Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Σε 13 λεπτά η Βρετανία εξαφανίζεται από τον χάρτη – Πρωτοφανής προειδοποίηση από τη Ρωσία(βίντεο)

Σε 13 λεπτά η Βρετανία εξαφανίζεται από τον χάρτη – Πρωτοφανής προειδοποίηση από τη Ρωσία(βίντεο)Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εάν δώσει εντολή για την μαζική εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων θα εξαφάνιζε το Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε 13 λεπτά αναφέρουν Ρώσοι αμυντικοί εμπειρογνώμονες, σκορπίζοντας πανικό και ανησυχία στους Βρετανούς.
O Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν τόνισε σήμερα πως η Ρωσία θα αντιδράσει σε κάθε προσπάθεια ανατροπής της στρατηγικής ισορροπίας όπως είναι αυτή που επιχειρείται με την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ.
«Στόχος μας είναι η αποτελεσματική εξουδετέρωση κάθε απειλής ενάντια στην ρωσική ασφάλεια συμπεριλαμβανομένης και της αντιβαλλιστικής ασπίδας του ΝΑΤΟ αλλά και η προτροπή του σκεπτικού της παγκόσμιας κρούσης. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να διατηρήσουμε την στρατηγική ισορροπία» τόνισε ο Β.Πούτιν.Ο ρωσικός πύραυλος Object 4202 εκτοξεύτηκε χιλιάδες μίλια από την βάση Yasny στη Ρωσία προς την χερσόνησο της  Καμτσάτκα ( ρωσική Άπω Ανατολή) με τους αξιωματούχους του Κρεμλίνου να αξιολογούν το τεστ ως άκρως  «επιτυχημένο».Σε 13 λεπτά η Βρετανία εξαφανίζεται από τον χάρτη – Πρωτοφανής προειδοποίηση από τη Ρωσία(βίντεο) - Εικόνα1
Εάν οι ρωσικοί πύραυλοι εκτοξευθούν μαζικά ακόμη και τα πιο σύγχρονα αμερικανικά αντιπυραυλικά συστήματα δεν θα μπορέσουν να κάνουν απολύτως τίποτα, τονίζουν Βρετανοί ειδικοί επί πυραυλικών συστημάτων.
«Οι εξελίξεις αυτές διεξάγονται στη Ρωσία, καθώς και σε άλλες χώρες. Έχουμε εκπληρώσει με συνέπεια και αυστηρότητα τις διεθνείς υποχρεώσεις που ανέλαβε η Ρωσία σε ένα χρόνο κατά τον σχεδιασμό και τη δημιουργία προηγμένων οπλικών συστημάτων», είπε ο Πούτιν.
Οι νέοι τακτικοί ρωσικοί πύραυλοι, σύμφωνα με Ρώσους ειδικούς , θα εμφανίσουν το πυρηνικό  κτύπημα στην Χιροσίμα να μοιάζει  με «παιχνιδάκι ».
Ο νέος σούπερ πύραυλος έχει σχεδιαστεί και αποτελεί την επιτομή των  πυρηνικών πυραύλων της Ρωσίας, έχοντας το όνομα SARMAT.
Ο RS-28 Sarmat που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα, έχει τελική ταχύτητα 4,3 μίλια (7 χιλιόμετρα) ανά δευτερόλεπτο και έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει πλήρως  όλα τα υπάρχοντα  συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ .
Σε 13 λεπτά η Βρετανία εξαφανίζεται από τον χάρτη – Πρωτοφανής προειδοποίηση από τη Ρωσία(βίντεο) - Εικόνα0
Φέρει πυρηνικές  κεφαλές των 40 μεγατόνων που είναι  2.000 φορές πιο ισχυρές  από ότι οι ατομικές βόμβες που έπεσαν στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι το 1945.
Ο Ρώσος πρόεδρος  θα αντικαταστήσει τους  παλαιότερους βαλλιστικούς πυραύλους  SS-18 με τους νέους πυραύλους παρά τις πρόσφατες διαφωνίες με τη Δύση.
Ο  RS-28 λέγεται ότι περιέχει 16 πυρηνικές κεφαλές που είναι ικανές να καταστρέψουν  μια περιοχή στο μέγεθος της Γαλλίας ή του Τέξας, σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο ειδήσεων Zvezda,  που  ανήκει στο υπουργείο άμυνας  της Ρωσίας . Ο πύραυλος είναι επίσης σε θέση να αποφεύγει  τα ραντάρ.
Δίνει την απίστευτη δυνατότητα με το βεληνεκές των 10.000 χιλιομέτρων που διαθέτει στη Μόσχα να επιτεθεί στο Λονδίνο και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς και σε όλες τις  πόλεις στις δυτικές  και ανατολικές ακτές της Αμερικής.
Ο Igor Sutyagin, ειδικός στη ρωσική πυρηνική πυραυλική ικανότητα στο Βασιλικό Ινστιτούτο  του Λονδίνου είπε στον τύπο : «Ο  SS-18 είναι άνω των 30 ετών. Ο νέος πύραυλος είναι απίστευτα τρομερός και το ΝΑΤΟ θα πρέπει  να εκσυγχρονίσει τους πυραύλους του άμεσα. Ο Πούτιν όμως τώρα έχει το πλεονέκτημα».
Ο Δρ Sutyagin είπε ότι δεν υπάρχει καμία ασφάλεια στα συστήματα του ΝΑΤΟ, όπως το αντιπυραυλικό σύστημα Aegis που οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στη Ρουμανία, από τον ρωσικό «Αρμαγεδώνα».
Nέες πληροφορίες από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν έδωσε την εντολή για την ανάπτυξη ενός νέου πυραύλου γνωστού ως “Demon” ο οποίος θεωρείται ακόμη πιο ικανός και από τον Satan-2.
Όπως δήλωσε σήμερα ο Ρώσος αντιστράτηγος Mikhail Matveyevsky επικεφαλής των πυραυλικών δυνάμεων:
«Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την βελτίωση του πυραυλικού οπλοστασίου το παρόν διάστημα εργαζόμαστε για την ανάπτυξη νέων κεφαλών, συ περιλαμβανομένων και ανεξάρτητων κεφαλών οι οποίες θα στοχεύουν τους στόχους τους μέσα από μια νέα διαδικασία, και καταστροφική ισχύ βασισμένη σε νέες φυσικές αρχές (new physical principles)».
Αυτά θα είναι τα όπλα της αποκάλυψης που θα «κάψουν» τις χώρες του Βορρά , αυτό είναι απόλυτα τεκμηριωμένο αλλά  μακάρι  όμως μα μην συμβεί αυτό ποτέ για κανέναν άνθρωπο .


Σε 13 λεπτά η Βρετανία εξαφανίζεται από τον χάρτη – Πρωτοφανής προειδοποίηση από τη Ρωσία(βίντεο) - Εικόνα1
Σε 13 λεπτά η Βρετανία εξαφανίζεται από τον χάρτη – Πρωτοφανής προειδοποίηση από τη Ρωσία(βίντεο) - Εικόνα2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου