Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Έτσι «καταρρίπτεται» το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» – Πιο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ δεν υπάρχει

Έτσι «καταρρίπτεται» το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» – Πιο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ δεν υπάρχει
Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Κάπως έτσι θα είναι η διδασκαλία στα «νέα, πολύχρωμα» νηπιαγωγεία, όπως θα καταλάβετε, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο!
Ο 20χρονος vlogger Oliver Potter αποφάσισε να μιλήσει με τον 5χρονο αδελφό του Alfie για την… αγάπη και για το ότι είναι gay on camera.
«Θα μιλήσουμε για την αγάπη» , ξεκινάει να λέει ο Oliver στην αρχή του βίντεο.
Στην συνέχεια καταρρίπτει στο μυαλό του μικρού παιδιού την παραδοσιακή μορφή οικογένειας «άνδρας, γυναίκα, παιδιά» και τους αναφέρει πως άνδρες μπορούν να αγαπούν άνδρες και γυναίκες, γυναίκες.
Ο Oliver αποφασίζει να ρωτήσει το αδερφάκι του κάτι πολύ συγκεκριμένο: «Πώς θα ένιωθες αν παντρευόμουν έναν άντρα;».
Ο μικρούλης απάντησε πως θα ήταν «ωραίο», γιατί το έχει δει σε μία ταινία.
Συγκεκριμένα είπε πως είδε μία ταινία στην οποία ένας «άντρας ήταν ερωτευμένος με έναν άλλο άνδρα» και «όλοι στην ταινία έλεγαν ότι αυτό είναι πολύ cool!» ….και πρόσθεσε ότι αυτό είναι «Cool, cool, cool!».
Τα σχόλια δικά σας! Κάπως έτσι θα είναι η εκπαίδευση στα ολοήμερα σχολεία της Ατζέντας 2030. Οι νηπιαγωγοί θα «διδάσκουν» τα νήπια σχετικά με τις νέες μορφές οικογένειας και σεξουαλικού προσανατολισμού, βασιζόμενοι σε αυτά που παρουσιάζονται στην τηλεόραση, στην οποία αφήνονται τα παιδιά από μωρά.
Μαζί με την οικογένεια, θα καταρρίπτεται η Πατρίδα και η Θρησκεία, καθώς αυτά δεν βολεύουν πια το σύστημα και πρέπει να αντικατασταθούν από τα νέα «ιδανικά» της Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου