Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ – Σκληρή επίθεση Ηλιόπουλου σε σύριζα- ανέλ: «Προτεραιότητά σας είναι οι λαθρομετανάστες. Μισείτε τους Έλληνες»!

ΠαναγιώτηςΗλιόπουλοςΟ βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος πριν από λίγο στο βήμα της βουλής, άσκησε σκληρή κριτική στον υπουργό Ν. Φίλη και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σχετικά με το σχέδιο νόμου για την διαπολιτισμική και ελληνόγλωσση εκπαίδευση.
Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του κόμματος της Χρυσής Αυγής:
«Αρχικώς ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος κατήγγειλε το σχέδιο νόμου στο σύνολό του, το οποίο είναι εμφανώς προσανατολισμένο στην αποδόμηση της εθνικής παιδείας, ενώ οι συμπεριλαμβανόμενες διατάξεις θέτουν στο στόχαστρο την ελληνική εκπαίδευση και νεολαία. Συγκεκριμένα κατέδειξε την απαράδεκτη στάση της συγκυβερνήσεως απέναντι στις ελληνικές οικογένειες, τα παιδιά των οποίων εκτοπίζονται από τη δημόσια παιδεία εξαιτίας των προνομιακών, σκανδαλωδών παροχών των λαθρομεταναστών.
Επεσήμανε την αδικαιολόγητη και προκλητική διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ για την ένταξη και αφομοίωση χιλιάδων παιδιών λαθρομεταναστών στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα, ενώ ταυτοχρόνως αποκάλυψε την υπόγεια δράση της ΝΔ και τις οικονομικές συνδιαλλαγές με επιχειρηματικά συμφέροντα των διάφορων Μ.Κ.Ο, σχέσεις που έχει αναπτύξει το συγγενικό περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη.
Όπως ανέφερε ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος, όλες αυτές οι ενέργειες συνιστούν προπαρασκευαστικές πράξεις δημιουργίας κατάλληλων συνθηκών για τη μονιμοποίηση, εγκατάσταση και πλήρη αφομοίωση τεραστίων μαζών αλλοδαπών. «Η Ελλάδα μας δεν θα καταντήσει ένα πολυφυλετικό σύμφυρμα, ούτε ισλαμικό προτεκτοράτο. Η Χρυσή Αυγή, συνιστά την εγγύηση του Ελληνικού Μέλλοντος», κατέληξε.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου