Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ:Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΑ 3 ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Κ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ….

ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ….
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑ ΡΑΠΙΣΜΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ,ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΚΕΙ...
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ…..
ΣΤΙΣ 12/3/2017 ΛΑΒΑΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΗΜΕΗΛ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΗΛΘΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ
Ιωαννης Βυζαντινος‎ προς ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ
ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ
Συνάδελφος μου στη δουλειά, έχει κολλητή της φίλη, η οποία γνωρίζει πολύ καλά μοναχό από την Ι.Μ. Βατοπαιδίου και της είπε ότι τους πήρανε τηλέφωνο από την Ρωσσία και τους είπανε ότι θα σταματήσουνε να έρχονται ρώσσοι προσκυνητές γιατί περιμένουνε να γίνει επεισόδιο από τους τούρκους σε ένα νησί μας στο οποίο θα υπάρξουνε νεκροί και θα ξεκινήσει πόλεμος.
 
 
————————————————————————————————————————
ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ,ΛΕΕΙ
 
 
 
Καλησπέρα αδελφε έν χριστό Μια σημαντική πληροφορία Μια μεγαλοσχημη μοναχη που ζει
στην περιοχη της ΜΕΣΣΑΡΑΣ του νομού
Ηρακλείου Κρήτης που έχω την τύχη να πάρω την ευλογία της ΑΓΙΑ ΕΝ ΖΩΗ 91 ετων δε θα αναφέρω το ονομα της,την έχει χαριτωσει ο κυριος ,με χαρισμα πορφυριακο παισιακο,έχει πάρει πληροφορία ότι τα γεγονότα θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι ιουνιο ,Ιούλιο και θα κορυφωθούν μέχρι Σεπτεμβρίο.
Θα χτυπήσουν οι τουρκοι Καστελόριζο και την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ θα την κρατήσουν για τρεις μέρες.
 

Θα μπουν από την Νότια πλευρά της τους καλους λιμενες
 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?
 
ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΜΟΝΙΜΗ…
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΠΗΓΗ…http://www.viadiplomacy.gr/
 
Την ανάπτυξη μιας ισχυρής ναυτικής Μοίρας στην Κρήτη η οποία θα αντικαθιστάται περιοδικά σχεδιάζει το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο της στρατηγικής του να ενισχύσει την παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο νοτιοανατολικό Αιγαίο στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Λιβυκό πέλαγος.
Όπως αναφέρει ο Λεωνίδας Μπλαβέρης στην εφημερίδα Παραπολιτικά το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΝ αποφάσισαν να ενισχύσουν την ναυτική παρουσία της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης και για αυτό το λόγο πρόκειται να αναπτυχτούν στην Σούδα τρεις φρεγάτες, δύο υποβρύχια, τρεις πυραυλάκατοι και ένα πλοίο γενικής υποστηρίξεως.
Τα πλοία αυτά δεν θα παραμείνουν μόνιμα στην Κρήτη αλλά θα αντικαθίστανται κάθε 30 ημέρες από μια νέα Nαυτική Μοίρα ανάλογης σύνθεσης και ισχύος.

Ουσιαστικά το Πολεμικό Ναυτικό θα πραγματοποιεί μηνιαίες περιοδικές μετασταθμεύσεις δύναμης 9 πολεμικών πλοίων στην Κρήτη, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα παρά τις οικονομικές δυσκολίες μπορεί και θέλει να διατηρεί μια σημαντική ναυτική δύναμη στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου, στην Αν Μεσόγειο και στο Λιβυκό πέλαγος διαφυλάσσοντας τα Εθνικά συμφέροντα.
Η απόφαση αυτή αν και θα κοστίσει για καύσιμα και μισθοδοσία του προσωπικού στο Πολεμικό Ναυτικό 6 εκατ. ευρώ, αποτελεί μια σωστή κίνηση, η οποία θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί νωρίτερα τη στιγμή που το Τουρκικό Ναυτικό έχει ήδη δημιουργήσει ειδική Δύναμη Κρούσης για την Ανατολική Μεσόγειο.
Με την μόνιμη παρουσία αυτής της ισχυρής Ναυτικής Μοίρας στην Κρήτη, το Πολεμικό Ναυτικό θα μπορεί να υποστηρίζει μακροχρόνιες περιπολίες του στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, στην Αν. Μεσόγειο και στο Λιβυκό πέλαγος, αφού ο Ναύσταθμος Κρήτης διαθέτει όλες τις υποδομές ακόμη και επισκευαστική βάση για την υποστήριξη των σκαφών.
Όσον αφορά την στέγαση των πληρωμάτων των 9 πλοίων στην Κρήτη σύμφωνα με το δημοσίευμα το ΝΑΤΟ θα κατασκευάσει δύο πολυκατοικίες εντός της Ναυτικής βάσεως στη Σούδα με 30 διαμερίσματα για το προσωπικό.
Σημαντικό στοιχείο της νέας στρατηγικής του Πολεμικού Ναυτικού είναι η δημιουργία ενός ενιαίου σύστημα Ελέγχου, Επικοινωνίας και πληροφοριών για όλους τους Κλάδους των Ε.Δ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, στο σύστημα αυτό που θα είναι ολοκληρωμένο με τους αισθητήρες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα εισέρχονται όλες οι πληροφορίες από όλες τις διαφορετικές πήγες, οι οποίες μετά θα μοιράζονται σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε πραγματικό χρόνο.
Κατά αυτό τον τρόπο πρόκειται να αυξηθεί η ικανότητα αντίληψης της επιχειρησιακής καταστάσεως σε όλους τους τοπικούς και περιφερειακούς διοικητές, καθώς και στο σύνολο της αλυσίδας της ηγεσίας συμβάλλοντας έτσι στην βέλτιστη αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ……ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ!!!!!!!
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣhttp://profitiesorthodoxias               lhttp:/.gr/ellada/profiteies-pliroforia-gia-ta-3k/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου