Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Γιατί να τους δώσουν επιδόματα πρόνοιας, διαμερίσματα και οφέλη δωρεάν ;«Απελάστε τους αμέσως!» Μετανάστες στην Γερμανία είναι πυρ και μανία με τους «πρόσφυγες» και την κυβέρνηση και ψηφίζουν εθνικιστές! (video)

«Απελάστε τους αμέσως!» Μετανάστες στην Γερμανία είναι πυρ και μανία με τους «πρόσφυγες» και την κυβέρνηση και ψηφίζουν εθνικιστές! (video)Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει μια σειρά από συνεντεύξεις με μετανάστες στο Βερολίνο οι οποίοι ζουν και εργάζονται στη Γερμανία για δεκαετίες. Το σοκ για τους λίμπεραλ και «αντιρατσιστές» είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί αποδοκιμάζουν πλήρως τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που εισρέουν στη χώρα υπό το πρόσχημα ότι είναι «πρόσφυγες». 
Διαμαρτύρονται ότι το νέο κύμα των παράνομων μεταναστών ανταγωνίζεται όχι μόνο τους Γερμανούς, αλλά δημιουργεί προβλήματα στους μετανάστες σε θέματα στέγασης και απασχόλησης.
Η γυναίκα στην πρώτη συνέντευξη λέει ότι αυτό που γίνεται είναι μια «καταστροφή» και ότι θέλει όλοι οι πρόσφυγες να απελαθούν αμέσως, καθώς ούτε ένας δεν ανήκει στη Γερμανία. Ρωτά γιατί να τους δώσουν επιδόματα πρόνοιας, διαμερίσματα και οφέλη δωρεάν και λέει ότι τώρα είναι ψηφοφόρος του ακροδεξιού NPD (Εθνικιστικό Κόμμα)!Ο πατέρας μιας οικογένειας που ζει και εργάζεται στη Γερμανία για 40 χρόνια λέει ότι οι νέοι μετανάστες που ήρθαν τα τελευταία 2-3 χρόνια, προκάλεσαν «τόσα πολλά σκ**α» στη Γερμανία και ότι αν ήταν δήμαρχος Βερολίνου, θα τους απέλαυνε, ακόμη και για τα πιο μικρά αδικήματα. Αναρωτιέται, επίσης, γιατί δεν έχει την άδεια να μιλήσει για αυτά, επειδή είναι «ελεύθερη χώρα» και υπάρχουν οι αξίες της «δημοκρατίας». Τι σημαίνει αυτό, αναρωτιέται;
Ένας έμπορος που πουλάει προϊόντα σε μια αγορά για 20 χρόνια λέει ότι δεν έχει πλέον δουλειά, καθώς οι Γερμανοί εγκατέλειψαν τα αστικά κέντρα που τώρα έχουν γεμίσει μόνο με ξένους και πρόσφυγες, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι «καλοί άνθρωποι» όπως αυτοί τους οποίους γνώριζε από την δουλειά του.
Μια άλλη γυναίκα λέει ότι πρέπει να υπάρξει μια διαφορετική λύση για τους μετανάστες και πολλοί διαμαρτύρονται για τις εκτόξευση των τιμών ενοικίασης και την έλλειψη στέγης για τους εργαζόμενους πολίτες λόγω της παροχής στέγασης των προσφύγων από την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου