Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Πλησιάζει η ώρα …Έλληνες,ετούτη η γη γέννησε στο διάβα των αιώνων άγιους και ήρωες!.Αν θέλουμε να είμαστε άξιοι απόγονοι τους ας κάνουμε με χαρά το χρέος μας.

o-xristos-sto-timoni-ths-elladas
Όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας μας δείχνουν ότι είναι κοντά η στιγμή που θα ξεκινήσουν τα γεγονότα που θα υπενθυμίσουν πρώτα σ’εμάς τους ίδιους κι ύστερα σ’όλο τον κόσμο ποιοί είμαστε και ποια είναι η επί της γης αποστολή μας.
Έλληνες,ετούτη η γη γέννησε στο διάβα των αιώνων άγιους και ήρωες!.Αν θέλουμε να είμαστε άξιοι απόγονοι τους ας κάνουμε με χαρά το χρέος μας.Αν αγαπάμε το χώμα που πατάμε, ας το φιλήσουμε,ας το υπερασπίσουμε,ας καταλάβουμε ότι μόνο με θυσιαστική χαρά μπορούμε να επιβιώσουμε.Για να δώσουμε ελληνικό φως στην οικουμένη πρέπει πρώτα να φωτίσουμε τις ψυχές μας με τα διδάγματα της ιστορίας μας.
Τίποτα δεν χαρίστηκε ΠΟΤΕ στην πατρίδα μας.Όλα αποκτήθηκαν μ’αγάπη σε ΧΡΙΣΤΟ κι ΕΛΛΑΔΑ.Χρόνια τώρα τα ξενόφερτα σχέδια προσπαθούν να κάνουν το δένδρο της λευτεριάς μας να μαραθεί.Ας μην αφήσουμε να γίνει πράξη ένας τέτοιος μαρασμός.Ας ετοιμάσουμε ψυχή και σώμα.Ας διώξουμε ό,τι περιττό κι ασήμαντο μας πρόσφερε το ανούσιο κυνήγι της ύλης.Ας αγαπήσουμε ξανά αυτό που πραγματικά είμαστε.Είμαστε Ορθόδοξοι κι Έλληνες.Περιφρονούμε το θάνατο γιατί ΑΥΤΟΣ στον ΟΠΟΙΟ πιστεύουμε τον νίκησε.Γιατί ο θάνατος όταν έλθει μετά από αγώνα για του ΧΡΙΣΤΟΥ την ΠΙΣΤΗ την ΑΓΙΑ και για της ΠΑΤΡΙΔΟΣ την ελευθερία είναι διαβατήριο για τον παράδεισο.
Η σημερινή ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με σκοπό την ανάκτηση της ελευθερίας μας βρίσκεται ήδη μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι,γιατί το μόνο που θέλει είναι κατάθεση ψυχής.Δεν χρειάζεται μελάνι και χαρτί για να βάλεις υπογραφή σε κάποιον όρκο!Κοίτα έστω για λίγο τον ΕΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟ για όλους μας ΧΡΙΣΤΟ και εκεί πες τον όρκο σου με τα δικά σου λόγια.Μελάνι είναι το αίμα σου και χαρτί είναι το χώμα της πατρίδας!
Στο τέλος αυτού του αγώνα ξέρουμε όλοι ποιος θα νικήσει.Ξέρουμε όλοι ποια θα είναι τα νέα σύνορα μας και ποιά η νέα πρωτεύουσα…Αν θέλουμε να αντικρύσουμε την ΠΟΛΗ είτε με τα μάτια του σώματος,είτε με μάτια της ψυχής μας, ας είμαστε έτοιμοι να πούμε το δικό μας ΜΟΝΩΝ ΛΑΒΕ σ’αυτούς που θέλουν να σταθούν εμπόδιο σε μια τέτοια θριαμβευτική για τον ελληνισμό κατάληξη.
Μην ξεχνάτε.Δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα της πατρίδος γίνονται ήδη με πολύ προσευχή και δάκρυα μπροστά σε κάθε εικονοστάσι!
Λόγια θέλοντος νου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου