Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτη προπαγάνδα στα ελληνικά σχολεία για τον Χριστό

Δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και την ζωή του Χριστού,
προκειμένου να πείσουν τα παιδιά, ότι ο εποικισμός της Ευρώπης είναι μια αθώα προσφυγική κρίση, την ώρα που ακόμα και ο υπουργός Μετανάστευσης, Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε πως πλέον έρχονται κυρίως «μετανάστες».Μάθημα της Δ’ Δημοτικού στο Κεφάλαιο Ζ, παράγραφο 35, με επικεφαλίδα: «Ο Ιησούς Χριστός διωκόμενος καταφεύγει στην Αίγυπτο», Τον χαρακτηρίζει πρόσφυγα μέσω παραποίησης των ιστορικών γεγονότων.
Αναφέρεται για την φυγή του Ιωσήφ, πατριού του Χριστού, και της Μαρίας στην Αίγυπτο για να γλυτώσουν από τον Ηρώδη:
«Ο μικρός Χριστός εξαναγκάζεται να φύγει, για να γλιτώσει από την απειλή του θανάτου. Καταδιωγμένος, κουρασμένος, πεινασμένος, τρομαγμένος, πρόσφυγας. Πρόσφυγες είναι και σήμερα χιλιάδες παιδιά και μεγάλοι, που υποχρεώνονται ν’ αλλάξουν τόπο διαμονής, γιατί στην πατρίδα τους κινδυνεύουν.
Πρόσφυγες… Μάτια τρομαγμένα, ανήσυχα. ψυχές κουρασμένες και φοβισμένες. Ζητούν ένα στοργικό βλέμμα, ένα φιλικό χέρι, λίγο ζεστό φαγητό, έναν καλό λόγο. Κάποιοι μιλούν σκληρά ή κοροϊδευτικά γι’ αυτούς. Ο λόγος του Χριστού όμως είναι ξεκάθαρος: «Ξένος ήμουν και με φροντίσατε… Αν κάνατε κάποιο καλό σ’ έναν από τους ταπεινούς αδελφούς μου, είναι σαν να το κάνατε σ’ εμένα…».
Έτσι ύπουλα περνά στα παιδιά η αποδοχή της Νέας Εποχής και του γκρι λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου