Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑΖΙΝΤΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΚΛΑΒΑ: ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ISIS, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

isis-sex-slave-630x400
Μια νεαρή Κούρδισα Γιαζίντι, η Ζαΐναμπ, μίλησε στο αραβόγλωσσο Sputnik για την εμπειρία της ως ερωτική σκλάβα στα χέρια των τζιχαντιστών.
Η ίδια βασανίστηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν τζιχαντιστή μέλος του ISIS, τον Αμπού Τζααφάρ.
«Αρχικά οι τζιχαντιστές μας κρατούσαν στην Ταλ Αφάρ, στη συνέχεια στη Μοσούλη και μετά στη συριακή πόλη Ράκα. Από εκεί μας γύρισαν πάλι πίσω στο Ιράκ. Με πούλησαν σε ένα τζιχαντιστή που ονομαζόταν Αμπού Τζααφάρ, του οποίου η γυναίκα με έδερνε συχνά από τη ζήλια της, επειδή νόμιζε ότι ήθελα να της πάρω τον άνδρα», είπε η Ζαϊνάμπ.
Όπως εξήγησε, οι γυναίκες των τζιχαντιστών ζήλευαν τις σκλάβες Γιαζίντι και τις χτυπούσαν ή τις βασάνιζαν. Πολλά παιδιά, που πιάστηκαν αιχμάλωτα με τις μητέρες τους, δηλητηριάστηκαν και πέθαναν από τις γυναίκες του ISIS.
«Μια φορά ένα δίχρονο κορίτσι στο χωριό Κότζο το κρέμασαν από το παράθυρο του σπιτιού που έμενε», είπε η Ζαϊνάμπ.
Μετά τον Αμπού Τζααφάρ πουλήθηκε και σε άλλους τζιχαντιστές, αλλά δεν τη βίασε κανείς ξανά, επειδή είχε αποκτήσει διάφορα ψυχολογικά που επηρέασαν και τα γενετικά της όργανα.
«Γνώριζα ένα κορίτσι Γιαζίντι στη Ράκα που δεν άντεξε όλα αυτά τα βασανιστήρια και αυτοκτόνησε με ένα πιστόλι. Μια άλλη 20χρονη Γιαζίντι αυτοκτόνησε αφού ένας τζιχαντιστής της έδειξε βίντεο στο οποίο ήταν η ίδια αναίσθητη, από χάπια που της είχαν δώσει και τη βίαζαν με τη σειρά πολλοί τζιχαντιστές».
Η Ζαϊνάμπ πουλήθηκε το 2015 από τον Αμπού Τζααφάρ σε έναν Σαουδάραβα οπλαρχηγό μέλος του Ισλαμικού Κράτους, τον Αμπού Αλί Αλ Χαρμπί. Αυτός ήταν 35 ετών και την αγόρασε για 13.000 δολάρια αντί για τη συνηθισμένη τιμή των 100 δολαρίων.
«Μου είπαν ότι αυτό συνέβη επειδή μιλούσα αραβικά, μπορούσα να απαγγέλλω το Κοράνι, και θα ήμουν καλή με τις μικροδουλειές του σπιτιού», είπε η Ζαϊνάμπ.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου