Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Στέλνουν στρατιωτικούς με ανίατες ασθένειες να εργαστούν σε Χοτ Σποτ προσφυγων!!!!!!!!!!!!!!!!

kentra-filoxenias-prosfyges870Φαίνεται ότι η βλακεία του ελληνικού κρατικού μηχανισμού βάρεσε κόκκινα!
Μόλις παραλάβαμε ένα εμαιλ με την εντολή να τοποθετηθούν άτομα με ανίατες ασθένειες σε εργασία σε χοτ σποτ !!… Άτομα δηλαδή που το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι σε κίνδυνο στέλνονται σε σημεία όπου ασθένειες ξεχασμένες για δεκαετίες ξαναεκαναν την εμφάνιση τους!
Παρακάτω αυτούσιο το εμαιλ που λάβαμε …. και μας έχει αφήσει με μια απορια… ποσο μ@λ@κας πρέπει να είναι κάποιος για να αποφασίσει αυτή την κίνηση;
Καλημέρα σας!Περιήλθε στην Ένωση μας η παρακάτω ανώνυμη επιστολή.
Άμεσα σας τη προωθούμε προς δημοσίευσή του θέματος καθώς επίσης και έγγραφο της ΕΣΠΕΘ προς του Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Θεσσαλίας.
Παρακαλούμε για την ανάδειξή ενός τόσο σοβαρού θέματος προς ενημέρωση όλων των συναδέλφων.
ΣΧΕΤ. : α. Ν. 1400/73.
β. ΦΕΚ 7693/9-3-16
1. Σας γνωστοποιούμε ότι σε Μονάδα – Υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και συγκεκριμένα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, μέλη της Ενώσεώς μας, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των ΕΥ – ΥΓ (Ειδικής Καταστάσεως), τοποθετήθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, σε ΤΟΣΚΕΔΠ (Χώρους φιλοξενίας προσφύγων).
2. Η παραπάνω ενέργεια της εν λόγω Διοίκησης, αντιβαίνει τον (α) σχετικό νόμο που ορίζει ότι, τα καθήκοντα υπηρεσίας των συγκεκριμένων στελεχών είναι αυτά και μόνο του γραφείου.
3. Το (β) όμοιο, που αναφέρεται στην λειτουργία των ΤΟΣΚΕΔΒ, ορίζει τα παρακάτω καθήκοντα για τα στελέχη που θα το επανδρώνουν, που σαφώς δεν είναι καθήκοντα υπηρεσίας Γραφείου:
α. Επικεφαλής ΤΟΣΚΕΔΠ και Αναπληρωτής ΤΟΣΚΕΔΠ.
β. Τμήμα Mεταφορών, Εφοδιασμού – Σίτισης, Υποδομών – Διαμονής.
γ. Τμήμα Υγειονομικού, Συνδέσμων ΕΛ.ΑΣ – Ύπατης Αρμοστίας – ΟΗΕ – ΜΚΟ.
4. Η μετάταξη των στελεχών στις Ειδικές Καταστάσεις, εκτελείται με βάση την πάθηση του στελέχους, για νοσήματα ΔΥΣΙΑΤΑ ή ΑΝΙΑΤΑ, σύμφωνα με την γνωμάτευση των Ανωτάτων Υγειονομικών Υπηρεσιών κατά περίπτωση (ΑΣΥΕ), ανήκουν στα άτομα υψηλού κινδύνου, έχοντας χαμηλή ανοσοποίηση από την χρήση διάφορων θεραπειών, όπως π.χ. τις χημειοθεραπείες κ.α.
5. Σας παραθέτουμε, ανώνυμη επιστολή, που λάβαμε από στέλεχος το οποίο ανήκει προφανώς στις Ειδικές Καταστάσεις για προώθησή της αρμοδίως.124567http://katohika
1
2
3
4
5
6
7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου