Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Προφητείες για την Κύπρο – Ελλάδα Οι προφητείες γράφτηκαν για να μας προειδοποιήσουν να μας προστατέψουν από δεινά που έρχονται , επειδή οι Άγιοι μας γνώριζαν τι θα συμβεί εκ των προτέρων και τι πρέπει να κάνουμε εμείς. …Συν Αθήνα και χείρα κείνε.

Νοστραδαμος: <<Μετα τον 7ον ερχεται ο 8ος ο ανθρωπος με την Ελληνικη και την Γερμανικη καρδια >><< Χειρων Σελην >> δλδ σοφος και πειθαρχημενος , μεγας διδασκαλος σεληνιος λαμπερος !<<λαμπρος το ειδος>>!
Σε ολα τα μηκη και πλατη της γης ο 7ος ειναι ο Προεδρος της Κυπριακης Δημοκρατιας , αρα γνωριζουμαι τοπον και χρονο ποτε θα φανει 2018 -2022 ! Ποιος θα φανει μα ασφαλως αυτος που θα ορισει ο Θεος.
Μιλαμε για τον Αγιον Ιωαννη τον Βασιλεα μας που θα ορισει ο θεος. Δεν θα ειναι πολιτικος αλλα λαικος οπως μας λεει και ο αγιος Πορφυριος : Βλεπω μεσα απο αυτη την συμφοραν καποιον πολυ σπουδαιον ανθρωπον του θεου να συνιγειρει για το καλο ολης της ανθρωπωτητος .
Οι προφητείες γράφτηκαν για να μας προειδοποιήσουν να μας προστατέψουν από δεινά που έρχονται , επειδή οι Άγιοι μας γνώριζαν τι θα συμβεί εκ των προτέρων και τι πρέπει να κάνουμε εμείς. …Συν Αθήνα και χείρα κείνε.
Αγιος Γεωργιος Χοζεβιτης : << Πατατε τον καιρο μας ειπε 1997 – 2022>> , αρα συμπιπτουν οι ημερομηνιες του αγιου Χοζεβιτη με Νοστραδαμο! Στις προφητειες Τραχωνι Λεμεσου σελ 233 φανηκε και ο αριθμος 8 . Η προφητιδα μπαμπα Βανγκα Βουλγαριας αλλιως Ευαγγελια αναφαιρει και αυτη τον 8ον που κατι θα υπογραψει , βαζει και αυτη τοπο και χρονο ! Κυπρος 2018– 2022 , και αυτο δεν ειναι αλλο απο την ΔΔΟ Διζωνικη Δικινοτηκη Ομοσπονδια! – την διχοτομηση δηλαδη, με λιγα λογια δεν θα υπαρξει δημοψηφισμα Κυπριακε λαε και την διχοτομηση θα την ψηφίσουν αυτοι που σε αρμεξαν με το ΧΑΚ και αυτοι που σε κουρεψαν!!! δλδ η Κυπριακη Βουλη. Το σφαγειο της Κοφινου ειναι κοντα ! Προβατα ξυπνατε!
. Τα μνημονια στην Ελλαδα εγιναν συμφωνιες , και η διχοτομηση στην Κυπρο θα ονομαστει Ομοσπονδια. Βρε εισαστε με τα καλα σας! Δυο ζωνες ,δυο κοινοτητες δυο στρατοι δυο γλωσσες δυο αστυνομιες και θα ονομαζετε Ομοσπονδο κρατος
Ο Αγιος Γεωργιος Χοζεβιτης μας λεει οτι θα ηχησει και η 5η σαλπιγγα των γεγονοτων Βαλκανια , Κωνσταντινουπολη , Αιγαιο Κυπρος , επισης μας λεει πρωτα οι φωτιες
, μετα οι πλημμυρες,μετα οι σεισμοι ,και τελος τα γεγονοτα ,
<<Το ποθούμενο θα έρθει με Δυσκολία>> μας λέει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός -ξυπνάτε!!! Άρα κάτι πρέπει να κάνουμε!!-
Πριν από 17 χρόνια περίπου άρχισαν να εμφανίζονται στο Τραχωνι Λεμεσού Στην Οικία του Κυρίου Γιάννη Ιωάννου και της συζύγου του κυρίας Ελλάδας ορισμένα Άγια Σύμβολα τα οποία ζωγράφισε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ , Εμφανίστηκε ο Άγιος Γεώργιος Ο Χοζεβιτης (ο οποίος εορτάζετε στις 8 του Γενάρη ) πάνω από 35 φορές έδωσε συμβουλές , και μας είπε τι θα γίνει, κανένας μα κανένας δεν τις έλαβε σοβαρά υπόψη! για να τις ξαναφρεσκαρουμε λιγάκι . θα αναφερθώ και σε άλλες προφητείες ιδου συμβαίνουν τώρα στο νησί των Αγίων Στην μεγαλόνησο Κύπρο ,με τους 2 χιλιάδες μάρτυρες άγιους της.
Ο Άγιος Γεώργιος ο Χοζεβιτης Σε μια από τις εμφανίσεις του γράφει ο χαρισματικός συγγραφέας κ. Πέτρος Σ. Κόμπου Στο βιβλίο του ο καιρός γαρ εγγυς + στις σελίδες 315 ,316 Λιακοπουλος 2004) είναι καιρός να τις ξανακοιτάξουμε!!! Θα υπάρξει δημοψήφισμα τώρα , ή όχι στην Κυπρο ? ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ.
<<Αιτία του γενικού πόλεμου θα είναι τα αγία χώματα της Κύπρου>> ξυπνάτε οργανωθείτε Κύπριοι, Έλληνες του Πόντου για να ξαναγίνουν όλα Ελληνικά!!!) , !! Πύρινοι οι Λόγοι των Αγίων μας. <<Η Κύπρος θα φτάσει στο άκρο άωτον της Καταστροφής και τότε θα επέμβει φανερά ο Θεός .>> Αγ .Γεωρ. Χοζεβιτης (Τι θα συμβεί ? Τι θα γίνει ? εδώ χρειάζομαι την Φαντασία σας!
<<Η Κύπρος και η Ελλάδα θα πάθουν μίκρο-γρατσουνιές σε σχέση με τις άλλες χώρες>> Και εξηγεί παρακάτω ο χαρισματικός συγγραφέας κ Πέτρος. Σ Κόμπος:
Α)<<Η προσπάθεια των Τούρκων και των διαβολικών συμμάχων τους να επιβάλλουν διχοτομική λύση στο εθνικό μας πρόβλημα και ακολούθως την πλήρη Τουρκοποίηση της Κύπρου>>.
Β)<<Ο οικονομικός πόλεμος που προσπαθούν να μας κάνουν και διάφορες άλλες εκβιαστικές μεθοδεύσεις τους.>>.
Μας είπαν οι <<Μεγάλοι>> και η κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη Βιβλίο<< ο καιρός γαρ εγγυς 2>>Δ.Δ.Λιακοπουλος σελ 30 :_
<< Αναλαμβάνεται κύριε πρόεδρε (προς κύριο Παπουλια) ……..την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:
Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της συνταγματικής συνθήκης ,τα εθνικά μας σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν για χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νεες μορφές διακυβέρνησης.>>(Δημοκρατική δικτατορία),συμβαίνουν τώρα:
1 . Μακεδονια Σκοπια , Θρακη ,Αιγαιο, Χειμαρα Β. Ηπειρος Βαλκανια Κυπρος
2.Ενφια ,μειωσεις μισθων και συνταξεων , καταργηση Μεραρχιων, (Φραγκου Φραγκουλη)μειωση στρατιωτικης θητειας, μεωση δαπανων ελ στρατου , κλεισιμο αστυνομικων τμηματων στην Αττικη , Τσιχαντιστες λαθρομεταναστες ,
3.Εκποιησεις ακινητων , Ε.Λ.Α, καταργηση ηθων και αξιων ειχε δικαιο τελικα ο Χενρι Κισιγκερ….. αλλα για να γινουν ολα αυτα πρεπει να τα κανει ,εκπονησει καποιος…… η ιδια η κυβερνηση ( ΛΙΛΙΘ) τα κανει ολα αυτα, Βουλευτες , δικαστες τραπεζιτες . Δεν ειναι Ελληνες αυτοι και ας μιλανε Ελληνικα! Εβραιοι ειναι ! Τωρα Ελληνα γνωριζεις ποιος σε κυβερνα! Οι στοες! Η οικονομια της Ελλαδας μας και της Κυπρου μας δεν ειναι οι τραπεζες της αλλα η παραγωγη του τοπου της ! Τα καταφερε ο Κισιγκερ και οπου νανε θα ανακοινωση την πτωχευση της η Ελλαδα μας ,αφουπρωτα τα παρουν οι ολα οι δανιστες και οι τραπεζες ! .Αρα θελομε καποιον που να μπορει να αλλαξει τον νομο, Θα φανει και αυτος ελπιζω συντομα ετσι λενε οι προφητειες!
4. Βλέπετε ποια είναι τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων να γονατισουν την Ελλαδα και οικονομικα και πνευματικα
5.Μισό αιγαίο και μισή Κύπρο στην Τουρκία και μετα ολοκληρη μεσο αγορα δανιων . Πουλησαν οι Κυπριακες Τραπεζες τα κοκκινα δανια σε Ισπανικες τραπεζες που μεγαλομετοχοι ειναι τουρκοι και η τουρκικη κυβερνηση , Για να δούμε, όλοι έχουν το σχέδιο τους και ο Έλληνας Θεός το δικό του.
6. Φτωχη μου Κυπρος στο τελος θα σε πουλησουν ολοι και θα μεινεις μονη σου και απροστατευτη απο τον Τουρκο , εχεις δυο ψαροβαρκες για να μαζευεις τους λαθρομεταναστες και τρια ελικοπτερα αλλα δεν παυεις να εχεις το καλυτερο πυροβολικο Κοσμο , Εκατονταδες τα βοβαρδιστικα και πολεμικα αεροπλανα των Τουρκων . Τρεις μερες και νυχτες θα σε βοβαρδισουν ΑΗΚ, Τηλεποικινωνιες νοσοκομια υδραγογια στρατοπεδα και τις μεγαλες πολεις της Κυπρου και συχρονως θα μαζευονται κατευθυνονται για να προστατεψουν και αυτοι τα συνορα τους ! Τυχαιο που προρρησε ο Αγιος Παΐσιος σφαλιαρα θα φαει η Κυπρος και οτι Αμερικανοι και Αγγλοι θα ερχονται στην Κυπο για δουλειες …..για να την ξανακτισουν! Εαν δεν λαβουμε σοβαρα υποψην τις προφητειες θα ισοπεδώσουν τις μεγαλες πολεις ! ποτε θα γινουν ολα αυτα? Αφου πεσει η Ελληνικη κυβερνηση , και οταν θα εχομε δυο καλοκαιρια μαζι! Δλδ 2018 και θα φανει και ο καιρος για τα σπανακια ! 20.22/11/ 2018 ! Εαν γινει αυτο, ο Πολεμος θα ξεκινησει Γεναρη με Φλεβαρη 2019 , επομενως λιγος ειναι ο καιρος που μας απομενει!
Τα συνορα μας δεν θα σμικρυνθουν κ. αννα Ψαρουδη – Μπενακη …………………
Και εγώ Σας απαντώ μέσω της προφητείας του Πατροκοσμα << Πολλά χωριά θα καταστρέφουν οι τρις χώρες θα γίνουν μια>> Και οι τρις χώρες είναι- η Ελλάδα η Μικρά Ασία και η Μακεδονία Για χάρη της Ειρήνης τα σύνορα μας θα επεκταθούν με τον Έλλην Βασιλέα αυτόν που θα ορίσει ο Θεός – και θα ξεκινουν απο Μαρροκο – Γιβραλταρ μεχρι και την Χαιρσονησο Κριμαια! (επονται εκ . λαθρομεταναστες σε ολη την Ευρωπη) Θα τον φοβηθεί ο Ουρανός και η γη όταν θα τον ορίσει ο Θεός , Είναι λέει κάποια προφητεία φτωχός και με Μέγα Πλούτο αρα κάπου πρέπει να υπάρχουν αυτά τα λεφτα ( μετοχεςΑρτεμιος Σωρρας) και μας περιμένουν εμφανίστηκε και ένας μεγάλος σταυρός στην Λεμεσό από εκει λεει θα ξεκινήσει η αναλαμπή της Ορθοδοξιας μας .!! Δεν θα υπάρχει φτωχός άνθρωπος στην γη . Καλότυχος όποιος ζήσει μετά τον γενικό πόλεμο θα τρώει με ασημένια κουταλιά .Η γη θα δώσει εκατονταπλάσιο καρπό. Δίστομη η ρομφαία του Βλέπετε ο Θεός θα ορίσει τον Αυτοκράτορα μας λίγο πιο πριν από τον αντίχριστο για να αντιμετωπιστεί . Θα τα βάλει και με τους Εβραίους και με το κατεστημένο . Μήνυμα χαράς και Ελπίδας σας φέρνω ενώ θα έπρεπε να το έχετε κάνει εσείς Ιεράρχες μου! Όπου νάνε θα βγει στα βιβλιοπωλεία το βιβλίο του Αγιου Γέροντα Παΐσιου <<Βλέπετε μη τις ημάς πλανέσει >> για να δούμε τι συμβουλες θα μας δώσει.
<<Θα εμφανιστεί ένας ψευδοπροφήτης μην το πιστέψετε θα φύγει>>
Τι μας λεει ομως ο Πατροκοσμας* Απο ψηλα και μεσα απο το λιμανι θαρθει ο χαλασμος ,εσεις θα φυγετε απο τα αριστερα βουνα απο ταδεξια οχι Δηλ τον δρομο προς Θεσσαλονικη και οχι απο τον Πειραια. Θα ανοιξει μετωπα πολλα ο Τουρκος αφου εχει την Δυναμη! Ταφος τους θα γινει η Μεσογειος . Οπως και ναχει το πραγμα συντομα θα φανει και ο καιρος για τα σπανακια 20.22/11/2018 ! Πριν λιγο καιρο συναντηθηκα με καποιον Αντρεα αστυνομικο απο την Λεμεσο και μου επε οτι ο Αγιος Παΐσιος του ειπε << 10-12Μαιου μπαινομε στην βασιλευουσα! >> Συμπιπτουν με τις προφητεις πεφτει μερα Παρασκευη και Κυριακη πεφτει το 2019 και το 2024 !
Οι προφ Τραχωνι Λεμεσου μας λενε οτι Αυτοκρατορας μας Ιωαννης ειναι ο <<Καθημενος επι ιππου λεκου>> Θα ειναι λενε σαν να ειναι ο ιδιος ο Κυριος ομως δεν θα ειναι ,αλλα θα ειναι σαν να ειναι ο ιδιος ο Κυριος! Ποιος Γνωριζει? Μονον ο ιδιος το γνωριζει και ο Θεος!
Για να κατεβει ο Ρωσσος στα στενα πρεπει ο 1ος να γινει 2ος και ο 2ος ,1ος . 1η Πολεμικη Δυναμη τωρα ειναι η Αμερικη , επονται μεγαλες καταστροφες στην Αμερικη , και τοτε μονον τοτε θα κατεβει ο Ρωσσος στα στενα! Αν δεν γινει αυτο εμεις οι Ελληνες θα παρουμε τη Κωνστανινουπολη χωρις Ρωσσο ! Ναι μπορουμε αλλα πρωτα πρεπει να φανει ο Αγιος του Θεου! Επομενως ας περιμενουμε τον καιρο για τα σπανακια και οταν φυγουν ολοι οι πολιτικοι της Ελλαδος και πανε Εξορια μονον ετσι θα σωθει το Ελ εθνος! ………… και βγαινει ο Π. Καμμενος και μας λεει δημοψηφισμα για το ονομα Μακεδονια βρε εισαι με τα καλα σου!http://www.t/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου