Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ Ανατροπή: Ο Αφγανός δολοφόνος της Maria Ladenburger έσπρωξε στον γκρεμό την Ελληνίδα φοιτήτρια στην Κέρκυρα το 2013;

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της άτυχης Maria Ladenburger στην πόλη Freiburg της Γερμανίας που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια νεαρού Αφγανού ο οποίος αφού τη βίασε, στη συνέχεια την έπνιξε και έριξε το άψυχο σώμα της 19χρονης κοπέλας στον ποταμό Dreisa προκύπτουν σημαντικά στοιχεία ότι ήταν το ίδιο άτομο που πριν τρια χρόνια στην Κέρκυρα είχε πετάξει από ύψος οκτώ μέτρων μια φοιτήτρια!
 
Σήμερα, δύο μήνες μετά το έγκλημα που συνέβη στις 16 Οκτωβρίου, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως αναφορικά με την ταυτότητα του δράστη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Maria Ladenburger, afghan
 
Τρία χρόνια πριν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα έλαβε χώρα μια επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη για την βιαιότητά της.
 
Ήταν Μάιος του 2013 όταν ένας νεαρός Αφγανός, επιτέθηκε σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας και τη χτύπησε για να της αρπάξει την τσάντα.
 
Ο κακοποιός αφού κατάφερε να αρπάξει ότι πολύτιμο προέβη σε μια άγρια κακουργηματική πράξη και έριξε την κοπέλα από ύψος οκτώ μέτρων!
 
Την πέταξε στον γκρεμό στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με βαριές σωματικές κακώσεις. Ο αλλοδαπός δράστης είχε συλληφθεί τότε δηλώνοντας πως είναι 17 ετών.
 
Στις δύο παραπάνω περιπτώσεις εντοπίζονται μερικά κοινά σημεία
 
Τα γερμανικά ΜΜΕ στέκονται στο γεγονός ότι ο κακοποιός επέδειξε απίστευτη αγριότητα και ο σκοπός του ήταν να σκοτώσει.
 
«Ο δράστης, γνωστός ως «Hussein K», συνελήφθη τόσο το 2013 όσο και τώρα, είναι Αφγανός και δηλώνει ανήλικος».
 
Το γερμανικό περιοδικό «Stern» ταυτίζει τον δράστη του 2013 με αυτόν του 2016. Σύμφωνα με το περιοδικό ο Αφγανός που είχε επιτεθεί σε φοιτήτρια στην Κέρκυρα το 2013 καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φτλακή.
 
Αν είναι ο ίδιος άντρας με αυτόν που δολοφόνησε την άτυχη 19χρονη στη Γερμανία, παραμένει ακόμη ασαφές πώς κατάφερε να παραμείνει ελεύθερος αφού έχουν περάσει μόνο τρία χρόνια. Το «Stern» ισχυρίζεται πως ο Αφαγνός είπε ότι είναι 17 ετών, την ίδια ηλικία δηλαδή με αυτή που είχε δηλώσει στις ελληνικές αρχές τον Μάιο του 2013. 
 
«Κατά τη διάρκεια των ερευνών και με τη διαδικασία της ταυτοποίησης του DNA του δράστη η αρμόδια επιτροπή κατέθεσε σχετικό ερώτημα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες καθώς και στις ελληνικές αρχές, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική. Ωστόσο είναι αμφίβολο εάν στη δίκη του δράστη στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε εξέταση DNA»
 
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν δυσκολίες ταυτοποίησης των νεαρών προσφύγων και μεταναστών, οι οποίοι κατά κανόνα δεν φέρουν μαζί τους προσωπικά έγγραφα όταν φτάνουν στην Ευρώπη. Είναι γνωστή άλλωστε η ιστορία εδώ στην Ελλάδα όπου όταν  αλλοδαποί παίρνουν έγγραφα από τις ελληνικές Αρχές η πλειοψηφία τους δηλώνει ως ημερομηνία γέννησης την 1η Ιανουαρίου!
 
Η Süddeutsche Zeitung επισημαίνει ότι η ταύτιση του νεαρού Αφγανού με τον δράστη της Κέρκυρας θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να αποδειχτεί, εφόσον ισχύει: «Πολλά ερωτήματα παραμένουν ανοιχτά: η ελληνική δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο τον δράστη νωρίτερα; Ακολούθησε απέλαση; Πάντα βέβαια με την προϋπόθεση ότι πρόκειται για τον ίδιο άνδρα».
 
Πρέπει σύντομα να γίνει κατανοητό σε Ελλάδα και ΕΕ ότι οι άνθρωποι αυτοί έρχονται από μέρη που αξιολογούντην ανθρώπινη ζωή και τις γυναίκες πολύ διαφορετικά απ'οτι οι δυτικές κοινωνίες.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου