Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

“Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι”: Τι λένε οι πραγματικές προφητείες για το 2017

Τώρα που οι ευχές και τα φιλιά κόπασαν, ήρθε ο καιρός να ανοίξουμε τους αρχαίους παπύρους και να διαβάσουμε τις προφητείες για τη χρονιά που μόλις μπήκε.
Τι λέει λοιπόν ο Νοστράδαμος, ο Άγιος Koσμάς ο Αιτωλός, ο  Aγαθάγγελος και ο Αγιος Παϊσιος για το 2017; Tι θα συμβεί στον κόσμο και στην Ελλάδα; Διαβάστε τις προφητείες τους και πάρτε τα μέτρα σας…
profities-2
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ
Ο Γάλλος φιλόσοφος του 16ου αιώνα, που είχε προβλέψει την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές, προφητεύει πράγματα και θαύματα για το 2017. Τρία είναι τα σημαντικότερα σημεία: Η άνοδος της Κίνας, η οποία θα έρθει μετά την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ, η ένωση  της Βόρειας και της Νότιας Κορέας, με την ανατροπή του Κιμ Ζονγκ Ουν ( ο οποίος θα ζητήσει άσυλο στη Ρωσία και ο Πούτιν θα του το δώσει), και, τρίτη και φαρμακερή, ο “θερμός πόλεμος”, ένας πόλεμος που θα ξεκινήσει από την υπερθέρμανση του πλανήτη και την μείωση των φυσικών πόρων. Ο “θερμός πόλεμος” θα είναι βιολογικός και θα πλήξει με επιδημίες όλο τον κόσμο.
Το 2017, η Ιταλία θα αντιμετωπίσει μεγάλη οικονομική κρίση που θα φέρει μεγάλες αναταράξεις στην Ευρώπη και θα οδηγήσει στη μελλοντική της διάλυση. Στη Λατινική Αμερική οι αριστερές κυβερνήσεις θα πέσουν και θα δημιουργηθεί μεγάλη αναταραχή. Για την Ελλάδα ο Νοστράδαμος έχει καλά και κακά νέα. Προβλέπει ότι θα της επιτεθεί η Τουρκία, και επειδή δεν διαθέτει προηγμένη πολεμική μηχανή, θα ζητήσει την βοήθεια της Ρωσίας, η οποία θα της την προσφέρει πλουσιοπάροχα. Από την άλλη μεριά, η Ελλάδα θα στραφεί προς τις ΗΠΑ, αλλά δεν θα βρει ανάλογη αντιμετώπιση. Ο πόλεμος θα κρατήσει δύο μήνες και στο τέλος θα νικήσει η Ελλάδα, η Τουρκία θα διαμελιστεί, Ρωσία και οι ΗΠΑ θα καταρρεύσουν.
profities-6
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ
“Θα έρθει εποχή που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα” είχε πει πολύ εύστοχα για την εποχή μας ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που γυρνούσε όλη την τουρκοκρατούμενη Ελλάδα και δίδασκε στους σκλάβους Έλληνες.
Ο Πατροκοσμάς έχει προφητεύσει για τις μέρες που ζούμε ότι η Ελλάδα θα δεχτεί πολεμική επίθεση από την Τουρκία μέσα στο 2017, στην αρχή οι Τούρκοι θα φτάσουν μέχρι την Εξαμίλια, αλλά μετά οι Έλληνες θα τους απωθήσουν και θα τους κυνηγήσουν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά. Πολλοί μελετητές των προφητειών του, αναρωτήθηκαν ποια περιοχή μπορεί να είναι η Εξαμίλια, μέχρι που ο άγιος Παϊσιος εξήγησε ότι ο Πατροκοσμάς εννοεί τα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας, ως εκεί θα επεκταθεί η Τουρκία.
Μετά οι Έλληνες θα φτάσουν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, δηλαδή μέχρι την Μέκκα.
Επίσης είναι συγκλονιστική η προφητεία του Πατροκοσμά για το ελληνικό χρέος: “Θα σας ρίξουν πάρα πολύ. Θα σας ζητήσουν τον παρά σας πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν να τον πάρουν. Θα σας επιβάλλουν μεγάλο και δυσβάσταχτο φόρο αλλά δεν θα προφτάσουν! Θα βάλουν φόρο στις πόρτες και τα παράθυρα. Θα ζητήσουν να σας πάρουν στρατιώτες αλλά όμως δεν θα προφτάσουν.
Μην ανησυχείτε λοιπόν για αυτό το “χρέος” αλλά κοιτάξτε το ένα και μοναδικό χρέος που έχουμε στον Χριστό, στην Παναγία μας και τους Αγίους μας. Αυτοί θα τα φέρουν έτσι, που μια μέρα θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι, θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε αυτοκρατορία!”
profities-8
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ
Oι προφητείες του Αγαθάγγελου έρχονται από πολύ παλιά, συγκεκριμένα από το 1279. Παρ΄όλο που ήταν υπαρκτό πρόσωπο, δεν ξέρουμε τίποτα για τον Αγαθάγγελο, αλλά στα μέσα του 18ου αιώνα βρέθηκε ένα παλιό, κιτρινισμένο χειρόγραφο, το οποίο τυπώθηκε σε βιβλίο, που είχε τίτλο “Προφητεία περί του μέλλοντος των εθνών και ιδίως της Ελλάδος”.
Το βιβλίο έγινε διάσημο, οι προφητείες του είχαν μεγάλη απήχηση στους Ελληνες, ακόμα θυμάμαι τον παππού μου να λέει αποσπάσματα από τις προφητείες του. Σύμφωνα με αυτές, το 2017,  ” Η Γαλλία έσσεται μεν κατ΄αρχάς ευτυχής με κόμμα συντηρητικόν, το οποίον όμως καταργεί τη δημοκρατίαν. Εις την  Γερμανίαν διοικεί η αρρενωπή γυναίκα, η οποία δολοφονείται την ημέραν των γενεθλίων της.
Η Ισπανία και η Πορτογαλία θα κατασπαραχθώσι δι΄αιματηρών αγώνων και  τέλος θα ενωθώσι εις την Δημοκρατίαν των Πυρηναίων. Λιμός εις την Ιταλίαν. Εις το Βατικανόν μαύρος Πάπας στέφεται και είναι ο τελευταίος. Εν τη Μεγάλη Βρεττανία η πενία της εργατικής τάξης προβαίνει συνεχώς αυξάνουσα και αιματηρά γεγονότα εκτυλίσσονται εις  Λονδίνον.
Η Τουρκία θα επιτεθεί κατά της Ελλάδος και θα την νικήσει αρχικώς. Αλλά έπειτα, λαός τις ανατολικός, το ξανθόν γένος,  θα έλθει προς βοήθειαν των Ελλήνων και θα εκδιώξωσι τους Τουρκους όχι μόνον εξ όλης της Ελλάδος αλλά και εξ όλης της Ευρώπης, η δε Κωνσταντινούπολις γίνεται εκ νέου πρωτεύουσα του Ελληνισμού”.
profities-9
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ
Mια μεγάλη μορφή του ασκητισμού, ο γέροντας Παϊσιος, μοναχός στο Άγιον Όρος, διορατικός και θεραπευτής, ανακηρύχτηκε Άγιος  από την Ορθόδοξη Εκκλησία μετά το θάνατό του, το 1994. Ο Άγιος Παϊσιος προφήτευσε πριν πεθάνει πολλά γεγονότα που θα συμβούν στις μέρες μας. Το 2017 λοιπόν, θα αρχίσει η διάλυση της Ευρώπης. Και να γιατί: “Στην ΕΟΚ, οι χώρες που μπαίνουν είναι σαν έτοιμα χαλιά. Τα χαλιά όσo κι αν  προσπαθείς να τα ενώσεις, πάει το ένα από δω και το άλλο από εκεί.
Έτσι μην φοβάστε, η Ευρώπη δεν θα μας βλάψει, γιατί οι χώρες της δεν πρόκειται να ενωθούν. Αντίθετα, θα αρχίσουν να διαλύονται εξ αιτίας του εγωισμού των μεγάλων.” Όμως οι περισσότερες προφητείες του Αγίου Παϊσιου αφορούν τις σχέσεις της Ελλάδος με την Τουρκία. Κι αυτός, προβλέπει πόλεμο: “Oταν ακούσετε να γίνεται θέμα για την επέκταση των μιλίων από 6 σε 12, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.
Οι Τούρκοι θα επιτεθούν στην Ελλάδα και οι Ρώσοι θα κατέβουν στα στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς, αυτοί έχουν άλλα συμφέροντα αλλά χωρίς να το θέλουν θα βοηθήσουν εμάς. Όταν όμως δουν τα άλλα κράτη, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, θα μπουν κι αυτές στον πόλεμο. Η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί, θα κρατήσει στρατό μόνο για τα σύνορά της και αυτό πρέπει να κάνει, γιατί όταν οι Ρώσοι θα χτυπήσουν την Τουρκία και θα την διαλύσουν, θα δώσουν στους Έλληνες την Κωνσταντινούπολη για να τη φυλάξουν, θα συνεχίσουν μέχρι τον Περσικό Κόλπο και τα στρατεύματά τους θα σταματήσουν έξω από την Ιερουσαλήμ.
Η Κύπρος θα λευτερωθεί μέσα στα χρόνια που ζούμε και η Τουρκία θα διαμελιστεί σε 3 κομμάτια. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους, οι Κούρδοι τα δικά τους.”
Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι προφητείες για τη νέα χρονιά. Μπορεί να φαίνονται τρομακτικές, μπορεί να μας φοβίζουν, αλλά αν τις διαβάσετε λίγο πιο προσεκτικά θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα, παρ΄όλο που θα περάσει πόνο, πείνα, πόλεμο, στο τέλος, όπως λέει  και ο Άγιος Παϊσιος, “μετά τη μπόρα τη δαιμονική θα έρθει η λιακάδα η θεϊκή“. Αμήν!http://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου