Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ «ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ» ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ «ΜΕΓΑΛΟ»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!
Λόγω της απίστευτης προπαγανδιστικής επίθεσης που μας γίνεται, συνιστώ να μην πιστεύετε τίποτα,ούτε και αυτά που γράφονται σε αυτό το σχόλιο, αλλά αντίθετα, να εξετάσετε τα πάντα με ηρεμία.
Εδώ μερικά κόλπα της προπαγάνδας εναντίον του κόσμου που αντιτίθεται στα εμβόλια:
1. Σε όλο το ίντερνετ και σχεδόν σε όλα τα βιβλία γράφουν συνεχώς για υπερβολικούς θανάτους από εμβολιασμούς ή για άσχετες παρενέργειες για να αποτρέψουν τον κόσμο από τον πραγματικό κίνδυνο.
Στη συνέχεια, αυτοί οι παραπλανητικοί ισχυρισμοί αποδεικνύονται μέσα από την καθημερινή εμπειρία ψευδείς και έτσι δυσφημίζονται αυτομάτως και οι πραγματικές βλάβες που προκαλούνται.
2. Μέσα σε όλες τις ομάδες συνειδητοποιημένων ατόμων/γονιών που εναντιώνονται στα δηλητηριώδη εμβόλια, διείσδυσαν τρομοεμβολιαστές.
Αυτοί οι τρομοεμβολιαστές, προσποιούμενοι ότι εναντιώνονται στους εμβολιασμούς, γράφουν «προσχεδιασμένα» και βλακώδη σχόλια, τα οποία τα απαντάνε μεταξύ τους και έτσι γελοιοποιούν τα σοβαρά σχόλια και όσους πραγματικά εναντιώνονται στους δηλητηριώδεις εμολισμούς.
3. Οι τρομοεμβολιαστές, στις δικές τους ομάδες, γράφουν οι ίδιοι παραπλανητικά σχόλια.
Π.χ. κάποιος προσποιείται ότι είναι γονέας και ότι κάποιος (κλασικός) γιατρός του σύστησε να μην εμβολιάσει τα παιδιά του. Τελικά, από την όλη συζήτηση προκύπτει στημένα ότι τα εμβόλια είναι καλά και ότι όσοι τα αρνούνται δεν ξέρουν δήθεν τί τους γίνεται.
ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ (ΚΥΡΙΩΣ) ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:
1. Επηρεάζουν αρνητικά την ικανότητα γονιμότητας (αυξάνουν κατακόρυφα την αγονιμότητα), και αυτό δρα αθροιστικά στις γενεές.
2. Τα στοιχεία δείχνουν μια μεγάλη αύξηση των δυσπλασιών/τερατογενέσεων στα νεογέννητα.
3. Τα μέταλλα που περιέχονται στα εμβόλια και εμφυτεύονται σε διάφορες θέσεις του μυικού συστήμσατος των παιδιών και αλληλεπιδρούν με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (πυλώνες ΔΕΗ, κινητά τηλέφωνα, WiFi κτλ).Συγκεκριμένα, αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (που ενισχύονται από τα μέταλλα των εμβολίων) προκαλούν διαφορές δυναμικού στο σώμα και ΑΡΑ συνεχή και ισχυρά ηλεκτρικά ρεύματα.
Αυτά τα ρεύματα ακολουθούν την διαδρομή μέσω της σπονδυλικής στήλης-νωτιαίου μυελού-εγκεφάλου και κυριολεκτικά τον λιώνουν σταδιακά.
Αυτό φάνηκε στο Σύνδρομο του Κόλπου, όπου οι αμερικανοί στρατιώτες εμβολιάστηκαν πολλάκις και έπειτα εκτέθηκαν σε ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία με ολέθρια αποτελέσματα.
Συνεπώς, καλό θα ήταν να καταργηθεί ΑΜΕΣΑ από τα σπίτια το WiFi ώς ένα άμεσο μέτρο, διότι κυριολεκτικά ψηνόμαστε από το άθροισμα των WiFi ΟΛΩΝ των γειτόνων. Υπάρχουν ακίνδυνες λύσεις που το αντικαθιστούν, όπως οι «πρίζες Powerline» διαφόρων κατασκευαστών που μεταφέρουν ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ το ίντερνετ σε κάθε επιθυμητό δωμάτιο.
Σημειώστε πως όταν είχαμε την υποτιθέμενη «γρίπη των χοίρων», σχεδόν σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος απέρριψε τους εμβολιασμούς και είχαμε και την περίπτωση Υπουργού που (δήθεν) εμβολιάστηκε δημόσια, αλλά.. με βιταμίνη C.
Γιατί άραγε; Απλό: επειδή τότε θα εμβολιάζονταν υποχρεωτικά και οι ίδιοι!
Το ζήτημα με την Ιλαρά έχει ανακινηθεί εδώ και μερικά χρόνια στην Γερμανία και σε άλλες χώρες και τώρα μας έφεραν και εδώ αυτό το φρούτο.
ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΙΛΑΡΑ;
Εδώ υπάρχουν δύο βασικές εξηγήσεις που θα αναφερθούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ (ψάξτε το καλύτερα, αξίζει):
1. Μέσω ψυχικών τραυμάτων που σχετίζονται π.χ. ΤΟΝΙΖΩ το π.χ.) με αναπάντεχο αποχωρισμό του βρέφους/παιδιού από την μητέρα του.
2. Μέσω διαφόρων μολύνσεων. Βλέπε σύντομο βίντεο που τα εξηγεί κάπως αναλυτικότερα: www.youtube.com/watch?v=Iu3lVwm-NKY
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχουν αναφερθεί σε μερικά σχόλια σε μπλογκς και αλλού, ότι φέτος παρατηρήθηκαν σε παραδοσιακά πεντακάθαρες θάλασσες/παραλίες, περιοχές με ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ οι οποίες παρατηρούνται κανονικά σε θάλασσες όπου αποβάλλονται
τοξικά απόβλητα. Ορισμένοι γονείς παρατήρησαν ΣΠΥΡΑΚΙΑ στα παιδιά τους έπειτα από το μπάνιο στην θάλασσα!
Συνδέστε αυτό το γεγονός, με το παραπάνω βίντεο που κάνει λόγο για «δηλητηριασμό από πετρελαϊκά παράγωγα και άλλες τοξίνες!».
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΡΟΜΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ/ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!
ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗhttp://k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου