Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Θα μας αναγκάσουν να ανακηρύξουμε ΑΟΖ! Θα πλησιάσει ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!(βιντεο)

%ce%b1%ce%bf%ce%b6
Με αποκορύφωμα αυτά που μας καταλογίζουν.
Συγκεκριμένα το γερμανικό Der Spiegel περιοδικό διερωτάται:«Η Ελλάδα, το πλήρες μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης, μία αναπτυσσόμενη χώρα; Μάλιστα ένα “αποτυχημένο κράτος” (failed state) όπως το Αφγανιστάν και σύντομα ίσως και το Πακιστάν»;06/01/14
Άντε λοιπόν να τα πιστέψουν αυτά οι Τούρκοι ; που φυσικά δεν ζούνε αυτά που ζούμε εμείς και εξακολουθούν να βιώνουν τις εμμονές της απώλειας των διπλωματικών τους ¨κερδών¨ τα τελευταία χρόνια στην Μεσόγειο.


Κανείς αναλυτής πριν μία δεκαετία δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι στην γεωπολιτική ΑΟΖ και την Εθνική μας Υφαλοκρηπίδα θα υπεισερχόταν και η παράμετρος της οικονομικής έννοιας του μνημονίου.
Μετά το μνημόνιο οι Τούρκοι κατάλαβαν ότι κάποιοι προσπαθούν να τους ¨φάνε την μπουκιά μέσα από το στόμα¨ και τώρα που αρχίζουν και τρίζουν τα δικά τους πολιτικά θεμέλια έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν περισσότερο και να ενδιαφέρονται μετά μανίας να μάθουν το ΜΥΣΤΙΚΟ.
Όμως το μυστικό το μαρτύρησαν οι ίδιοι απειλώντας.. «Sular ısınacak», που σημαίνει «θα ανάψουν τα νερά» (του Αιγαίου και της Κύπρου) αν επεκταθούν τα χωρικά ύδατα.
Τελικά τι εννοούσε ο Πατρο- Κοσμάς όταν έλεγε…;;;
«Οι Τούρκοι θά μάθουν τό μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς».
(Τό αλβανικόν χειρόγραφον έχει τήν προφητείαν ως εξής: «Οι Τούρκοι θά τό καταλάβουν τρείς ημέρες γρηγορώτερα από τούς Χριστιανούς»)
Από το βιβλίο «Κοσμάς ο Αιτωλός» του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη.
Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ 
Να κάμουμε μια πλήρης ανάλυση του επερχομένου πολέμου, Ελλάδος – Τουρκιάς με βάση των πληροφοριών των προφητών και αγίων πατεράδων της εκκλησίας.
Ας πάρουμε της προφητείες ξεκινώντας από τους σύγχρονους αγίους ξεκινώντας από τον Μέγα Κωνσταντίνο , τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον πάτερ Παίσιο, τον Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό.
Θα σας το παρουσιάσω σαν ολοκληρωτικό έργο.
Η Ελλάδα θα καταστραφεί ολοσχερώς οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, το οποίο βιώνουμε της μέρες μας. Ο κόσμος θα πεινάσει και θα είναι σε συνεχώς απόγνωση, καμία βοήθεια δεν θα τους δοθεί, παρά της μεγάλες υποσχέσεις των πολιτικών μας. Ο Κόσμος στις πόλεις θα πεινάσει και θα στραφεί προς τα χωριά τους.
Μεγάλες διεθνές εταιρίες πετρελαίου και αερίου, λόγου της διαμάχης με την Ρωσία στην Αρκτική ,θα μας αναγκάσουν να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ μας. Μαζί με την ανακήρυξη της ΑΟΖ αναγκαστικά θα επεκτείνουμε τα θαλάσσια σύνορα μας από το 6 στα 12 μίλια. Εκεί ως φυσικά η Τουρκία θα αντιδράσει γιατί είδη έχασε ένα μέρος της Τουρκίας από τους Κούρδους και τους Αρμένιους. Σαν πρώτη φάση θα αποσύρει τους πρέσβεις τους από την Ελλάδα.
Η Τουρκία που έχει είδη εισχωρήσει βαθιά στην πολιτική μας σκηνή, με εκπροσώπους της οι οποίοι σθεναρά υποστηρίζουν το ισλαμικό κατεστημένο, τους μισθοφόρους λαθρομετανάστες, και κάθε τι για την διάλυση της κοινωνικής μας ζωής , θα νομίσει ότι βρήκε την ευκαιρία να εισβάλλει στην πλέον υποτίθεται αδύναμη Ελλάδα. Μαζί της έχει ως πάλι σίγουρο, το ισλαμικό στοιχείο της Αλβανίας και των Σκοπίων.
3 μέρες μετά την απόσυρση των Πρέσβων των δύο χορών, θα γίνει η εισβολή. Η Τουρκία θα το ξέρει 3 μέρες νωρίτερα, άρα την ημέρα της αποχώρησις των Πρέσβων θα έχει αποφασιστεί είδη η εισβολή.
Ξημερώματα και στα ύπουλα ως συνήθως θα επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα, καταφέρνοντας να πλήξει μόνο 2 νησιά.aegean_planes_630_355
Γιατί άραγε μόνο 2 νησιά? Μήπως θα βρει τρομερή αντίσταση από την αποδυναμωμένη Ελλάδα? Μήπως τελικά δεν θα είμαστε και τόσο αδύναμη? εκεί θα σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους? Οι αετοί μας θα κάνουνε πάλι την δουλιά τους? Ταυτόχρονα θα ξεσπάσουν εσωτερικές ταραχές με τους μισθοφόρους λαθρομετανάστες, εναντίων Ελλήνων πολιτών.
Το ίδιο πρωί θα αναλάβει ο στρατός την πολιτική και στρατιωτική διοίκηση της Ελλάδος, με αρχηγό τον Γράψα και υπαρχηγό τον Φράγκο.
Το ίδιο πρωί η Ρωσία θα στείλει τελεσίγραφο στην άγκυρα να αποχωρίσει αμέσως από την Ελλάδα. Η Ρωσία δεν θέλει να χάσει τον κυριότερο σύμμαχο της στην ορθοδοξία και να μείνει μόνη της στο παγκόσμιο χάρτη της αντίστασης εναντίων των σιωνιστικών σχεδίων.
Ούτε θέλει να χάσει το δικαίωμα της υφαλοκρηπίδας στην αρκτική. Η Τουρκία με εντολές του Βατικανού όπως πάντα, δεν θα αποχωρήσει από την εισβολή της στην Ελλάδα. ( μη νομίζετε ότι η Τουρκία είναι αυτόνομη, από το 1453 είναι ακόμα υπό της διαταγές του Βατικανού ).
Το πρωί της δεύτερης μέρας, θα εισβάλει η Ρωσία στην Τουρκία, από όλες της μεριές. Αεροπορικά και αποβατικά θα επιτεθεί από της ακτές του Πόντου, πλήττοντας στόχους μέχρι την μεσόγειο θάλασσα Μηχανοκίνητα θα εισβάλει από την Γεωργία όπου έχει 5000 χιλιάδες υπερσύγχρονα άρματα μάχης, χιλιάδες ελικόπτερα και μαχητικά, παρατεταμένα υπό την και καλά άσκηση caucasus 2012. Βλέπετε η Ρωσία δεν χρειάζεστε τόσα άρματα για μια τουρκιά, με 20 βομβαρδιστικά θα την έχει τελειώσει , αλλά ξέρει ότι το Βατικανό θα στήλει ολόκληρο το NATO. Το ίδιο πρωί η Τούρκοι θα αποχωρίσουν από την Ελλάδα, και με όλα τα μέσα θα στραφούν προς το σύνορα με την Γεωργία. Η ήττα και η καταστροφή της Τουρκίας θα είναι ολοκληρωτική.
Την τρίτη μέρα, στο εσωτερικό της Ελλάδος ο στρατός θα στραφεί εναντίων των ισλαμικών στοιχείων και με βοήθεια των Ρώσων ειδικών δυνάμεων και πρακτόρων της FSB υπό την ελληνική σημαία και στολή, θα συλληφθούν μαζικός η επαναστάτες ισλαμιστές και θα εκδιωχθούν προς και από τα σύνορα Αλβανίας, Σκοπίων. Τα ισλαμικά στοιχεία στην Ελλάδα, την Αλβανία και τα Σκόπια απεγνωσμένοι και ξαφνιασμένοι από τον θάνατο της πατρίδας τους της Τουρκίας, από την υπερηφάνεια τους για μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία, τώρα θα κρύβονται στα υπόγειά των σπιτιών τους, μέχρι να εκδιωχθούν.
Αυτός θα είναι ο σύντομος ¨Ελληνο-τούρκικος πόλεμος. Λέω σύντομος γιατί στην ουσία μια μέρα θα κρατήσει, μετά δεν θα υπάρχει, έτσι απλά, η τουρκιά.Η συνέχεια του πολέμου κατατάσσεται στην κατηγορία του παγκόσμιου πολέμου. Ένας πόλεμος τρομερός και μπερδεμένος. όλοι ενάντιων όλων.http://olastifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου