Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΦΥΛΑΓΕ ΤΣΙΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ; Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ! ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕ «ΒΑΡΥ» ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

-lebidakis13Αναζητώντας τους εγκεφάλους της απαγωγής Λεμπιδακη οι
αρχές ψάχνουν για 4 ή 5 άτομα με καταγωγή από τη νότια Κρήτη που ασχολούνται με εκρηκτικά και όπλα και διαθέτουν «βαρύ» ποινικό μητρώο και αυτό γιατί, οι 12 συλληφθέντες δεν διαθέτουν το επιχειρησιακό προφίλ για να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν την απαγωγή του 54χρονου βιομηχάνου.
Αυτό που εξετάζεται είναι η πιθανότητα περίπου ένα μήνα μετά την απαγωγή, η πρώτη ομάδα να διαπίστωσε ότι η οικογένεια Λεμπιδάκη δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των λύτρων, ενδεχομένως να κατάλαβαν ότι η Αστυνομία τους πλησιάζει και έτσι μέσω κοινών συνδέσμων να παρέδωσαν τη σκυτάλη στο δεύτερο κύκλο των απαγωγέων για να αποσυρθούν από την υπόθεση.
Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr στελέχη της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνουν ότι άτυπος αρχηγός στην ομάδα των 12 που συνελήφθη είναι ένα γνωστό πρόσωπό της Κρήτης που έβγαινε συχνά στα τοπικά κανάλια ως μέλος του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Ωφειλετών Ρεθύμνου.
Ο 45χρονος που διαθέτει αγροτικές επιχειρήσεις πρωτοστατούσε στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών και μάλιστα κατηγορήθηκε γιατί προσπάθησε να κάψει γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια περίπτωση πλειστηριασμού κατοικίας στην Κρήτη.http://www./

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου