Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

EKTAKTO – ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ! Η ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΣ «ΑΗΤΤΗΤΟΣ» ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΤΑ ΙΜΙΑ «ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ» ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

TOYRKIKO YPOBRYXIO
ΣΟΚ: Τουρκικό υποβρύχιο αναδύθηκε εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων χωρίς να παρακολουθείται από κάποιο σκάφος του λιμενικού ή του ΠΝ.
Δείτε παρακάτω το βίντεο με τους ψαράδες μας να το βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους!
Ήταν και αυτό το συμβάν που σήμανε συναγερμό και ακολούθησαν μεγάλες ασκήσεις του ΠΝ σε όλο το Αιγαίο ενώ περιπολεί πλέον και η κανονιοφόρος «Αήττητος» στα Ίμια έμφορτη με αμφίβιους καταδρομείς;
Oι Τούρκοι τεστάρουν συνεχώς αντιδράσεις και μέσα για απόβαση σε ελληνικό έδαφος. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά τα οποία έχουν μείνει κρυφά;
Γι αυτό προχώρησε χτες ο ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένος σε Συμβούλιο Ασφαλείας με τους πρώην Α/ΓΕΕΘΑ επί 3 ώρες;
Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη με το τουρκικό υποβρύχιο να αναδύεται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων κάτι που αποδεικνύεται από την παρουσία στο σημείο των ψαράδων οι οποίοι καταφέρονται κατά των Τούρκων.
Αυτές τις ημέρες στο Αιγαίο φρεγάτες , τορπιλάκατοι , κανονιοφόροι αλλά και υπερσύγχρονα υποβρύχια του ΠΝ ήταν διασπαρμένα σχεδόν παντού.
Με την κωδική ονομασία «Αναπνευστήρ 1/17» η εθνική τεχνική άσκηση μεσαίας κλίμακας έβγαλε όλα σχεδόν τα διαθέσιμα υποβρύχια του ελληνικού στόλου στα ανοιχτά.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείο Ναυτικού η άσκηση ήταν προγραμματισμένη και έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικού Αιγαίου Πελάγους, νοτίου Κρητικού Πελάγους και στη θαλάσσια περιοχή Κυθήρων, από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι και προχθές,
Από 21 έως 22 Φεβρουαρίου 2017 διεξήχθησαν επιτυχώς οι εθνικές τεχνικές ασκήσεις μικρής κλίμακας “ΑΣΤΡΑΠΗ 2/17” και “ΒΡΟΝΤΗ 1/17” στη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού, Μυρτώου και Κυκλάδων, με την συμμετοχή Μονάδων του ΠΝ.
Δείτε εδώ το βίντεο με το τουρκικό υποβρύχιο:
Η Άγκυρα συντηρεί την επικοινωνιακή κρίση.
Σε εξώφυλλο της τουρκικής εφημερίδας Sabah εμφανίζονται οι δυο κομάντος, που τη νύχτα του πραξικοπήματος συμμετείχαν στο σχέδιο δολοφονίας του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Στο εξώφυλλο απεικονίζονται 18 άτομα τα οποία σύμφωνα με τα τουρκικά ενημέρωσης φέρονται να είχαν οργανώσει το σχέδιο δολοφονίας.
Οι δύο άνδρες φέρονται να μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Εβρο. Το ελληνικό σύστημα επιτήρησης μπάζει από παντού και αν είναι αλήθεια ότι μπήκαν και με τα πόδια τότε τα πράγματα δεν είναι καλά…
Παρουσιάστηκαν οικειοθελώς στις 15 Φεβρουαρίου στο τμήμα συνοριακής φύλαξης Ορεστιάδας, συνοδεία συνηγόρου και συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, την 20ή Φεβρουαρίου, κατέθεσαν αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου στο παράρτημα της αρμόδιας υπηρεσίας, στην Αλεξανδρούπολη. Θα παραμείνουν κρατούμενοι έως ότου εξεταστεί το αίτημά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πρώην στελέχη των ειδικών δυνάμεων του τουρκικού στρατού μετείχαν στην ομάδα των 47 κομάντος που τη νύχτα της 15ης Ιουλίου είχαν ως αποστολή να δολοφονήσουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ξενοδοχείο στη Μαρμαρίδα όπου διανυκτέρευε.
Οπως είχε πει ο Τούρκος πρόεδρος σε τηλεοπτική συνέντευξή του στις 18 Ιουλίου, οι πραξικοπηματίες κομάντος πραγματοποίησαν έφοδο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα στο οποίο βρισκόταν. «Αν έμενα εκεί άλλα 10 ή 15 λεπτά, θα είχα σκοτωθεί ή συλληφθεί».
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι το περιστατικό μυρίζει προβοκάτσια από χιλιόμετρα…http://www..gr/ektakto-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου