Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

EΘΝΙΚΗ… ΗΡΩΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΡΘΙΟΙ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ (1-1)! ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

exofillo-ethnikiΜια ψυχωμένη Εθνική κρατούσε μέχρι το 89′ τη νίκη, αλλά το γκολ του Λουκάκου της στέρησε το σπουδαίο διπλό. Σκόραρε ο Μήτρογλου, άντεξε με δέκα και στο τέλος με εννιά παίκτες η Ελλάδα!
Σημαντικό βαθμό στη μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας κατάφερε να κατακτήσει στις Βρυξέλλες η Εθνική μας ομάδα, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από το Βέλγιο.
Οι διεθνείς μας προηγήθηκαν στο 46’ με τον Κώστα Μήτρογλου. Στο 65’ ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (2 κίτρινες) και άφησε την Εθνική με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 89’ ο Ρομέλου Λουκάκου ισοφάρισε σε 1-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Ελλάδα να μένει, μάλιστα, στις καθυστερήσεις και με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής και του Τζαβέλλα.
 Έτσι τους… πέτσωσε ο «πιστολέρο»! 
Με γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο 89’ οι Βέλγοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν την Εθνική μας ομάδα, η οποία είχε προηγηθεί στο 46’ με τον Κώστα Μήτρογλου. Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα αγωνίζεται από το 65’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταχτσίδη.
Δείτε το γκολ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου