Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν το γλυτώνουν, η τελευταία αξιολόγηση που θα μας κάνουν, είναι να μας δώσουν την ΠΟΛΗ

Εμμένουμε γιατί είναι ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ αυτό και μάλιστα τόσων γενεών και δεν θα πρέπει τα γεγονότα να μας βρουν απροετοίμαστους, την στιγμή που έχουμε Άγιους Πνευματικούς Οδοδείκτες που τα προείπαν και σήμερα ωριμάζουν δραματικά από ώρα σε ώρα.
Θα συμβεί στα 200 χρόνια από τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ της Ελλλάδος.
1821-2021 το άλμα της ΕΛΛΑΔΟΣ στο κέντρο της Καθ ημάς Ανατολής;
Τότε θα είναι όλα τελειωμένα…
Τελικά οι παροικούντες στα οικονομικά δεν βλέπουν τα γεωπολιτικά ούτε καν τα γεωλογικά και τα κλιματικά.
Ποιο Grexit καημένοι και πράσινα άλογα , σε λίγο μπορεί να δούμε Global-exit;
Προς το παρόν όμως βάλθηκαν να μας αξιολογούν οι εταίροι μας και μάλιστα άτσαλα.
«ο Bill Blain, επικεφαλής του τμήματος κεφαλαιαγορών της Mint Partners στο Λονδίνο ισχυρίζεται.
Παρομοιάζει την επιστροφή στις αγορές με μία διαδικασία “σαν να οικοδομείς ένα χωριό Ποτέμκιν, παρουσιάζοντας μια ψεύτικη ρόδινη πρόσοψη που κρύβει από πίσω την καταστροφή».
“Αυτό που έκανε η έκδοση ήταν να παρέχει έναν… καπλαμά (σ.σ. φλούδα ξύλου) ημιαξιοσέβαστου νέου χρέους για να καλύψει το “σάπιο ξύλο”.
Αναφορικά με το Ελληνικό χρέος ο κ. Blain εκτιμά ότι “η Ελλάδα χρειάζεται απεγνωσμένα πλήρη και άμεση οικονομική αναδιάρθρωση”, επισημαίνοντας πως απαιτείται διαγραφή.
Τάσσεται ανοιχτά υπέρ ενός Grexit λέγοντας πως “είναι σαφές ότι η Ελλάδα χρησιμοποιεί το λανθασμένο νόμισμα – θα ήταν καλύτερο να βγει από το ευρώ, να προχωρήσει σε υποτίμηση για να γίνει και πάλι ανταγωνιστική και πλούσια.”
“Εάν δεν υπάρξει πλήρης επαναδιαπραγμάτευση του σημερινού πακέτου λιτότητας και διαγραφής του χρέους, τότε η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι μόνο στην αρχή της μακρόχρονης φτώχειας του μακροπρόθεσμου χρέους που θα επηρεάσει τις πολλές γενιές ακόμα» bankingnews.gr/21/09/2017
Όμως εμείς έχουμε « ΑΓΙΟΥΣ αναλυτές» που δεν πέφτουν έξω όπως διαγράφεται η πορεία των εξελίξεων.
ΜΗΝ βλέπετε τους S- 400 που αγοράζουν οι τούρκοι από τους Ρώσους , αυτό είναι η αρχή και η αφορμή να τους διαλύσουν μια ώρα γρηγορότερα, αρχής γενομένης με το Κουρδικό.
«– Η Κωνσταντινούπολη θά γίνει Ελληνική, καί η Αγία Σοφία πάλι θά λειτουργήσει. Η Τουρκία θά διαλυθεί. Ετσι θά απελευθερωθούν τά χωριά μας καί οί αλύτρωτες πατρίδες μας…
— Τί λέτε, θά τήν πάρουμε τήν Πόλη;
Η παρέα έμεινε άναυδη καί αμίλητη…
— Σάς ρωτάω πάλι, είπε ό Γέροντας. Θά τήν πάρουμε τήν Πόλη;
Καί σέ λίγο αστειευόμενος προσθέτει,
— Παλικάρια τής φακής…
— Ναί Γέροντα, άν είναι από τόν Θεό ευλογημένο, θά τήν πάρουμε τήν Πόλη…
— Θά τήν πάρουμε παιδιά μου. Οχι δηλαδή πώς θά τήν πάρουμε εμείς, άλλοι θά μάς τήν δώσουν. Θά τήν πάρουν αυτοί από τούς Τούρκους καί θά τήν δώσουν σ΄ εμάς, όχι γιατί μάς αγαπούν αλλά γιατί αυτό θά είναι τότε, τό συμφέρον τους!… ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ»
ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
diakonima.gr/
« Στην Κων/πολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σ’ αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κων/πολη, όχι επειδή μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη λύση καλύτερη και θα καταλήξουν σ’ αυτή τη συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. Ο στρατός ο ελληνικός ούτε καν που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί.
Σε μια ομάδα μικρών μαθητών από την Αθωνιάδα Σχολή, είπε :
-Και να ξέρετε : Και την Κων/πολη θα την πάρουμε και θα ζείτε κι εσείς εκείνο τον καιρό!»
« Θα πρέπει να γνωρίζετε, είπε ο Γέροντας, ότι κανείς από τους άλλους λαούς δεν μας αγαπά ως έθνος. Όλοι μας επιβουλεύονται. Να ξέρετε ακόμη πως όποιοι λένε, ή θέλουν να δείχνουν ότι μας αγαπάνε λίγο, αυτοί θέλουν και επιδιώκουν να μας τσαλακώσουν πολύ. Οι άλλοι, πάλι, που δεν μας αγαπούν, θέλουν να μας εξαφανίσουν σαν έθνος.»
Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει την εφημερίδα. Τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα. Εμένα ο λογισμός μου, μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα: Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία, η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί, το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς τη Μεσοποταμία.»
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ»
ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
Ο φυσικός κληρονόμος δικαιούται και τα πνευματικά δικαιώματα γιατί:
« ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος· τοῦτο τὸ ἔργον ἐκληρώθη αὐτῷ· αὕτη ἦν ἡ ἀποστολὴ αὐτοῦ· αὕτη ἡ κλῆσις αὐτοῦ ἐν τοῖς ἔθνεσιν· μαρτύριον ἡ ἐθνικὴ αὐτοῦ ἱστορία· μαρτύριον ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ· μαρτύριον ἡ κλίσις αὐτοῦ· μαρτύριον αἱ εὐγενεῖς αὐτοῦ διαθέσεις· μαρτύριον ἡ παγκόσμιος ἱστορία· μαρτύριον ἡ μακροβιότης αὐτοῦ, ἐξ ἣς δυνάμεθα ἀδιστάκτως νὰ συμπεράνωμεν καὶ τὴν αἰωνιότητα αὐτοῦ, διὰ τὸ αἰώνιον ἔργον τοῦ Χριστιανισμοῦ μεθ᾿ οὗ συνεδέθη ὁ Ἑλληνισμός· διότι ἐνῷ ὅλα τὰ ἔθνη τὰ ἐμφανισθέντα ἐπὶ τῆς παγκοσμίου σκηνῆς ἦλθον καὶ παρῆλθον, μόνον τὸ Ἑλληνικὸν ἔμεινε ὡς πρόσωπον δρῶν ἐπὶ τῆς παγκοσμίου σκηνῆς καθ᾿ ὅλους τοὺς αἰῶνας· καὶ τοῦτο, διότι ἡ ἀνθρωπότης δεῖται αἰωνίων διδασκάλων» ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ(κείμενο τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου γιὰ τὸν κοσμοϊστορικὸ ῥόλο τῶν Ἑλλήνων, ἰδίως ἐν σχέσει μὲ τὴν διάδοσιν τοῦ Εὐαγγελίου)
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΝΕΜΕΝΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ βλέπουν από τις γενιές του Ουρανού και της Γης:
Την γεωπολιτική καρδιά της καθ ημάς Ανατολής δηλ. τον ιστορικό-πολιτισμικό φυσικό μας χώρο , την Κωνσταντινούπολη που σημειολογικά είναι και το ενεργειακό σταυροδρόμι του πλανήτη.
Το θεραπευτικό άγγιγμα του Ουρανού στην δύσμοιρη και αδικημένη από πολλούς Ελλάδα δεν θα βραδύνει.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ φυλάσσει τα ιερά και τα όσια του Πιστού Λαού της που της ψάλλει και μέσα από δημώδη άσματα.
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου