Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Aνταρσία 400 Αλβανών στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου! ήταν έτοιμοι να φωτογραφηθούν με το σήμα του αλβανικού αετού – Ποιος είναι ο εμπνευστής του σχεδίου (βίντεο)

ΣΟΚ: Τετρακόσιοι Αλβανοί εντός του ελληνικού στρατεύματος ήταν έτοιμοι να φωτογραφηθούν με το σήμα του αλβανικού αετού σε μια πρωτοφανή επίδειξη δύναμης εντός ελληνικού στρατεύματος!Μιλάμε πλέον για οργανωμένο σχέδιο ανταρσίας! Δεν το λέμε εμείς αλλά ένας από τους 7 νεοσύλλεκτους φαντάρους που σχημάτισε τον αλβανικό αετό για να λάβει την ποινή…χάδι! Μπορεί μεν να δηλώνει μετανιωμένος αλλά από την άλλη δηλώνει ανερυθρίαστα τι σχεδίαζαν 400 Αλβανοί.
Πρέπει να ξυπνήσουμε και γρήγορα. Η χώρα βρίσκεται υπό κατάρρευση!
Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου.Πλέον το θέμα αποκτά και νέα διάσταση καθώς αποκαλύπτεται οργανωμένο σχέδιο. Όπως είχαμε αποκαλύψει, πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ρεύμα, με εμπνευστή τον ακραίο αλβανό εθνικιστή Κρεσνίκ Σπαχίου, επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σπαχίου προσπαθεί εδώ και χρόνια να στρατολογήσει νεαρούς Αλβανούς που έχουν πολιτογραφηθεί Έλληνες, θεωρώντας ότι η καλλιέργεια εθνικισμού στους αλβανούς μετανάστες, και ειδικότερα σε όσους η ελληνική Πολιτεία έχει δώσει την υπηκοότητα, θα αποτελέσει ένα πολιτικό όπλο των Τιράνων στη σχέση τους με την Αθήνα.
Το «σχέδιο άλωσης», όπως το αποκαλούν οι ίδιοι οι οραματιστές του, προβλέπει τη δημιουργία ενός αλβανικού εθνικιστικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στόχος, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, δεν είναι μόνο η διεκδίκηση μειονοτικών δικαιωμάτων, αλλά και η υποστήριξη από τα μέσα αφενός των απαιτήσεων που προβάλλουν οι Αλβανοτσάμηδες, αφετέρου του οράματος της «Μεγάλης Αλβανίας».
Το σχέδιο αυτό μπήκε σε εφαρμογή το 2014. Ο ισχυρισμός του αρχηγού των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών Βίσιο Αγιάζι Λίκα στην Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας της αλβανικής Βουλής ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ελληνικοί κύκλοι επιθυμούν να αποσχιστεί η περιοχή της Χειμάρας ως νέα Κριμαία πυροδότησε την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Ο Σπαχίου από την πλευρά του αποδείχθηκε πολύτιμος παίχτης. Με τη στήριξη του βαθέος αλβανικού κράτους και παρακρατικών στοιχείων δρομολόγησε την επιχείρηση προσηλυτισμού νεαρών αλβανών που ζούσαν στην Ελλάδα.
«Δεν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό από το να έχεις μικρές βόμβες έτοιμες να εκραγούν ανά πάσα στιγμή στο εσωτερικό της Ελλάδας. Έτσι αντιμετώπιζαν τα παιδιά αυτά. Στόχος τους ήταν να λειτουργήσουν με τη λογική μιας προπαγάνδας του δρόμου και να πετάνε κάθε τόσο φωτιά σ’ ένα ιδιαίτερα εύφλεκτο υπόστρωμα», δηλώνει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ανώτατος αξιωματούχος που παρακολουθούσε τις εξελίξεις εκείνη την εποχή.
Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς το «μακρύ χέρι» των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Για προφανείς λόγους, αποφεύγουν να εμπλέκονται απευθείας, προτιμώντας να αναθέτουν αποστολές σε κυκλώματα της εν Ελλάδι αλβανικής μαφίας. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, υπάρχει ώσμωση και διασύνδεση του αλβανικού εθνικιστικού δικτύου και ομάδων της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα.
Ο συγκεκριμένος φαντάρος  μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα για την επίμαχη φωτογραφία, όπου απεικονίζεται με τους υπόλοιπους συνάδελφους του.Ο νεαρός, 23 ετών, ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη, γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία. Ζήτησε να μιλήσει με αλλοιωμένη φωνή για ευνόητους λόγους. Η εξήγηση για την πράξη του ιδίου και των άλλων επτά νεοσυλλέκτων ήταν πως επρόκειτο για απλή…πλάκα.
Ο νεοσύλλεκτος αρνείται κατηγορηματικά ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι έχουν οποιαδήποτε σχέση με αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους και προσθέτει πως δεν τους παρακίνησε κανείς για την πράξη τους.Το Star ερεύνησε αν υπάρχει διασύνδεση των προσωπικών ιστοσελίδων των νεοσυλλέκτων με αντίστοιχες εθνικιστικών αλβανικών κύκλων.
Η Μεγάλη Αλβανία και οι αντιλήψεις ακροδεξιών Αλβανών σίγουρα δεν κάνουν …check in στις σελίδες των 7 νεοσύλλεκτων φαντάρων. χώρα μας.
Προκαλεί ωστόσο απορία το γεγονός ότι από τη μία ο νεοσύλλεκτος δηλώνει πως μαζί με τους άλλους επτά κάνανε μία αθώα πλάκα, ενώ από την άλλη δηλώνει ανερυθρίαστα πως άλλοι τετρακόσιοι Αλβανοί εντός του ελληνικού στρατεύματος ήταν έτοιμοι να φωτογραφηθούν με το σήμα του αλβανικού αετού.
Ωστόσο, η διάσταση που πήρε η υπόθεση, και οι ποινές που ενδεχομένως επιβληθούν, τους άλλαξαν τα σχέδια.
Οι 2 από τους 8 νεοσυλλέκτους έχουν ήδη πάρει αναβολή. Οι υπόλοιποι 6 είναι στη διαδικασία των γιατρών στο 401, ώστε, επίσης, να πάρουν αναβολή. Και οι 8 ορκίζονται στις 10 Φεβρουαρίου.Η ποινή για τους φαντάρους είναι 60 μέρες φυλάκιση και 100 μέρες φυλάκιση για τον νεοσύλλεκτο που τράβηξε την φωτογραφία και την ανέβασε στο διαδίκτυοhttp://www.gr/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου