Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ. ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ. ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ. ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΠΡΕΙ ΠΙΠΕΡΙΟΥ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΕ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ )

germenhs
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια στο Μαρούσι επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου γύρω στις 1.30 το μεσημέρι, όπου βρισκόταν με άλλα δυο άτομα, του φιλικού του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την επίθεση έκαναν περίπου 30 άτομα που χτύπησαν την παρέα του, αλλά κυρίως τον ίδιο τον οποίο κυνήγησαν μέσα στο διπλανό εμπορικό κέντρο και του έριχναν κλωτσιές αλλά και γροθιές πιθανότατα με σίδερα και λοστούς.
Οι άγνωστοι πρέπει να έφτασαν πεζοί στο σημείο και, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν πρώτα χρήση σπρέι πιπεριού στα μάτια τους και στη συνέχεια ξυλοκόπησαν άγρια και την παρέα του κ. Γερμενή αλλά περισσότερο τον ίδιο.
Αυτόπτες μάρτυρες, υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός φρουρός που διέθετε(;) πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό των δραστών αλλά η αστυνομία δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για το περιστατικό στο πλαίσιο της προσανατολισμένης ενημέρωσης που παρέχει από δω κι από εκεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με τραύματα στο κεφάλι και θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για προσαγωγές ατόμων κοντά στο σημείο της επίθεσης αν και η αστυνομία μέχρι στιγμής αρκείται μόνο στην καταγραφή του περιστατικού χωρίς να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει τα περί πυροβολισμών ή προσαγωγών.
ger2
ger1
Ο φαρμακοποιός που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες:
IMG_0431 IMG_0432
Τι δήλωσε ο φαρμακοποιός για τον άγριο ξυλοδαρμό του Γιώργου Γερμενή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου