Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ελλαδα - Βοσνια 1-1 | Στιγμιοτυπα Και Γκολ Εντάσεις με ξύλο και φωτοβολίδες εντός του «Γ. Καραϊσκάκης» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)| 13/11/2016

Πριν το ματς Ελλάδα-Βοσνία, κάποιοι οπαδοί της «γαλανόλευκης» προσπάθησαν να προσεγγίσουν την κερκίδα που βρίσκονταν οι Βόσνιοι, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικροένταση με τα ΜΑΤ. Για ένα διάστημα, τα πράγματα ηρέμησαν, ωστόσο άμεσα η σπίθα άναψε και πάλι.ιν το ματς Ελλάδα-Βοσνία, κάποιοι οπαδοί της «γαλανόλευκης» προσπάθησαν να προσεγγίσουν την κερκίδα που βρίσκονταν οι Βόσνιοι, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικροένταση με τα ΜΑΤ. Για ένα διάστημα, τα πράγματα ηρέμησαν, ωστόσο άμεσα η σπίθα άναψε και πάλι.
Η νέα, εντονότερη αυτή τη φορά προσπάθεια των οπαδών να προσεγγίσουν τους Βόσνιους, προκάλεσε νέα αντίδραση των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να πέσει ξύλο ανάμεσα στις δύο πλευρές! Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι Έλληνες οπαδοί πήραν και ένα πανό από τους Βόσνιους, γεγονός που έφερε περισσότερη ένταση.
Μετά το γκολ του Πιάνιτς, με το οποίο η Βοσνία άνοιξε το σκορ, τα επεισόδια αναζωπυρώθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και έριξαν κάποιες φωτοβολίδες, οι οποίες έπεσαν κοντά στο κόρνερ και στην ελληνική κερκίδα και ξεσήκωσαν τους γηπεδούχους.

Ξύλο έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης" 

Στα social media των Βόσνιων κυκλοφορεί ευρέως η φωτογραφία ενός οπαδού που έχει χτυπηθεί στο χείλος και έχει δεμένο το κεφάλι του. 
Όπως προκύπτει από συμπλοκές με Έλληνες οι Βόσνιοι έχουν 3 τραυματίες. Ο ένας από αυτούς μάλιστα χρειάστηκε νοσοκομείο.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου