Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Μακεδονία και Θράκη στο απόσπασμα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

– Ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας όλα τα κόμματα πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
– Οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ με σύμφωνη και την Ν.Δ. δημιουργούν “κράτος εν κράτει”  για τους μουσουλμάνους στην Θράκη
– Ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού τα αντεθνικά σχέδιά τους!
Τον Οκτώβριο του 2015, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε καταγγείλει στην Βουλή τις μεθοδεύσεις του υπουργού των εξωτερικών Κοτζιά στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας, αποκαλύπτοντας ότι είχε αποστείλει επιστολή στους προέδρους των κομμάτων με την οποία τους ζητούσε να προτείνουν ένα όνομα για τα Σκόπια, λες και ήταν κάποια εμπορική φίρμα ή κάποιο είδος που πωλείται στα καταστήματα, η ονομασία ενός κράτους!
Πριν λίγες μόλις ημέρες, η Νέα Δημοκρατία, δια της εκπροσώπου της, παλαιο-Πασόκας και νυν νεο-Νεοδημοκράτισας, Μαρίας Σπυράκη, δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ μίας … σύνθετης ονομασίας για όλες της χρήσης!
Φυσικά δεν είπε αυτό που έλεγαν όλοι στην δεκαετία του ‘90(από ό,τι αποδεικνύεται υποκριτικά …)  ότι αποκλείεται κάθε χρήση του ονόματος Μακεδονία είτε ως επιθετικού, είτε ως γεωγραφικού προσδιορισμού. Αυτά εξαφανίστηκαν!
Έτσι είναι ανοικτός ο δρόμος για την ονομασία “Νέα Μακεδονία”, η οποία εμφανίζεται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες σαν η πλέον πιθανή στον αντεθνικό αυτό συμβιβασμό του πολιτικού κατεστημένου απέναντι στις απαιτήσεις της ξενοκρατίας. 
Με την Μαρία Σπυράκη συμφώνησε με συνέντευξή του και ο πρόεδρος της Ν.Δ. στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΑΛΛΑ Η… ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ!
Στην συνέντευξή του αυτή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει ότι θα συμφωνήσει σε μία σύνθετη ονομασία με την κυβέρνηση αρκεί να συμφωνήσει και ο Πάνος Καμμένος.
Το πρόβλημά του δηλαδή δεν είναι εάν η ονομασία αυτή θα περιέχει υπό τον οποιονδήποτε τρόπο τον όρο Μακεδονία, αλλά εάν θα ψηφίσει την συμφωνία αυτή και το κόμμα του Καμμένου. 
Το οποίο κόμμα του Καμμένου βεβαίως, κατά την γνωστή μέθοδο, θα επιχειρήσει να διαχωρίσει την θέση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα συνεχίσει κατά τα άλλα να στηρίζει και την κυβέρνηση! Μια στάση αυτού του είδους ασφαλώς είναι για γέλια και για κλάματα και εάν θέλουν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ να μη περάσουν τα αντεθνικά σχέδια για το όνομα των Σκοπίων μπορούν να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση και να την ρίξουν.
Σε όλες τις περιπτώσεις, αυτό που μεθοδεύεται από το πολιτικό κατεστημένο είναι ενάντια στην θέληση του Λαού και αυτό προκύπτει και από σύγχρονη δημοσκόπηση η οποία έγινε και σύμφωνα με την οποία το 80% των Ελλήνων είναι αντίθετο σε σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ
Μιλώντας για το θέμα στην ΕΡΤ, ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, δήλωσε ότι για την έγκριση συμφωνίας για το Σκοπιανό δεν χρειάζεται πλειοψηφία κομμάτων, αλλά … βουλευτών!
Πράγματι έχει δυστυχώς δίκαιο, αφού σύμφωνα με το Σύνταγμα όχι μόνον μπορεί η πλειοψηφία των βουλευτών να παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, αλλά και να αλλάξει ακόμα και τα σύνορα! Για όποιον αμφιβάλλει παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα του Συντάγματος: “Αρθρο 27: (Μεταβολή στα όρια της Επικράτειας)
  1. Kαμία μεταβολή στα όρια της Eπικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.”
Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο ζήτημα είναι ξεκάθαρη και είναι ίδια με τον τίτλο που υπήρχε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας μας στις 10 Ιανουαρίου του 1993: “ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ”!
ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Δεν είναι όμως το ζήτημα της Μακεδονίας το μόνο εθνικό θέμα, στο οποίο προδίδει τα Εθνικά Δίκαια το πολιτικό κατεστημένο. Είναι και το ζήτημα της Θράκης μας, όπου μετά την επίσκεψη του Ερντογάν έχουμε μία άτακτη υποχώρηση εκ μέρους της Ελλάδος στις τουρκικές απαιτήσεις.
Όπως ανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε εκλογή μουφτή στην Θράκη! Εάν συμβεί αυτό τότε με τις ευλογίες της Ελλάδος οι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες, από τους οποίους δυστυχώς πολλοί έχουν παρασυρθεί από την τουρκική προπαγάνδα, θα έχουν αιρετή ηγεσία, την οποία όπως όλοι ξέρουμε θα διορίσει το τουρκικό προξενείο! Επί πλέον, με έναν περίεργο νόμο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να καταργήσει την σαρία, κατ’ ουσίαν θα επιβάλλει την σαρία στην Ελληνική Θράκη! Αυτό γιατί; Γιατί σύμφωνα με τον νόμο αυτό, εάν δύο μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες συμφωνήσουν για ένα νομικό τους θέμα να καταφύγουν στην κρίση του μουφτή, τότε η απόφαση του μουφτή θα είναι αμετάκλητη και δεν θα μπορούν στην συνέχεια να προσφύγουν σε κανένα Ελληνικό δικαστήριο!
Με τον τρόπο αυτό το τουρκικό προξενείο θα δημιουργήσει μία κατάσταση αυτονομίας με ηγεσία και δικαστική αρχή μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας. Θα δημιουργήσει κυριολεκτικά δηλαδή ένα “κράτος εν κράτει” μουσουλμανικό μέσα στην ίδια την Ελλάδα!
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου http://www.#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου