Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Ρώσσοι επελαύνουν και ρίχνουν από τον αέρα Ορθόδοξες Εκκλησίες (βιντεο)

ΠΟΙΟΣ μας είπε ότι οι Ρώσοι δεν προετοιμάζονται ολοταχώς;
ΟΧΙ μόνο δεν προετοιμάζονται αλλά τα ρίχνουν όλα στην μάχη.
Μέχρι και ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ρίχνουν από τον αέρα.
Και για του λόγου το αληθές ανήρτησαν πριν δυο μέρες ένα βίντεο.
Genuine Christian Army: Russian Military Builds a ‘Flying Church’
Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγ 2016
¨Η ιστορία του πολέμου, λέει ο Πάολο Βιρίλιο στο βιβλίο του War and Cinema (1989, Verso), είναι κυρίως η ιστορία των δραστικών αλλαγών στο πεδίο της αντίληψης. Αυτό που εννοεί ο Βιρίλιο είναι ότι παραλληλα με νίκες στο πεδίο της μάχης, ή ακόμη για να μπορέσουν να έχουν νίκες, οι δυο πλευρές χρειάζεται να επικρατήσουν στο πεδίο του φαίνεσθαι.
Ο Βιρίλιο αναφερεται στα επικοινωνιακά μέσα ως πολεμικά όπλα.
Αυτό που αλλάζει όμως, υποστηρίζει ο Βιρίλιο στο βιβλίο του Information Bomb (2002, Verso), είναι η ταχύτητα με την οποία παράγονται και μεταδίδονται οι πληροφορίες και οι εικόνες. Ο Βιρίλιο τονίζει την επικράτηση της ταχύτητας στις σημερινές κοινωνίες και συγκρούσεις, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας μορφής έπιταχυμένης πραγματικότητας (accelerated reality) όπου οι εχθροί και οι σύμμαχοι, οι μαχητές και οι άμαχοι, η επίθεση και η άμυνα, οι νικητές και οι ηττημένοι αναμιγνύονται όλοι μαζί, οι εικόνες και οι πληροφορίες εναλλάσσονται συνεχώς και διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς κριτήρια και όρια.
Η πολιτική, ο λόγος (rationality), η γνώση και η ηθική απορροφούνται από την ταχύτητα και ο διαχωρισμός μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος δεν έχει πλέον νόημα την εποχή ενός συνεχούς τώρα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι προφανή στις σημερινές συγκρούσεις, και ακόμη περισσότερο στον πόλεμο στη Συρία. ¨Από το άρθρο «Ασπίδα του Ευφράτη»: Ο πόλεμος προπαγάνδας της Τουρκίας στο Twitter Της Δρ Ευγενία Σιαπέρα onalert.gr/26.08.2016 | 10
Οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο παρέχουν στους στρατιώτες τους το περιβάλλον ενός Καθεδρικού Ναού όπου θα μπορεί ο καθένας να προσευχηθεί .
Η επιλογή αυτή της μεταφοράς, της ρίψης και της συναρμολόγησης Mobile Ορθόδοξων Ιερών Ναών λένε οι ίδιου ότι ταιριάζει σε ένα στράτευμα με γνήσια Ορθόδοξη ΠΙΣΤΗ.
Λέτε πριν αρχίσουν να αναστηλωθούν τα ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ μας στην Μικρά Ασία, τον Πόντο και την Καππαδοκία άσχετα αν αυτό γίνεται σήμερα μόνο για τουριστικούς λόγους…
Οι αλησμόνητες πατρίδες μας να γεμίσουν με Ρωσικούς Mobile Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς από άκρη σε άκρη.
Αυτά βλέπει ο σουλτάνος και δεν μπορεί ακόμα να κοιμηθεί ήσυχος τα βράδια στο ανάκτορο.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου