Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΜΟΝΙΜΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ... Σοκ: Από τον Απρίλιο μισθός 400 ευρώ σε πρόσφυγες-μετανάστες! 400 ευρώ ανά ενήλικα, θα υπάρξει και ένα επίδομα παιδιών. - Φτιάχνουν και φυλακές για τους εγκληματίες σε κάθε νησί!

Μισθό 400 ευρώ θα δίνει η χώρας σε κάθε ενήλικο πρόσφυγα από τον Απρίλιο αντί διατροφής τους μέσα στα κέντρα κράτησης, ανακοίνωσε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας!
 
Δηλαδή θα πηγαίνουν να τρώνε σε ταβέρνες και restaurant!
 
Το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που "ανά οικογένεια" στα 400 ευρώ αυτό είναι ανέφικτο να γίνει, γιατί υπάρχουν οικογένειες με δύο άτομα, υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες που είναι μόνοι τους και βέβαια, άλλο η διμελής οικογένειας, άλλο η τριμελής και άλλο η πενταμελής.
 
Ετσι πέρα από την είσπραξη των 400 ευρώ ανά ενήλικα, θα υπάρξει και ένα επίδομα παιδιών.
 
Ο υπουργός, το ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει το αντίστοιχο που δίνεται σε μία ελληνική οικογένεια, για αυτό και δεν θα υπερβαίνει το επίδομα της φτώχειας, αλλά αυτά είναι θεωρίες. Μια πενταμελής ή και μια τριμελής οικογένεια δεν ζει με 400 ευρώ το μήνα..
 
Επίσης ανακοίνωσε τη δημιουργία φυλακών στα νησιά, δυναμικής 100 έως 200 ατόμων, μετά τα αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας 
 
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του υπουργού, ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της  ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η πλήρης καταγραφή όλων όσων μένουν στην Ελλάδα. 
 
Φυσικά όλα αυτά σημαίνουν μόνιμη εγκατάσταση των δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά, πληθυσμιακή και εθνολογική αλλοίωση κλπ...http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου