Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ

Πολλοί μιλούν για τις προφητείες και επικαλούνται τα λόγια Πατέρων, όπως του Παΐσιου, του Ιωσήφ Βατοπεδινού και μάλλον ξεχνούν τις πιο παλιές προφητείες και κάποιες πιο σύγχρονες όσον αφορά την συμμετοχή της Ελλάδος.
Όλες οι παλαιές προφητείες της Ορθοδοξίας, δηλαδή μεταξύ άλλων του Λέοντος του Σοφού, του Ανωνύμου Παράφραση των Χρησμών του Λέοντα του Σοφού, του Αγίου Ανδρέα Δια Χριστόν Σαλού, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως, του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων, την επιγραφή στον τάφο του Αγίου Κωνσταντίνου κ.α. μιλούν για παγκόσμιο πόλεμο χωρίς να εξαιρούν την Ελλάδα.
Και ο Παΐσιος και ο Βατοπεδινός επανέλαβαν τις παλιές προφητείες τονίζοντας όμως ότι η Ελλάδα δεν θα συμμετέχει στον πόλεμο με τα όπλα. Δεν είπαν ότι δεν θα υποφέρει, ούτε είπαν ότι δεν θα υπάρχουν σκοτωμοί στην χώρα μας. Όποιος πιστεύει ότι στην Ελλάδα θα είμαστε χαλαρά πλανάται. Γιατί θα χυθεί πολύ αίμα στην Ελλάδα αν τελικά φτάσουμε σε πολεμικά γεγονότα, μιας και σε όλα τα άλλα επίπεδα πολέμου η Ελλάδα ήδη συμμετέχει και υποφέρει: οικονομικός, πολιτισμικός, κοινωνικός, πνευματικός πόλεμος.
Οι προφητείες είναι γραμμένες σύμφωνα με την αυτογνωσία του ανθρώπου, δηλαδή το πόσο κοντά είναι στον Τριαδικό Θεό, πόσο εφαρμόζει στην πράξη το «αγαπάτε αλλήλους»,  πόσο ταπεινός είναι, πόση αγάπη έχει. Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι εδώ και τώρα όλος ο λαός ταπεινώνεται και αδερφώνεται θα εκπληρωθούν και πάλι οι προφητείες αλλά από άλλη οδό (λέξεις που είναι αλληγορικές και κατά την θεολογία ερμηνεύονται ως εξής: η λέξη «αίμα» είναι ο κόπος των ανθρώπων, η λέξη «βόδι» ή «αγελάδα» είναι το χρήμα). Δυστυχώςμέχρι τώρα ο λαός παραμένει εγωιστής, διασπαστής, και ακολουθεί τις επιταγές της νέας τάξης ανωμάλων πραγμάτων. Δεν θα πω ότι έχει απομακρυνθεί από την Αγάπη μόνο, αλλά από τον ίδιο του τον εαυτό. Κι όταν κάθε άνθρωπος δεν γνωρίζει το ποιος είναι και πράττει σύμφωνα με τα πρέπει των ταλμουδιστών εχθρών του Ανθρώπου, τότε μόνο καταστροφή του είναι του μπορεί να επιφέρει. Αυτό είναι μαθηματικώς βέβαιον και αποδεδειγμένο και ιστορικά.
Ας επανέλθουμε στο θέμα όμως. Σήμερα, εν μέσω οικονομικής κρίσης και φτώχειας, συμβαίνουν κλεψιές, δολοφονίες για λίγα χρήματα, υποταγή. Φανταστείτε τώρα τι θα γίνει αν σταματήσει τελείως το χρήμα κι ακόμα δεν έχουμε αλλάξει.
Πέραν αυτού, όλοι έχετε πληροφορηθεί τι κάνουν οι μουσουλμάνοι στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή τους σκοτώνουν πετώντας τους από ταράτσες, κόβοντάς τους κεφάλια κλπ· δείτε τώρα την παγίδα που μας στήσανε: δοξάζεται η διαστροφή στην Ελλάδα από τα θεωρεία της Βουλής με νόμους αντίστοιχους την ίδια στιγμή που οι μουσουλμάνοι με το παραπάνω σκεπτικό βρίσκονται στην Ελλάδα κατά εκατομμύρια, και βγαίνει και ο πρόεδρός τους και δηλώνει απροκάλυπτα ότι «δεν ήρθαμε εδώ για δουλειά, αλλά για να σας πάρουμε την πατρίδα»!

Δεν είμαι ρατσιστής, ΑΥΤΟΙ τα λένε! Και συμπληρώνει και ένας ραβίνος πριν λίγο καιρό: «είναι εκπληκτικό που γέμισε η Ευρώπη μουσουλμάνους, γιατί έτσι θα έρθει ο Μεσσίας» τους· σε αυτό το σημείο να μην ξεχνάμε ποτέ την επιταγή του Ταλμούδ που λέει: «Όταν έρθει ο Μεσσίας θα γίνουν όλοι σκλάβοι των εβραίων», Brubin 43b και ZOHAR (11, 43Α) «Η εξολόθρευση των Χριστια­νών είναι μία αναγκαία θυσία» και το πιο αποκαλυπτικό Bar Nachmani, Bammidhar baba (172, Γ.4, 173, Γ.1):  «Στην εποχή του Μεσσία, οι Εβραίοι θα εξαλείψουν όλους τους λαούς του κόσμου»!
Ήδη σε πνευματικό επίπεδο η εξάλειψη είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Το αμέσως επόμενο είναι το μαχαίρι στον λαιμό και ένας μουσουλμάνος να σε ρωτά: «ή γίνεσαι μουσουλμάνος ή πεθαίνεις»· όποιος διαλέξει να μην πεθάνει θα είναι δούλος τους για πάντα. Κι οι μουσουλμάνοι έχουν εξαπατηθεί από τους Ταλμουδιστές κι ακόμα δεν το πήραν χαμπάρι…
Αν λοιπόν μας επιτεθεί η Τουρκία και ξεκινήσει πια ο μεγάλος χαμός, θα γεμίσουν οι πόλεις πτώματα. Θα χυθεί αίμα πολύ. Η Ελλάς δεν θα συμμετέχει στα παγκόσμια πολεμικά γεγονότα, που θα γίνει και πυρηνική καταστροφή, αλλά θα υποφέρει πολύ, πάρα πολύ. Θα ζητούν οι ζωντανοί να ανοίξουν τους τάφους να μπουν μέσα·  τόση και άλλη τόση φρίκη θα ζήσουμε.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.Γι αυτό και λέει το προφητικό κείμενο «…εν ταις ημέραις εκείναις θλιβήσονται οι άνθρωποι, και δώσουσι τα πρόσωπα αυτών επί της γης, και χουν πάσουσιν επί τας κεφαλάς αυτών, και βοήσουσι προς Κύριον τον Θεόν του ουρανού και της γης, και τότε εισακούσεται Κύριος τας δεήσεις αυτών, και θήσει τα ώτα επί τους κατοικούντας την γην…», γιατί όλοι πια, όχι μεμονωμένα ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί, θα στρέψουμε τα μάτια μας στον Πατέρα· γιατί… τώρα ο Θεός μας είναι το χρήμα, το σκοτώνετε αλλήλους, το βρίζετε αλλήλους, το γ@μ@τε αλλήλους, η παιδοφιλία, η υποταγή, η ομοφυλοφιλία κι ό,τι άλλο αντίθετο της φύσης του Ανθρώπου.
Σήμερα μας λένε ψέματα οι κυβερνώντες, άλλα ζητάμε κι άλλα γίνονται, μας έχουν υποδουλώσει και μας έχουν μετατρέψει σε ΔΟΥΛΟΥΣ. Επιλέξτε λοιπόν μεταξύ αυτών που άλλα με λένε και άλλα γίνονται και Αυτού που λέει:
«Οὐκέτι ὑμᾶς λέγω δούλους, ὅτι ὁ δοῦλος οὐκ οἶδε τί ποιεῖ αὐτοῦ ὁ κύριος· ὑμᾶς δὲ εἴρηκα φίλους, ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.» (δηλαδή: δεν σας ονομάζω δούλους, γιατί ο δούλος δεν γνωρίζει τι κάνει ο κύριός του· σας ονομάζω φίλους γιατί όλα όσα άκουσα από τον πατέρα μου σας το έκανα γνωστά».
Τέλος, μιας και αναφέρθηκα σε προφητείες θα σας δώσω την ερμηνεία των δύο συνδυαστικών προφητειών όσον αφορά την τοποθεσία του απεσταλμένου του Θεού:
 Απόσπασμα προφητείας του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων:
“… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)· έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον…»
και
Απόσπασμα προφητείας του Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών
“…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος…»
Έχουμε «τα δεξιά μέρη της επταλόφου» και «εν τη άκρα της Βυζαντίδος» : υπάρχουν 5 Επτάλοφα: Η Κωνσταντινούπολη, η Ιερουσαλήμ, η Θεσσαλονίκη, τα Μέγαρα και μία περιοχή των Μεσογείων Αττικής που παλαιά ονομαζόταν Επτάλοφος, σήμερα ονομάζεται Κουβαράς…. Αυτή η περιοχή είναι και το πρώτο άκρο του Βυζαντίου, όπως το ονόμασαν οι Παλαιολόγοι που έκτισαν κάστρα στην περιοχή.
Λοιπόν, ελληνικέ λαέ, έχεις δύο τρόπους σωτηρίας αναλόγως της επιλογής σου: ο ένας είναι να επιλέξεις την οδό της Αγάπης και της Δικαιοσύνης και να ταπεινωθείς, να αδερφωθείς ζητώντας σύσσωμος να εφαρμοστούν οι Νόμοι της Ορθοδοξίας και των Ελλήνων, καθαρίζοντας συγχρόνως και τα «σάπια κλήματα» (δηλαδή απομακρύνοντας  όλους τους προδότες) και ο δεύτερος μέσω των όπλων και της καταστροφής που και πάλι θα καταλήξει στο να ζητήσεις να γίνει το πρώτο, που είναι και το Φίλου σου (όπως αναφέρθηκε παραπάνω). Είναι μόνο χρονικό το θέμα αν το καταλάβατε. Μην περιμένετε από τους τωρινούς σας ιεράρχες, είναι όλοι προδότες και έχουν ήδη ενημερωθεί για όλα αυτά και εξακολουθούν να σιωπούν· κοινώς μας έχουν χ@σμ@νους.http:///

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου