Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τα ζώα πεθαίνουν ξαφνικά…. έχεις σκεφτεί γιατι;(vid)

Πουλιά πέφτουν νεκρά από τον ουρανό, θηλαστικά βγαίνουν κατά εκατοντάδες στις θάλασσες νεκρά, ψάρια το ίδιο..και σοβαρή εξήγηση ακόμα δεν έχει δοθεί !
Αν κάποιος θα ήθελε να κάνει μια ταινία τρόμου ένα καλό σενάριο θα ήταν να μιλήσει για μια ενέργεια που συγκρατεί την Ζωή μέσα μας …μια ενέργεια που για κάποιο λόγο αν την διαταράξεις απλά η ζω μπορεί να φύγει απο το σώμα ξαφνικα!
Κάτι σαν το Ματριξ όπου αν αναιρούσες το βύσμα πισω από το κεφάλι του κάθε ενα που ήταν μέσα στο ματριξ τότε τέλειωνε εκεί και η Ζωή του !
Δύσκολο να το χωνέψει κανείς αυτό το σενάριο..αλλά αλήθεια έχεις αναρωτηθεί ποτέ … τα ζώα πεθαίνουν ξαφνικά χωρίς λόγο που να γνωρίζει η επιστήμη μας ….. εμείς μπορούμε να το πάθουμε από τον ίδιο αγνωστο λόγο ;Έχω ακούσει πάνω από δέκα περιστατικά νέων ανθρώπων που τον τελευταίο καιρό πέθαναν ξαφνικά και η αιτιολογία από τους γιατρούς ήταν ..χωρίς ευρήματα ..ο λόγος θανάτου…δηλαδή άνευ αιτίας ;
Μάλλον αξίζει να ερευνηθεί το θέμα ποιο σοβαρά και να φύγει από το απλό παράξενο γεγονός …γιατί ίσως να είναι πολύ πιο σημαντικό από ότι νομιζουμε!
Από εμπειρία θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να βρούμε συνδέσεις με τα εξής ακόμα αναπάντητα ερωτηματικά…Μαντέλα φαινόμενο, Σερν , ανέβασμα δονήσεων της γης , νέα διάσταση και πραγματικότητα λόγω μεγάλου ενιαυτου … επιβολή του σκατοψυχη σε κυτταρικό επίπεδο …μια μαχη σε ενα επιπεδο κρυφο απο τα ματια των ανθρωπων;..μια μαχη που τα παρελκομενα της επηρεαζουν της ζωες των ζωων;
Καλή έρευνα ..
Stranger,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου