Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τζιχαντιστές γονείς αποχαιρετούν τις κόρες τους πριν τις στείλουν σε αποστολή αυτοκτονίαςΔείτε το συγκλονιστικό βίντεο -Η μάνα φιλάει τα παιδιά της και ο πατέρας τους εξηγεί πως θα ανατιναχτούν μέσα σε αστυνομικό τμήμα

Τζιχαντιστές γονείς αποχαιρετούν τις κόρες τους πριν τις στείλουν σε αποστολή αυτοκτονίαςΕκεί που σταματάει η λογική ξεκινούν οι τζιχαντιστές. Η είδηση που κάνει το γύρο του Διαδικτύου συγκλονίζει. Τζιχαντιστές γονείς αποχαιρετούν τις κόρες τους λίγο πριν τις στείλουν σε επιχείρηση αυτοκτονίας.

Το βίντεο δείχνει τη μητέρα η οποία είναι ντυμένη με μαύρη μπούργκα να φιλά τις δύο κόρες της και να τις αγκαλιάζει αφού δεν πρόκειται να τις ξαναδεί. Στη συνέχεια ο φανατικός τζιχαντιστής και πατέρας των δύο κοριτσιών τις δασκαλεύει για το πώς θα ζωστούν με εκρηκτικά και πως θα ανατιναχτούν μέσα σε αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού στη Συρία.  

Τα άτυχα κοριτσάκια όταν τα αποχαιρετά η μητέρα τους είναι ντυμένα με κανονικά ρούχα ενώ όταν βρίσκονται στην... αγκαλιά τους πατέρα τους φορούν μαύρη μπούργκα με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 16 Δεκεμβρίου ένα 7χρονο κορίτσι ζωσμένο με εκρηκτικά εισέβαλε σε αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού και ανατινάχτηκε προκαλώντας τον τραυματισμό τριών αστυνομικών.  Οι αρχές εικάζουν πώς πρόκειται για το κοριτσάκι που ο πατέρας του έστειλε να ανατιναχτεί.

 Βίντεο από την έκρηξη στο αστυνομικό τμήμαhttp://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου