Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Τον Ιούλιο του 2017, η έναρξη του τρομερού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ! Τον Ιανουάριο του 2018, η λήξη του .................

Αποτέλεσμα εικόνας για έναρξη του τρομερού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου
Σε ένα διαδικτυακό δημοσίευμα με τίτλο "2017, Έτος του Γενικού Πολέμου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ; Ένα από τα τέσσερα επτά ;"..
(http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/06/2017_61.html
http://www.triklopodia.gr/2017-έτος-του-γενικού-πολέμου-του-αγίου-κο/
http://www.ksipnistere.com/2017/06/2017_3.html
http://kataggeilte.blogspot.com/2017/06/2017_3.html), ένας αναγνώστης, ο "Γιάννης" με διαφώτισε στο θέμα της προφητείας του Πατροκοσμά ("Αυτά θα γίνουν όταν θα είναι τα τέσσαρα 7, τα 3 Κ, καί ένα Π» είχε προφητεύσει ο Πατροκοσμάς, εννοώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο") και ειδικά στην ερμηνεία των τεσσάρων εφταριών. 
Σας παραθέτω το κατατοπιστικότατο σχόλιο του "Γιάννη", καθώς και την απάντησή μου : 
ΓΙΑΝΝΗΣ (3 Ιουνίου 2017)
ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΙΟΥΛΙΟΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ-7 ΓΡΑΜΜΑΤΑ, 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ). ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
Κρίτων Ιακώβου (6 Ιουνίου 2017) 
Αγαπητέ Γιάννη σ' ευχαριστώ για τη πληροφορία ! Τον Ιούλιο θα 'ρχίσει το μεγάλο μακελειό !
"Ή το άλογο στ' αλώνι ή το βόδι στο χωράφι", προφήτευσε ο Ιερομάρτυς και Ισαπόστολος Πατροκοσμάς, εννοώντας ότι ο Γενικός Πόλεμος θα ξεκινήσει ή τον Ιούλιο ή τον Νοέμβριο.
Άρα λοιπόν έχουμε και λέμε : ο έβδομος μήνας του 2017 είναι η αρχή του φοβερού Παγκόσμιου Πολέμου και ο Ιανουάριος η λήξη του, του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δηλαδή. Έχουμε δηλαδή άλλο ένα επτά στις 7 Ιανουαρίου. Το τέταρτο επτά είναι τα επτά γράμματα του προφητευόμενου Ιωάννη του Βασιλιά που θα μας κυβερνήσει "εν ράβδω σιδηρά".
"Κύριος είπε προς με· υιος μου ει συ, εγώ σήμερον γεγέννηκά σε. αίτησαι παρ‘ εμού, και δώσω σοι έθνη την κληρονομίαν σου και την κατάσχεσίν σου τα πέρατα της γης. ποιμανείς αυτούς εν ράβδω σιδηρά, ως σκεύη κεραμέως συντρίψεις αυτούς".
Ο Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος προφήτευσε την έλευση του βασιλιά Ιωάννη όπως επίσης και τη διάρκεια του πολέμου (μισό έτος).
"καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ ̓ αὐτὸν ἔχων τόξον· καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ". 
"καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἵνα μὴ ἀποκτείνωσιν αὐτούς, ἀλλ ̓ ἵνα βασανισθῶσι μῆνας πέντε· καὶ ὁ βασανισμὸς αὐτῶν ὡς βασανισμὸς σκορπίου, ὅταν παίσῃ ἄνθρωπον". 
Άρα λοιπόν τα τέσσερα εφτάρια είναι : 7-2017 (2), 7-1- 2018 (Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος), βασιλιάς Ιωάννης !
Περιμένω τα σχόλια των αναγνωστών.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους  Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου