφαση και σε δύο ακόμα πόλεις εξελίχθηκε ένα θρίλερ γι αυτό και ο Τούρκος αξιωματικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα διαμέρισμα με 24ωρη φύλαξη Ελλήνων ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών.
Την ίδια στιγμή Τούρκοι πράκτορες σάρωναν την Αθήνα για να τον εντοπίσουν ενώ στελέχη των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας επιδόθηκαν σε ένα άλλου τύπου «παιχνίδι» προσπαθώντας να «θολώσουν» τα νερά στους Τούρκους Μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν για «θερμό επεισόδιο» το οποίο την τελευταία στιγμή δεν επεκτάθηκε περαιτέρω  .
Αυτό όμως που ήταν ξεκάθαρα ήταν ότι η ζωή του Τούρκου πιλότου ήταν υπό άμεσο κίνδυνο από την παρουσία των Τούρκων πρακτόρων που είχαν έρθει αποφασισμένοι για όλα σε ελληνικό μάλιστα έδαφος.
Αμέσως κρίθηκε ότι η χορήγηση ασύλου στον Τούρκο  ήταν άμεσα «επιζήμια» για τον ίδιο και έτσι αποφασίστηκε η κράτηση του.
Μάλιστα και ο ίδιος κατανοώντας το κίνδυνο που εξέπεμπε η παρουσία των Τούρκων πρακτόρων στην Ελλάδα «συνεργάστηκε » άψογα με τις ελληνικές αρχές.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που εντοπίστηκε η παρουσία Τούρκων πρακτόρων στην χώρα μας , μιας διότι στις 11 Νοεμβρίου 2017, μετά την σαρωτική επιχείρηση της ΕΛ. ΑΣ σε Ν.Κόσμο και Καλλιθέα και την σύλληψη των 9 Τούρκων του κόμματος DHKP-C.. «άγνωστοι» εισέβαλαν στο διαμέρισμα μιας 27χρονης Τουρκάλας  αντικαθεστωτικής στα Εξάρχεια
Εκεί αφαίρεσαν φορητούς υπολογιστές, σκληρούς δίσκους, και USB .
Όπως ισχυρίζονται Τούρκοι και Κούρδοι που ζουν στην Ελλάδα « το μακρύ χέρι του Ερντογάν η ΜΙΤ είναι παντού». Η τουρκική υπηρεσία φέρεται να διαθέτει «πολλούς πληροφοριοδότες με κάποιους από αυτούς να είναι υπεράνω υποψίας», τονίζει το δημοσίευμα .
Μάλιστα έχουν φέρονται να σημειωθεί πολλά «επεισόδια» εντός ελληνικού χώρα με πολλά από αυτά να παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό. Εκτιμήσεις των ελληνικών αρχών έκαναν λόγο για αποφασισμένους Τούρκους πράκτορες σε σχέση με τον συγκυβερνήτη.
Το άκρως επικίνδυνο σύμφωνα με το άρθρο είναι ότι οι Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ …δεν έχουν αποχωρήσει από την Αθήνα κάτι που θέτει αυτόματα τις ελληνικές αρχές σε ύψιστη ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή.
Η ουσία είναι ότι το καθεστώς Ερντογάν έχει αποθρασυνθεί εντελώς και κινείται πλέον με κινήσεις και συμπεριφορές που μπορεί να  προκαλέσουν την ελληνική κοινή γνώμη και αίσθημα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι  ότι οι ελληνικές αρχές είναι και θα είναι στο ύψος των περιστάσεων υπερασπιζόμενες το ελληνικό δίκαιο  και την χώρα .https://www..html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου